20.10.12

Miten menee?





Paita H&M | Farkut GT | Saappaat Ellos

Otsikon kysymykseen vastatakseni: menee aika hyvin :) Ajattelinkin tällä kertaa valottaa kuulumisia himppasen enemmän, kun viime aikoina kirjoitukset ovat olleet ehkä turhan pinnalta raapaistuja eikä niistä välttämättä ole ihan kauheasti saanut irti. Kokeillaan nyt siis astetta erilaisempaa meininkiä ;)

Tentit on takanapäin ja (yllättävän) onnistuneesti! Molemmissa ainakin kirjoitin vastauksia kynä sauhuten ja olo oli suhteellisen varma. Täytyy silti pikkuisen ihmetellä, että jopa korkeakouluissa harrastetaan oikein-väärin-väittämiä. Kyllä tällä tasolla pitäisi mun mielestä pystyä johonkin haastavampaan... ;) Vaikka toisaalta; itse kompastun harmillisen usein turhan monimutkaiseen ajattelutapaan, uskon väittämissä olevan kompia ja vastaan lopulta kuitenkin väärin vaikka teoriassa tiedänkin oikean vastauksen :D

Viikot ovat kuluneet suhteellisen samalla kaavalla: koulua, kouluhommia, töitä, salia. Sain keskiviikkona uuden saliohjelman, josta olen kohtalaisen täpinöissäni, ja joka luonnollisesti lisäsi taas hetkellisesti lakastunutta treenimotivaatiota. Nyt virtaa taas piisaa ja käyn salilla kolisuttelemassa painoja entistä tiheämpään tahtiin. Ohjelmassa haettiin sellaisia paino- ja toistomääriä, jotka ärsyttävät lihaksia uudella tavalla ja joiden avulla pitäisi saada kroppaan kiinteyttä ja muotoa. Saas nyt nähdä sitten... ;)

Hmm. Mitäs muuta. No eilen oltiin leffassa katsastamassa Hypnotisoija. Omalla kohdallani tämä menee ihan ok -kategoriaan. Ei siis mitenkään suuremmin säväyttänyt tai tehnyt vaikutusta. Sen sijaan odotan kohtalaisen isoin odotuksin piakkoin ensi-iltaan tulevaa Sinister -elokuvaa. Siskoni vinkkaamana katsoin tästä jännäripläjäyksestä trailerin ja morjesta pöytään! On sitten niin pelottava, että tämä leffa saattaa tulla vilkuiltua pääosin omien sormien välistä ;D

Semmosta :) Tulin hetki sitten töistä kotiin ja illaksi ei ole sen kummoisempia suunnitelmia. Huomenna on taas työpäivä, joten senkään puolesta ei tänään voi ihmeellisyyksiin taipua. Mitäs sinulla on tänään mielessä? Mutta mitä teetkin ja missä oletkin, pidä kivaa! :)

Mä taidan laittaa nyt verkkarit ja villasukat jalkaan ja lösähtää sohvalle. Moikka!

25 kommenttia:

  1. Voi miten upealta sun tukka näyttää :)

    VastaaPoista
  2. Inhoan itse ylikaiken noita oikein väärin -väittämiä...ei niillä mitata tietämystä sitten ollenkaan;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa samaa mieltä, Sirpale! ;) Ei siinä tosiaan todellista tietämystä mitata kun moni kompastuu turhan monimutkaiseen ajatteluun. Ja tuuripelilläkin saa oikein vastauksia! :P

      Poista
  3. Tosi kiva, kun kertoilit enemmän, ihana kuulla sun kuulumisia :) Tuo Sinister näyttää leffalta, josta mun kannattaa pysyä kaukana, hehhee. Aina tekee mieli katsoa joku kauhujuttu ja sitten seuraavan puoli vuotta kiroan, että menin katsomaan..

    Täällä kerrankin yhteinen vapaailta miehen kanssa, kotosalla ei ihmeitä, just hyvä näin :) Hali <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih murunen, sä et siis ole kauhuleffojen ystävä? ;) Mäkään en ole ennen ollut, mutta jokin niissä on vaan alkanut viehättää. Se adrenaliini, ja jos leffassa on oikeasti hyvä tarina ja juoni, niin jännityksellä odotan miten koko mysteeri ratkeaa :))

      Oi, teidän ilta kuulosti oikein ihanalta ♥ Hali takas :)

      Poista
  4. Onpas kaunis neito taas kuvissa :)) saappaat korkeella korolla olis vielä plussaa ;) -T-

    VastaaPoista
  5. Kauniina olet taas! :)

    Mukavaa, että tentit meni hyvin. Mä en oo tuommosesta Sinister-leffasta vielä kuullutkaan, pitää traileri vilkaista. :)
    Me käytiin kavereitten kanssa katsomassa Magic Mike ja oli kyllä ihan jees elokuvana, jos ne puolialastomat miehet jätti huomioimatta. :D Oli ehkä hitusen liikaa paljasta pintaa mikä sitten latisti leffan kerrontaa yms. :/

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tiiu-ihanuus, kiitos ♥
      Hei, mekin käytiin aikaisemmin katsomassa Magic Mike! Musta se oli myös tuota ihan ok-osastoa. Elokuvassa oli paikka paikoin aika ahdistava tunnelma, mutta muuten ihan jees ;) Kyllähän sitä Magic Mikea kelpasi katsella... ;)))

      Poista
  6. Sinulla on mielettömän kauniit hiukset ja aivan ihana sävy niissä! Omat hiukseni ovat makuuni liian tummanruskeat ja haluaisin kovasti niistä hitusen vaaleammat suklaanruskeat, mutta pelottaa että ne menevät vaalentamisesta huonoon kuntoon, kuten pari vuotta sitten kävi :/ Tuon sinun sävysi huolisin kyllä ilomielin omiinkin kutreihini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kiitos Jenna! ♥
      Ymmärrän tuskasi paremmin kuin hyvin. Mulla oli siis kolmisen vuotta sitten ihan pikimusta tukka, johon kyllästyin sitten totaalisesti. Kampaajani kanssa lähdettiin yhdessä suunnittelemaan vaalennusprosessia, joka onnistui loppujen lopuksi todella hienosti! Mulla vaalennus tehtiin pikkuhiljaa noin kolmessa osassa (jokaisen kampaajakäynnin välissä n. 2 kk)ja joka kerta laitettiin vaalean ruskeita raitoja. Lopputulos oli yllättävän tasainen, ja lopussahan kaikki hiukset on mahdollista värjätä sillä lempparisävyllä :)) Pitkähkö prosessi, mutta ehdottomasti kaiken vaivan arvoinen ♥ Ja ainakin itselläni yleisilme vaaleni huomattavasti jo ekalla raidoituskerralla! :)

      Poista
    2. Voi vitsi, himottaisi kyllä ihan hirmuisesti ryhtyä tuohon samaan prosessiin! :) Viime kerralla kaikki vaan meni niin pieleen, kuin vaan olla ja voi... kolmannella kampaajakäynnillä hiukset paloivat raita-aineesta ja katkeilivat ihan ylhäältä asti tosi ruman näköisiksi ja raidoistakin tuli vihertävät :( Itku kurkussa lähdin kotiin ja sain vaan jonkun hoitotuotteen kaupan päälle "vähän" epäonnistuneesta tuloksesta. Olin niin järkyttynyt, etten edes osannut vaatia enempää :/ Muistan, että kaiken kaikkiaan noihin kolmeen kampaamokertaan meni vielä useita satoja euroja ja lopputulos oli aivan kaamea!

      Pitäisi lukea vähän suosituksia ja mennä johonkin kunnon kampaajalle, joka osaisi kunnolla hommansa! :) Vaalean ruskeat raidat himottaisi niin paljon! ♥

      Poista
    3. Eikä??? Hiuskatastrofit on kyllä niitä pahimpia mahdollisia :/ Mullakin on kerran mennyt todella pieleen kampaajalla, ei värin vaan pituuden suhteen. Puhe oli siis maksimissaan 5 sentistä, mutta niistäpä lähti 15! Se oli jotain ihan hirveetä :/

      Mutta kyllä sä varmasti uskallat mennä, kunhan tosiaan löydät ammattitaitoisen kampaajan! Sellainenhan näkee heti, mitä sun hiukset kestää ja kuinka vaaleita raitoja niihin kannattaa laittaa :) Vaikka hei, sun hiukset on kyllä ihan täydelliset jo tuollaisena ♥ :)

      Poista
  7. Ihana paita! Onko uusikin hankinta? Tukkakin niin upeana ja herkullisen värisenä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Miksu! Se on kohtalaisen uusi, saattaa löytyä vielä niin myymälästä kuin netistäkin :))

      Poista
  8. Ihanan laskeutuva paita, tosi nätti. Sopii ihan mahtavasti hiuksiesi sävyynkin. Enpä minäkään ole tuota Sinisteriä aiemmin hoksannut. Pitääpä pistää harkintaan.

    Ihanaa alkavaa viikko Taru! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos, Anumaaria ♥
      Jännäri- ja kauhuleffoja näyttää nyt syksyn tarjonnassa piisaavan, ja osa niistä on kyllä pakko nähdä - ja kiusata itseään ;)))

      Mukavaa alkanutta viikkoa myös sulle! :)

      Poista
  9. Itse en ole vielä Hypnotisoijaa leffana nähnyt (tarkoitus olisi tämä korjata tulevalla viikolla), mutta kirjan luin ja se oli ihan mahtava. Kollega tiesi aamukahvipöydässä kertoa, että kirjalla ja leffalla on yhteistä suunnilleen kolmen päähenkilön verran ja melkein kaikki muu on leffassa muutettu. Pitänee siis suhtautua elokuvaversioon ihan omana juttunaan, ettei pety kun vertaa kirjaan. Mutta jos jännityksestä tykkää, niin suosittelen kirjaa tai oikeastaan koko Kepler-trilogiaa.

    Oli kiva lukea sun kuulumisia vähän pidemmin pitkästä aikaa. Terkkui sin entisee kotikaupunkii ja hyvää alkavaa viikkoo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun sisko on myös lukenut Hypnotisoija -kirjan, ja kehui sitä valtavasti. Uskon siis vahvasti, että tässä(kin) tapauksessa kirjaversio on parempi - kuten kai aika monessa muussakin tapauksessa, jossa kirjasta on tehty leffaversio :) Pitää kyllä jossain vaiheessa lukea noita Keplerin kirjoja! Pitävät kuulemmma aika intensiivisesti otteessaan ;)

      Hei kiva kuulla, että näitä kuulumisia oli mieluisa lukea - voin siis toteuttaa jatkossakin :) Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinulle, Emilian! :)

      Poista
  10. Kuka tai kenen kanssa teet saliohjelman?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saliohjelman teki oman salini personal trainer :)) Sanoin hänelle vain mitä ohjelmalta haluan, millaisia tavoitteita minulla on ja kuinka usein treenaan. Siltä pohjalta PT laati minulle juuri passelin ohjelman :)

      Poista
  11. Moikka! Mulla olisi toivepostaus koskien sun ihania hiuksia! Olisi mielenkiintoista nähdä tukkasi ilman pidennyksiä ja pidennysten kanssa (toki ne nyt näkee tässäkin ^.^). Sitten minua, ja varmasti monia muitakin, kiinnostaa miten saat pidennykset pidennytä noin silkkisen näköisinä, eli mitä ainaita käytät? Millä peset ja kuinkausein? Lisäksi olisi kiva vielä tietää kuinka saat nuo kauniit kiharat, jotka näkyy näissäkin kuvissa?

    Mulla on itselläni klipsipidennykset, mutta pelkään, että olen "ylihoitanut" ne. Ja tuskin tämä laatukaan näissä on ihan parasta, vaikka aitona remy-hiuksena nämä ostinkin. Niskahiukset menevät helposti takkuun ja kiharat pysyvät kauniina ehkä tunnin, kaksi. Turhauttavaa! Omat pidennyksesi taitavat olla Rapunzelilta? Voitko suositella?

    Anteeksi, kauheasti asiaa, mutta aihe on ainakin minulle mielenkiinotinen :)

    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anna!
      Voi, olipas kiva toive! Toteutan sen vaikkapa perjantaina, jos vain suinkin ehdin :) Vastaan sitten siitä postauksessa noihin kysymyksiisi!
      Ja hei, ihana saada tuollainen pitkä kommentti ja kunnon kysymyksiä! Uudet postausideat ovat aina lämpimästi tervetulleita :))

      Poista
    2. Tosi kiva kuulla, että innostuit mun ehdotuksesta! Jään innolla oottelemaan :)

      Anna

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design