16.8.12

Torstai

Toppi Lindex - Farkut Vila - Ballerinat H&M

Tänään olen saanut nauttia vapaasta päivästä - viikon ainoasta sellaisesta. Loppuviikko menee samaa rataa alkuviikon kanssa eli töiden parissa. Sitten saankin viikon verran hengähtää, alkaa valmistautumaan koulua varten ja järjestellä siihen liittyviä asioita. Toisaalta on kivaa, kun koulu taas alkaa, mutta toisaalta vähän ahdistaa. Ahdistaa se työmäärä ja se miten paljon pitäisi saada aikaiseksi niin lyhyessä ajassa. Ei kai se auta muu kuin hengittää syvään ja mennä päivä ja kouluprokkis kerrallaan ;)

Pikapuoliin lähden salille purkamaan angsteja. Paloi hihat ihan kertakaikkisesti erään nimeltämainitsemattoman puhelinoperaattorin kanssa. Että voidaan hyväuskoista hölmöä viedä kuusnolla. Mur!!

12 kommenttia:

 1. Blogissani on sinulle tunnustus, mikäli sen haluat vastaanottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos, Jonna! Mukava haaste, toteutan varmasti :))

   Poista
 2. No onpas sun viikko täynnä töitä. Onneksi saat lomailla sit edes hetken. Aiotko jatkaa töitä koulun ohella? Tsemppiä jo etukäteen opiskeluihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä viikko on tavallista hektisempi töiden osalta, mutta sinnittelen ajatellen ensi viikkoa ;) Työt jatkuvat koulun ohella, mikä tietysti tekee syksystä astetta haastavamman.. Mutta sisullahan siitäkin selvitään ;)))

   Poista
 3. Tsemppiä kouluun! Mulla myös töitä koko viikonlopun, tyhmää. :( Ensi viikolla onneksi alkaa jo tasaantumaan kun työkaverit palailee lomiltaan. :D

  Kaunis asu, taas kerran. :) Sulla on niin paljon kauniita ja käytännöllisiä vaatteita, että vaihtaisin vaatekaappia sun kanssa heti jos voisin! :D

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiu! Sitä tarvitaan ;) Viikonloppuna on vähän tyksää olla töissä, kun muut on vapaalla, mutta onneksi työpäivät ovat kohtuu lyhyitä :)

   Oiii kiitos, ihanuus ♥ Voi, ei mun vaatekaappi ole ollenkaan kummoisempi, itse havittelen sinne jatkuvasti jos jonkinlaista täydennystä! :D

   Poista
 4. Kaunis asu, niin ihanan kesäinen ja hempeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos, Reetta ♥ Ihanasti sanottu :)))

   Poista
 5. Upeita kuvia!! todella kaunista :)) kyllä noilla säihkysilmillä kelpaa katsoa kameraan ;))

  -T-

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design