29.8.13

Eilinen


Tässäpä eilistä asua :) Peplum -topista muodostui totisesti yksi menneen kesän luottovaatteista. Tämä on tullut kaivettua kaapista useampana vaatekriisipäivänä, ja aina olen ollut tyytyväinen puseron ympärille rakentuneeseen kokonaisuuteen :)




Kaulassani roikkuvaa korua ehdin jo tovin metsästää täällä Porissa ennen kuin löysin yhden jäljellä olevan yksilön Ideaparkista! Nähtyäni tämän pantterikorun jossakin vanhempieni luona selailemassani naistenlehdessä en enää saanut riipusta mielestäni ja se oli pakko saada! ;)



Ideaparkin lisäksi oltiin siskojen kanssa ostoksilla Ikeassa,
josta tietysti tuli hankittua kaikkea pientä kivaa kotiin :)
Palataanpa niihin taas myöhemmin!

13 kommenttia:

  1. Ihana tuo teidän lattia :) Näin juuri muuton kynnyksellä se osui silmiään vaikka tosi sinun asusikin on kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Nanna! Tuo oli ihan loistava valinta - ei meinaan ihan heti näy pöly ;))

      Poista
  2. Pakkohan se on sanoa: millä noi sun jalat saisi? :D
    Itselläni on the peplumin etsintä vielä kesken kun mistään ei tunnu löytyvän täydellistä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :O Nämä olemattomat rimpulatko?? Et sä niitä halua, usko pois :D

      Peplum totta tosiaan on haastava, koska kaikki leikkaukset täytyy osua kohdalleen. Mutta kyllä sinäkin vielä omasi löydät :))

      Poista
  3. Mullakin on peplum-topeista muodostunut ihan vaatekaapin kulmakivi. Ne menevät niin hyvin arkeen kuin juhlaankin ja tuovat asuun ihanaa naisellisuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Tuo naisellisuus onkin se juttu miksi näihin toppeihin on helppo turvautua, ja asusta tulee just toivotunlainen :)

      Poista
  4. Oi, oletpas ollut todella kauniina jälleen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Reetta! Nämä sun kommentit ilahduttaa ihan joka kerta :)) Kiitos ♥

      Poista
  5. Ihana asu! Olis kiva saada kunnon asuntopostaus! :) Olettrko kauan seurustelleet miehesi kanssa ennenkuin muutitte? Myös mä haluisin postausta, jossa kerrot miten tutustuitte jne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Asuntopostaus on nyt vähän odotuttanut itseään, kun osa huoneista on niin keskeneräisiä tai niitä ei ole alettu vielä edes remontoimaan... Katsotaan, jos jotain saisin kuitenkin postailtua tuosta aiheesta :))

      Ja minun ja mieheni tarinasta on myöskin postaus kehitteillä ;))

      Poista
  6. Täällä on taas kaikkia ihania postauksia <3 Sun blogi on edelleen yksi lemppareista. Sellanen, johon on helppo samaistua (ei siis liian kaukana omasta elämästä niin, että tuntuisi ihan vieraalta lukea näitä juttua..), kauniita asuja, asuteita, kotipostauksia <3 Teidän uusi koti on ihan mieletön by the way <3 Niin ja laitoin ton laukun tilaukseen. Periaatteena on ollut, etten tuhlaisi tekonahkaan, mutta katson nyt kuitenkin, josko tuon pitäisin, kun näyttää niin kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Cherry, kaunis kiitos ♥ Tunne on molemminpuolinen - sun blogia tulee edelleen seurattua säännöllisesti, vaikka kommentointi onkin (valitettavasti) jäänyt ihan jokaisessa seuraamassani blogissa vähemmälle :/

      Kyllä tästä kodista vielä koti tulee ;) Vähän harmittaa keskeneräisyys, mutta ajan ja kärsivällisyyden kanssa tulee jossain kohtaa valmistakin :))

      Hei hyvä, että tilasit! Mä olin himoinnut tuota laukkua pidemmän aikaa nähtyäni sen yhdellä tutulla, ja pitkään odotin, tuleeko sitä lisää valikoimiin. Kun laukku osui silmään Ideaparkissa, kiikutin sen hetkeäkään epäröimättä kassalle ;) Ja vaikuttaa yllättävänkin laadukkaalta! Uskon, että säkin oot tyytyväinen hankintaasi :))

      Poista
    2. Sanos muuta tosta kommentoinnista. Se on aika ajoin jäänyt ihan kokonaan!! Sit huomaa, että ne joiden kanssa ennen vaihdeltiin kommentteja niin kukaan ei enää oikein ehdi kirjottelemaan, kun omat blogit vie aikaa ja se muukin elämä :) Mutta täällä ollaan silti ja ihastelen kyllä sun juttuja <3

      Voi ei, eihän teillä ole vielä edes kauaa ollut se kesken. Mutta ymmärrän kyllä!! Täällä 1,5 v asuneena ja katselen vaan näitä nurkkia, et voi ei... Huomenna tulee vieraita ja tungin juuri listan palasia sängyn alle :D Teillä on nyt jo ihana koti!!! Ja jos olisi varaa ihan mielin määrin niin varmasti molempien kodit olisi jo valmiita :)

      Hyvä tietää! Nyt vain odottelen, että se saapuu. On kyllä laukkutilanne Heikko isolla hoolla, joten uutta kaunotarta kaivataan!

      Halit sulle <3

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design