11.9.12

Black & leo





Toppi Lindex - Bleiseri H&M - Farkut GT - Huivi Veniz - Ballerinat H&M

Tällaisella tummanpuhuvalla asustuksella hiippailin tänään kodin ja koulun välimaastoa. Leopardi -kuviot vetävät puoleensa taas entistä voimakkaammin, ja niinpä kaivoin kaappien kätköistä esiin nuo pari vuotta vanhat leopardibaltsutkin. Huivi puolestaan on uusi, ja todella ahkerassa käytössä! Eipä se usein paljoa vaadi, että kokomustaan vaatetukseen saa pientä tvistiä ;)

13 kommenttia:

  1. Oii tästä asusta tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halleluja, Ansku! Olen aiemminkin kummastellut, minne kummaan kaikki kommenttisi oikein katoaa.. Niistä tulee siis aina ilmoitus sähköpostiini, mutta täällä blogin puolella ei näy pienintä pistettäkään. Nyt tajusin vihdoin vilkaista roskapostikansion puolle, ja siellähän komeili kasa jättämiäsi ihania kommentteja!! Suuret suuret pahoittelut, etten ole asiaa aiemmin tajunnut :/ Jatkossa lupaan olla paremmin hereillä ;)

      Ja kaunis kiitos, kaunotar ♥ Täytyy sanoa, että viihdyin kyllä erinomaisesti tässä kokonaisuudessa! :))

      Poista
    2. Voi, et ole ainoa. Mä en ymmärrä yhtään mistä se voi johtua. Harmillista. Mutta älä huoli, en ole lainkaan loukkaantunut koska näin käy tosi usein ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Hih, samaa mieltä! ;)) Ihanan muhkea ♥

      Poista
  3. Sinä tyylilyyli! Sulle sopii leopardi- kuviot todella hyvin, vau sanonko minä :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi muru ♥ Sinä se osaat aina ilahduttaa mahdottoman ihanilla sanoillasi! ♥ Kaunis kiitos, kaunotar :)))

      Poista
  4. Sinä se jaksat aina olla yhtä tyylikäs. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun jaksaisinkin!! Onneksi tänne blogin puolelle ei tarvitse ottaa kuvia niiltä päiviltä, kun laahustaa menemään lötköhousuissa ja villasukissa ;) Ja ps. Sinun rinnallasi sitä kyllä tuntee itsensä aikamoiseksi rääsyläiseksi vaikka olisi ihan ykköset päällä ♥ ;))

      Poista
  5. Kiva nähdä taas asukuvaa pitkästä aikaa :) Olet ollut tyylikkäänä liikkeellä! Itsekin olen nyt ihan ihastunut leopardi-kuvioisiin huiveihin. Eka ostin harmaansävyisen ja sitten tollasen perinteisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas kiva kuulla, että asukuvat on mieluisia! Mäkin tykkään niistä ihan sen takia, että omista asuista saa ihan erilaisen kuvan sitä kautta ja pystyy (toivottavasti) kehittämään omaa tyyliään :)) Hih leopardi on kyllä tosi ihana kuosi, ja munkin vaatekaappi näyttää pikkuhiljaa täyttyvän erilaisista leo-jutuista ;)

      Poista
  6. Todella ihana asu! Toi huivi on täydellinen!! :)) Mulla on myös leohuivi, ihan uusi ostos H&M:ltä, isommat kuviot ja hiukan haaleampi väri, muuten yhtä ihana. ;)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Tiiu! ♥ Huivi on munkin mielestä ihana, ihan lemppari tällä hetkellä :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design