23.7.12

Doll Eyes








Sain muutama päivä sitten äidiltäni ja siskoltani Tallinnan tuliaisina kaksi ihanaa tuotetta: kauan himoitsemani Diorin Lip Maximiser -huulikiillon ja uuden tuttavuuden Lancômen Doll Eyes -maskaran. Molemmat ovat olleet nyt ahkerassa käytössä ja olen erittäin tyytyväinen kumpaiseenkin :) Huulikiillon huulia turvottavaa vaikutusta en tosin ole kovin voimakkaana huomannut, mutta kiilto ja hohto ovat ykkösluokkaa! Olen käyttänyt varmaan kymmenen vuotta samaa luottoripsivärimerkkiä, mutta tästä Lancômen ihanuudesta taisi tulla uusi lempparini ;) Onkos nämä tuotteet teille tuttuja ja mitä olette niistä tykänneet? :)

26 kommenttia:

  1. Mulla on tuo Doll Eyes ripsari laatikossa odottelemassa entisen ripsarin loppumista ja en malta odottaa että saan sen käyttöön :D On nimittäin todella hyvä ripsari! Täytyy hamstrata sitä taas tax freesta seuraavan kerran;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, tämä ripsiväri on kyllä todella hyvä enkä keksi siitä mitään negatiivista sanottavaa! :)) Ja ihan totta, se täytyy muistaa laittaa ostoslistalle tax free -reissuja varten :)))

      Poista
  2. Tosi ihania tuliaisia olet saanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, Tiia! Nämä oli kyllä molemman äärettömän mieluisia juttuja!! ♥ :)))

      Poista
  3. Itselläni oli vuosia sitten käytössä Lancomen Hypnose ja se kyllä todisti, että hinta ja laatu kulkivat käsi kädessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin itsekin allekirjoittaa tuon jo tämän lyhyen käytön jälkeen - tosi laadukas tuote! :))

      Poista
  4. Oho, melkoisen näyttävät ripset uudella värillä. Vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kaunis kiitos Ansku ♥ Tämä ripsiväri tuntui kyllä tuovan ainakin hitusen lisää pituutta omiin ripsiin ;)

      Poista
  5. Mulla on ollut tuo ripsari käytössä jo viime marraskuusta lähtien ja voin todellakin suositella sitä! Pysyy todella hyvin, ei varise ja lähtee pois lämpimällä vedellä. =)

    Ei ole tullut mieleenikään vaihtaa ripsiväriä sen jälkeen kun tätä testasin, vanha ripsari lensi suoraan roskiin vaikkei tyhjä vielä ollutkaan. :D

    -Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tämä ei tosiaankaan varisi yhtään! Siitä siis lisää plussaa :)) Itse poistan ripsivärin/silmämeikin aina silmämeikinpoistoaineella, joten mulla ei kokemusta tuosta pelkällä vedellä pesusta :)

      Poista
    2. Mutta siis hyvä tietää!! :)))

      Poista
  6. Olet tainnut vähän liioitella ripsarin määrässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hö olipa vähän hölmö kommentti :/
      -Kaisa

      Poista
    2. Suorastaan älytön kommentti anonyymiltä. Harmittaa Tarun puolesta. :(

      - Tiiu

      Poista
    3. Anonyymi: Hihii kieltämättä ripsiväriä tulee aika usein laitettua enemmän kuin yksi kerros ;))

      Kaisa: Noh, mielipiteensä kullakin ;)

      Tiiu: Voi ihana Tiiu ♥ ♥ Älä turhaan harmistu :)) Kritiikkiäkin saa toki esittää, vaikka tapoja on tietysti monia ;) Kiitos kultaisista sanoistasi ♥

      Poista
  7. Onpa räpsyttimet! :)

    Ite kanssa oon luottanut jo useamman vuoden Lancomen ripsareihin, ovat kyllä hyviä hintalaatusuhteeltaan. Mulla tosin käytössä vedenkestävänä L'extreme, joka on aivan huippua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ;) Oi, tuota mainitsemasi ripsiväri pitääkin laittaa harkintaan ja tutustua tarkemmin! :))

      Poista
  8. mulla oli ennen Lancômen ripsari ykkös juttu mut mulla se tuppas aina kestään vain muutamia viikkoja kunnes se kuivahti ja ''loppui?'' vaikka suljin aina sen huolella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :/ Mikähän niissä sitten on ollut vikana? Hmm toivotaan ettei tässä nyt käy yhtä harmillisesti!

      Poista
  9. Samaa käytän, mutta noin upeita ripsiä en ole sillä saanut aikaiseksi. Olen muutamalta taholta saanut kuulla kehuja Max Factorin Masterpiecesta, hinta-laatu-suhde kohdillaan. Pitäisköhän sitä kokeilla seuraavaksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anumaaria ♥ :) Ripsivärejä tuntuu olevan niin tsiljoona, että välillä ei tiedä yhtään minkä niistä ottaisi ;) Joten kaikki vinkit ja muiden kokemukset ovat ehdottomasti kullan arvoisia!

      Poista
  10. Hyvältä näyttää :) onko tuo doll eyes-ripsari sulla vedenkestävä vai ei? Onko siis helppo putsata pois ja lähteekö lämpimällä vedellä vai jollakin putsausaineella?

    Kiitti vastauksesta.

    laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta ripsarista on saatavana myös vedenkestävä versio. Tuo tavallinen ripsari lähtee lämpimällä vedellä ilman mitään putsareita (ainakin itseltäni). :))

      Poista
    2. Kaisa ystävällisesti vastasikin jo kysymyksiisi, Laura :)) (Kiitos Kaisa! :)) Itse kyllä poista silmämeikin aina putsarilla.. Mikä lienee pinttynyt tapa :))

      Poista
  11. Mulla on kans toi huulikiilto! Oon ollut tosi tyytyväinen, uus leppari ehdottomasti! :) Antaa kivan fiiliksen huuliin se pieni "turvotus" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii joo, nyt kiiltoa enemmän käyttäneenä huomaan kyllä tuon pistelevän tunteen! ;)) Tätä täytyy saada ehdottomasti lisää kun nykyinen joskus loppuu!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design