13.9.12

Liukuväri! (Part II)


Tusen tack teille ihanille tytöille, jotka kommentoitte ja annoitte kullanarvoisia vinkkejä edellisessä postauksessa! ♥ Erityiskiitos Tiiulle, joka laittoi linkin täältä löytyviin oikein havainnoillistaviin ohjeisiin. Myös superupean RagDollin blogissa voi inspiroitua todella kauniista liukuvärikynsistä! Oma lempparini on nämä herkulliset kynnet, joista tulee mieleen joku ihana kesäinen drinkki, nammm :) Näillä edellä mainituilla sivuilla käytetyn meikkisienitekniikan avulla askartelin minäkin omiin kynsiini himppasen onnistuneemman version ja nyt olen melko tyytyväinen :) Pientä hiontaa tekniikka toki vielä vaatii, mutta tätä kai voisi jo kutsua liukuväriksi ;) Vai mikä on sinun tuomiosi kynsistä? :)

6 kommenttia:

 1. Hienosti tehty! Näyttää tosi nätiltä ja raikkaalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kaunis kiitos Reetta! ♥ :))

   Poista
 2. Tosi upeat!! mulla ei onnistunut sitten millään vaikka niin selkeät ohjeet oli, joten luovutin ja tein normi ranskikset. :D

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Tiiu ♥ Voin paljastaa, että aika kauan sain minäkin tahia näiden kanssa ennen kuin saavutin tyydyttävän lopputuloksen! :D Ei oo ihan helppoa tämä liukuvärihomma..

   Poista
 3. Wau! En mä osais ees tuollaista lakkausta tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tämä kieltämättä ainakaan minulle ihan lasteleikkiä ollut, mutta kannattaa kokeilla! Hauskaa askartelua jos ei muuta ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design