26.2.13

Takkatulta ja uutuuslonkeroa









Menneeseen viikonloppuun mahtui kaikkea mukavaa :) Lauantaina töistä kotiutuessani minua odotti hehkuva takkatuli ja uunituore, itsetehty pizza. Ilmakuivatulla kinkulla sekä rucolalla päällystetty herkku oli juuri sitä - herkkua! Myöhemmin ilta jatkui entisen työpaikan tyttöjen seurassa Putouksen finaalia ja toistemme juttuja nauraen :) Siinä sivussa tuli myös maisteltua Hartwallin uutta steviakasvilla makeutettua karpalolonkeroa. Sain tätä 30 % kevyempää ilolientä maisteltavaksi, ja hyvältähän se maistui!

Sunnuntai valkeni sopivan aikaisella aamiaisella ja reippaalla kävelylenkillä. Siitä eteenpäin päivä olikin oikeastaan yhtä kyläilyä, sillä siihen tuli mahdutettua yhteensä neljä visiittiä sukulaisten ja ystävien luokse :) Kaiken kaikkiaan siis hieno ja onnistunut viikonloppu! Nyt voi varmaan alkaa jo odottaa seuraavaa... ;)

Ps. Huomaa vilaus mun uusista hiuksista! Lisää (tarkempia) kuvia tulossa pian ;)

4 kommenttia:

  1. Heippa! Mistä tuo ystäväsi kaulakoru on? :) Se näyttää niin kovin tutulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan! Koru on kuulemman hankittu Barcelonan Zarasta, mutta samantapaisiahan oli jokunen aika sitten myös Lindexillä :))

      Poista
  2. Voi ihania kuvia:) Löysin sun blogiin vasta, mutta vaikuttaa jo nyt todella hyvältä! <3

    http://marsqn.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Marjo! Oii, uudet lukijat (ja blogit) on aina lämpimästi tervetulleita :)) Kaunis kiitos sanoistasi ♥ Tosi kiva, että oot löytänyt tänne :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design