3.6.12

Sunnuntaiaamupala



Nyt kun tuoreita marjoja alkaa löytymään torilta ja kävelykadun varrelta, on niistä kiva varioida erilaisia herkkuja :) Tämä on uusi lempparini: rahkaa, Fazerin tummaa kaakaojauhetta ja makeita mansikoita. Namimaiskis :) Jännä muuten, ettei tuohon rahkaan kyllästy vaikka sitä menee päivittäin muutama purkki. Jos sinulla on joku ehdoton tämän hetken suosikkikombo, niin kerro ihmeessä! Ihan siltä varalta, että joku kaunis päivä olen saanut tarpeekseni näistä omista sekoituksistani... ;)

Täällä valmistaudutaan parhaillaan töihin lähtöön. Viikonloppu on siis mennyt töissä ja kotona lepäillen. Flunssa alkaa olla voiton puolella (tässä kohtaa koputan puuta lujaa ja varmuuden vuoksi monta kertaa) ja olo on jo kohtalaisen hyvä :) Kuntoilemaan en vielä tänään uskalla, mutta jospa sitten huomenna... Mitenkäs teidän viikonloppu meni? Olitteko monissa valmistujaisjuhlissa? :)

6 kommenttia:

  1. Nams, näyttää herkulliselta :)

    Kivaa työpäivää ja sunnuntaita sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosi herkkua, suosittelen! :))
      Kiitos, sunnuntain työpäivä meni tosi nopeasti ja loppupäiväkin meni aikas kivasti :)))

      Poista
  2. Nam tosiaankin. Mulla on pikku hiljaa maustamaton jogurtti vienyt rahkan paikan. Jotenkin kai kyllästyin rahkaan. Proteiinilähteenähän jogurtti ei kummempi ole. Pitää sitten syödä proteiinit muussa muodossa. toisaalta en koskaan ole kokeillut kaakaokauhetta rahkan kanssa, palauttaisikohan se kadotetun rahkarakkauteni..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih vähän pelottaa koska mahdan itse rahkaan kyllästyä ;) Mutta toistaiseksi jatkan sillä juurikin tuon protskun takia, pitää vaan varioida mahdollisimman monta erilaista makuyhdistelmää sen kanssa ;D

      Poista
  3. Heips! Taalla ilmoittautuu toinen rahkan suurkuluttaja. Jos haluan oikein herkutella (eli n. kerran paivassa), otan rahkan sijaan kermarahkan (joko Valion rahka valkoinen tai Rainbow'n kermarahka), laitan sekaan omatekemaa myslia (bongattu Alman blogista, aivan superihanaa, sisaltaa paljon erilaisia siemenia, pahkinoita, kaurahiutaleita, hieman hunajaa ja oljya seka kanelia ja inkivaaria) ja loraus mehukeittoa (en muista merkkia, mutta tuohon mysliin sopii erityisen hyvin makukombo omena-raparperi). Aivan ihana aamu- / vali- / iltapala ja odotankin kuin kuuta nousevaa aina, etta paasen jalleen syomaan tuota :) Nykyisin on leivan syontikin jaanyt paljon vahemmalle, kun mielummin syon tuota rahka- tai kermarahkasekoitusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, tuota itsetehtyä mysliä olen himoinnut jo hetken aikaan mutta jostain syystä en vain ole saanut aikaiseksi valmistaa sitä :/ Jospa nyt intoutuisin, kun sinäkin sitä niin kehuit ;)) Vaikuttaa kyllä hirmuherkulliselta tuo sun kombo, menee ihan ehdottomasti testaukseen! :)))) Kiitos, kun jaoit tämän oman lempparisi :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design