1.6.12

Beauty

Kuva Lauren Conrad.

Monien suosikki, aina niin tyylikäs LC julkaisee lokakuun puolenvälin paikkeilla uuden kirjansa Lauren Conrad Beauty. Koska aiemmin ilmestynyt Style löytyy jo omasta kotikirjastostani, on tämäkin opus ehdottomasti saatava :) Tämä uuden kirjan kansikuva paljastettiin jokunen hetki sitten, ja itse tykkään siitä kovasti. Mitäs te olette mieltä ja päätyykö kirja omalle hankintalistallenne? :)

17 kommenttia:

 1. Pakko hankkia! Style kirjassa oli niin paljon hyviä vinkkejä ja niin on varmaan tässä uudessakin. Julkaistaanko tuolloin englannin kielinen versio vai suomen myös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Stylen kirjan pariin tulee edelleen palattua aika ajoin ja napattua hyviä vinkkejä :)) Tuolloin lokakuussa julkaistaan siis englannin kielinen versio, suomalaisesta ei valitettavasti ole tietoa :/

   Poista
  2. Juu, ei se haittaa nimittäin kaikki kirjat olen englanninkielisenä hankkinut :)

   Poista
 2. Eiköhän tuo kotiudu omaan kirjahyllyyn sitten ilmestyttyään kotimaisella kielellä :) Omasta hyllystä kun lötyy L.C:n kaikki kirjat näitä uusimpia lukuunottamatta :) Jokohan Fame Game löytyisi englanninkielisenä pokkarina jostain nettikaupasta...hmmm... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomenkielinen versio voisi kyllä olla nopeammin lukaistu.. Style mulla on englanniksi, kun olin sen kanssa niin malttamaton etten jaksanut kotimaista versiota odottaa ;)) Ja tuohon LC:n muuhun kirjallisuuteen mun pitää ehdottomasti päästä myös tutustumaan! :)

   Poista
 3. Style-kirja löytyy tästäkin osoitteesta ja luultavaasti täytyy hankkia myös tuo :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, pakkohan se on saada tietää mitä kaikkia hyviä kauneusvinkkejä tuo kirja pitää sisällään ;))

   Poista
 4. Multakin löytyy tuo Style-kirja ja pakko varmaan kotiuttaa myös tuo Beauty! LC:n tyyli on todella kiva.. välillä rentoa ja toisinaan taas ihanan viimeisen päälle laitettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tosi paljon LC:n vaihtelevasta ja inspiroivasta tyylistä! Style-kirja enteili hyvää ja malttamattomana odotan miten kaikkia ihania vinkkejä tuo Beauty tarjoaa :)))

   Poista
 5. Omasta hyllystä ei löydy vielä yhtään Laurenin kirjaa, mutta tämän yksilön kyllä aion kotiuttaa=) Jos vaikka oppisi tekemään nuo täydelliset kiharat=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih uskoisin kirjassa olevan monen monta hyödyllistä vinkkiä niin kampausten kuin meikinkin tekoon :))) Style ainakin on täynnä ihania kuvia ja ideoita ja innolla odotan mitä kivaa tästä uudesta löytyykään :)

   Poista
 6. Haluaisin sen ensimmäisenkin kirjan ostaa, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Jospa sitä ostaisi molemmat samalla kertaa, kaksi kärpästä yhdellä iskulla. :D

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa joo, kerralla sitten molemmat! ;) LC:n ensimmäistä kirjaa voin ainakin suositella lämpimästi, ja toivotaan, että jatko olisi yhtä onnistunut :)))

   Poista
 7. Kyllä tuo täälläkin menee hankintalistalle, mutta millä aikataululla, sitä en osaa sanoa. Edellinen kirja on jo hyllyssä, mutta muutoin en noita välttämättä ihan uutukaisina osta vaan ostan kun tulevat vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mitäpä sitä turhaan kiirehtimään :) Hankkii sitten kun kohdalle osuu :))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design