28.5.13

Kesäkassi

Kas tässä kesäkassien aatelia :) Haaveilin kyseisestä ihanuudesta jo maaliskuussa, ja nyt sen vihdoin sain hankittua. Kassi on just sopivan kokoinen kiikuttamaan kaikkea tarpeellista rannalle - ja miksei kaupungillekin aurinkoisena kesäpäivänä :)


Niin nätti ja näpsäkkä tämä kassi on, ettei sitä malta laittaa kaappiin piiloon ;) Yksi pieni miinus on  avonaisena ammottava suu, mutta mietin olisiko siihen saanut kehiteltyä jonkinmoisen sulkumekanismin. Vaikka tuosta samantyyppisestä materiaalista kuin nuo sangatkin ovat. Ideoita? :)

Nyt minä ja kassi odotetaan enää auringonpaisteista vapaapäivää:)

6 kommenttia:

  1. Ehkä siihen vois ommella ison pussukan (laukun kokoisen), johon vetoketjun ja mahdollisesti joku kiinnityssysteemi itse kassiin? Tosi kauniit kuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii tuossahan on ideaa!! Kiitos ystäväiseni vinkistä, laitetaan mietintämyssyyn :))

      Poista
  2. Kesäkassisi on ihastuttava!:) Itsekin olen katsellut tuota sillä silmällä, mutta harmillisesti omistan jo yhden korikassin, niin ei ehkä toista viitsi ostaa:/ Korikassit on kyllä niin käteviä rannalla kun ei tarvitse hätäillä hiekasta tai laukun likaantumisesta.. Meillä korikassi otetaan aina eteläänkin mukaan, vaikka se viekin matkalaukussa vähän liikaa tilaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, kahdelle samantapaiselle tuskin löytyisi käyttöä :) Tuo on ihan totta, usein sitä joutuukin tarkoin valitsemaan rantaveskan tuon likaantumisriskin takia! Hihii etelessä kassi on varmasti ihan omiaan :) Ja kai sen saa pakattua, kun sulloo vaan korikassin täyteen mukaan lähteviä vaatteita :)

      Poista
  3. Muistankin kun kirjoitit tästä korikassista,ihanaa että vihdoin ja viimein sait hänet! Ja Cherryn ehdotus on hyvä, zaran iconi kassissa on samanlainen menetelmä. Ja tämä toimii ainakin omasta mielestäni. :) Täällä haaveillaan myös samaisesta kassista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, vihdoinkin! ♥ Hei kiva kuulla, että sellainen systeemi löytyy muistakin korikasseista, sellainen sen siis täytyy olla :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design