22.4.13

Sisustustalo Mokka



Sain Porissa sijaitsevalta Sisustustalo Mokalta todella mieluisan yhteistyöehdotuksen, johon ei tarvinnut kahta kertaa miettiä vastausta ;) Tämä paikka on täynnä toinen toistaan ihanampia sisustustuotteita ja kiikuttaisin liikkeestä erittäin mielelläni mukanani yhden jos toisenkin jutun kodin kauniiksi yksityiskohdaksi :)



Kävin Mokan myymälässä Vähälinnankadulla ihastetelemassa ja räpsimässä muutaman kuvan tänne blogiin teidänkin iloksenne :) Oma silmäni ainakin lepäsi näiden kevätsävyjen värittämien tuotteiden keskellä enkä voinut kuin huokailla itsekseni erinäisiä sisustusherkkuja hypistellessäni!



Pidän tässä kotikaupunkini sisustushelmessä eritoten siellä olevista monista nurkkauksista, joihin on sommiteltu kodinomaisia ja inspiroivia esillelaittoja. Näitä kulmauksia katsellessa menee helposti tovi jos toinenkin, sillä yksityiskohtia on paljon ja sitä helposti unohtuu haaveilemaan mihin minkäkin ihanuuden sijoittaisi omassa kodissa ;)




Mokka tarjoaa runsaasti laadukkaita ja persoonallisia sisustustuotteita merkeiltä kuten Linum, Gant, Parolan Rottinki, Bruka ja Koziol - muutaman mainitakseni.




Sisustusmokka juhlii tämän viikon keskiviikosta lauantaihin synttäreitään, jolloin kaikista tuotteista (tilaustuotteita lukuunottamatta)  niin myymälässä kuin netissä saa 15 prosentin alennuksen. Keräsin vielä alapuolelle omia nettikaupan lemppareita, joilla saisi upeasti täydennettyä uudistuvan kotimme mustavalkoista linjaa :)
1. Kello | 2. Lamppu | 3. Ovimatto
4. Matto | 5. Lyhty | 6. Tyynynpäällinen

Aijjai, kyllä nyt pääsi sisustuskärpänen iskemään taas pahemman kerran! ;)

15 kommenttia:

  1. No on kyllä ihania juttuja! En tiedä mikä ihme mua kelloissa viehättää (varasinkin kun oon aika usein myöhässä..), mutta aina mun silmät nauliintuu niihin, kuten tässäkin :) Ja toi postilaatikko <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks hei ookin ihania? :) Hahaa mulla on ihan sama juttu - aina myöhässä mutta kellot pistää silmään poikkeuksetta :D Liike oli täynnä niin upeita juttuja, ettei tiennyt miten päin olisi ollut ♥ :))

      Poista
  2. Ihania sisustusjuttuja! Täytyypä käydä kurkistelemassa tarkemmin...se sisustuskärpänen taisi puraista täälläkin näiden kuvien myötä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne vaan kurkkimaan! Ja sisustuskärpäsen puraisu on tarttuva tauti - varsinkin tällaisten houkutusten äärellä ;))

      Poista
  3. Onnea yhteystyökumppanista! Ihania sisustustavraoita tosiaankin. Täytyykin kurkata nettiputiikkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SatuMaria :) Suosittelen, tavarat on superhienoja eritoten livenä :))

      Poista
  4. Niin täydellisiä sisustusjuttuja, tekisi mieli saada vaikka mitä :D

    VastaaPoista
  5. Hei, Sinulla yksi ihanimmista blogeista. Yksinkertaisen kaunis, hillitty, ja niin mieluisa, mutta kovasti toivoisin pikkuisen enemmän postauksia. Tyylisi on ihana, juuri makuuni. Innolla odotan enemmän kuvia uudesta kodistasi ja ylipäätään kaikkea muutakin.. Joillakin on tyyliä ja sinusta sen voi huomata. Muutenkin sisäinen kauneus ja positiivisuus huokuu sinusta ulkoista kaunetta vähättelemättä :) Kiitos mukavista lukuhetkistä blogisi parissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua. Tämä oli epäilemättä koko blogihistoriani hienoin ja koskettavin kommentti ♥ En osaa sanoiksi pukea miten paljon tämä mulle merkitsi ja miten iloiseksi mut näillä sanoillasi sait :) Valtavan suuri kiitos siis Sinulle! Olet ihanin, tiedäthän sen ♥

      Lupaan ja vannon pinnistää enemmän aikaa blogille vaikka elämä onkin tällä hetkellä niin kovin hektistä. Blogi on silti tervetullut pakopaikka, joten mun pitäisikin viettää täällä enemmän aikaa ;)

      Kiitos vielä kerran, ja aurinkoista alkavaa viikkoa just sulle :))

      Poista
    2. Mukava kuulla, että noinkin paljon ilahduit kommentistani ja tuosta seuraavastakin anonyymin kommentista :) Minullakaan ei ole tapana juurikaan kommentoida blogeja vaikka niitä päivittäin (vähän turhankin paljon) lueskelen ja ihastelen. Mutta silloin, kun siltä oikeasti tuntuu on ihana jakaa se hyvänolon tunne myös blogin kirjoittajalle, koska varmasti se positiivinen palaute motivoi jatkossakin kirjoittamaan tätä ihastuttavaa blogia. Oikein kaunista toukokuuta :) -Hanna-

      Poista
  6. Heii,

    en ole minäkään aikaisemmin kommentoinut enkä blogeja normaalisti juuri ollenkaan kommentoi, mutta blogiasi pitkään seurannut. :) Olen samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa - blogisi on aivan ihana ja ihailen tyylitajuasi, joka erottuu mielestäni niin edukseen muista (suosituista blogeistakin) klassisella ja hillityllä tyylillään, sinulla on kyllä sitä jotain. :) Kaikkea hyvää kevääseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipähei,

      Voi että, tämähän on ihan häkellyttävää! Niin hienoja ja kauniita sanoja, jotka on pakko pitää lukea monta kertaa peräkkäin, että jaksaa uskoa todeksi. Ja hei iiiik mitä kohteliaisuuksia!! Suuren suuri kiitos niistä Sinulle ♥

      Oon tosi kiitollinen ja iloinen, että päätit jättää tänne tuon kommentin :)) Pienellä teolla on joskus iso merkitys ♥

      Poista
  7. Ihana tämä sinun blogi! Upeita kuvia <3 Kiva löytää saman alueen blogisteja :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei upeus! Todellakin ihana löytää paikkakuntalaisia blogeja ja bloggaajia ♥ Kiitos kauniista sanoistasi, ja hei samoin - blogisi on todella ihastuttava! :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design