6.5.12

Weekend's randoms

1. Pienessä keittiössä tila käy välillä vähiin. Purkit ja omput rivissä ikkunalaudalla.
2. Rahkaherkku nro 1: Ehrmania, pensasmustikoita ja banaania.
3. Rahkaherkku nro 2: Ehrmania, banaania, Fazerin tummaa kaakaojauhetta ja vaniljaproteiinijauhetta.
4. Silkkikukat kukkaruukussa .
5. Sunnuntaiaamun valaistunut kirkko.
6. Sunnuntailenkkeilijä.

12 kommenttia:

  1. Nami mitä herkkuja! Voisin melkein elää pelkillä hedelmillä ja marjoilla. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tiedätkö, mä olen auttamattoman koukussa maitorahkaan ja marjoihin :D Ihan kamalaa, kun tuntuu että voisi syödä tuota herkkua 23/7 (tunnin ehkä malttaisin nukkua :D) ;))

      Poista
    2. Oon yrittäny maitorahkaa ja turkkilaista jugurttia ja vaikka mitä, mutta jotenki ei vaan laske.. Oon kyllä harkinnu taas yrittää, niistä kun sais proteiniinia, ja kun en syö lihaa, se on hiukan haastavampaa välillä. Taidankin lisätä kauppalistalle. (:

      Poista
    3. Voi että..maitorahkat on kyllä hirmuisen hyvä protskun lähde! Koitappas niin, että sulatat sun lempparipakkasmarjoja mikrossa sen verran että niistä irtoaa jonkun verran nestettäkin ja sitten sekoitat ne rahkan sekaan. Sillä saa aika hyvin peitettyä maitorahkan makua jos ei ole niin mieleen :))

      Poista
  2. Ihana tuo pikkuhylly, kaikki sulassa sovussa keskenään. :D Upea sää on suosinut siellä, täällä on ollut pilvistä ja kuuden jälkeen on satanut koko ajan. :(( Toivottavasti sää kirkastuu tästä. =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tuo keittiön pikkuinen ikkunalauta on osoittautunut äärimmäisen käteväksi ja tarpeelliseksi ;))
      Ja kyllä, täällä on saatu nauttia aikas ihanasta säästä :)) Paitsi lauantaina, silloin satoi koko päivän, mutta onneksi illalla aurinko taas pilkisti pilvien takaa ♥

      Poista
  3. Ihanan raikkaita ja keväisiä kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Reetta :)) Hauskaa, kun joskus ihan niistä tavallisista, arkisista asioista saa napattua niitä kivoimpia kuvia :)

      Poista
  4. Meidän vihkikirkko! Olen seurannut sun blogia reilut puoli vuotta ja vähän mietinkin, olisiko se keskisuuri länsirannikkolaiskaupunki mun kotikotikaupunki ja olihan se. Kivoja kuvia nykyiselle pääkaupunkiseutulaiselle. Ja muutenkin, kiitos kivan pirtsakasta blogista. :)

    - Katri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, ihanaa!! Voi, tiedätkös Katri, olen itse asiassa saanut nyt muutamaan kertaan tänne blogiin ja sähköpostiin palautetta juuri täältä kotoisin olevilta lukijoilta siitä, miten kiva on nähdä kuvia tästä kaupungista :)) Niitä tullaan siis varmasti näkemään jatkossakin! ;)
      Ihan hirveen kiva, että olet löytänyt tänne :)) Ja kaunein kiitos ihanista sanoistasi, Katri ♥ :)))

      Poista
  5. Vitsi, kun hyvältä näyttää<3 Itse olin v-loppuna niin väsynyt, että jaksoin vaan syödä ja katselin telkkaria (vieläkin vappuväsymys painaa ;) )

    Ihana blogi ja kirjoittelen vähän samantyyppistä muoti/lifestyle blogia, olisiko ollut kiinnostusta seurata toisiamme? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih välillä pitääkin ottaa ihan rennosti, ja ihan vain olla - ja tietysti herkutella ;))

      Voi kiitos ihanista sanoistasi ♥ Kävin kurkkaamassa omaa blogiasi, ja kyllä - alan ihan ehdottomasti seuraamaan sitä! Ihania postauksia ja vau mikä kaunotar oletkaan :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design