27.3.13

Mummolassa?Takkikuvat valitettavasti siirtyivät tuonnemmaksi valon- ja ajanpuutteen vuoksi, mutta väläytänpä sen sijaan millaisissa tunnelmissa mennään sisustusprojektin suhteen. Nyt olemme edenneet seuraavaan makuuhuoneeseen, jossa ruskean tapetin alta paljastui melkoisen hehkeää, mummolatyyppistä kukkakuviota ;) Aika eksoottinen ratkaisu, mutta eihän tuota moittiakaan voi - makunsa kullakin :) Tässä tapauksessa kukat kylläkin saavat kyytiä ja seinille sivellään jälleen kerran puhdasta valkoista. Ja näissä merkeissä menee hyvin pitkälti koko pääsiäinen: remonttihommissa :) Siispä tossua toisen eteen, että joskus saadaan valmistakin ja niitä tämän projektin kohokohtia eli jälkeen -kuvia!

Ps. On noihin pääsiäisen pyhiin mahdutettu vähän muutakin ohjelmaa. Kaikista niistä kivoista asioista tulee juttua myös tänne blogin puolelle. Ollaanpa siis kuulolla! ;)

6 kommenttia:

 1. Puhtaan valkoisella saa kyllä niin raikkaan ilmeen aikaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Valkoinen on aina varma valinta :)

   Poista
 2. herkkää! toi ois sopinu hyvi tee tyylii! ps kuvia kehiin tuliaisista!:)t. emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TODELLA herkkää :D Luojan kiitos se on nyt pois ja pian iiiiihanan puhtaan valkoinen ♥ Vaikka - kukat olis ollut just meidän tyylistä ;D Tuliaiskuvat on tulon päällä! :)

   Poista
 3. Kiva suunnitelmat! Mukavaa pääsiäistä :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design