9.5.12

Valio PROfeel

Mainonnan uhri tässä hei! Näin eilen TV:ssä mainoksen näistä uusista Valion PROfeel -tuotteista, ja tänään aamulla kipitin kauppaan omat maistiaiseni hakemaan ;) Tuotteissa on siis runsaasti proteiinia ja vain vähän hiilihydraatteja. Valikoimista löytyy valitsemani rahkan ja protskujuoman lisäksi jogurttia - ja näitä kaikkia tietysti parissa eri makuvaihtoehdossa. Tuotteet maistuvat melko perinteisiltä (siis ihan hyviltä), ja luulenpa että varsinkin tuo juoma löytää pysyvän paikan jääkaapistani! Täytyy sanoa, että Valio seuraa kyllä aika esimerkillisellä tavalla aikaansa ;) Joko te olette maistaneet näitä uutuuksia? :)

37 kommenttia:

  1. Minkä hintainen oli tuo proteiinijuoma? Raaskisikohan niitä itsekin muutaman ostella :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm oliskohan se ollut jotain 1,50 euron tietämillä... Kyllä niitä nyt pari raaskii ostaa ;))

      Poista
  2. Olen maistanut maustamatonta versiota (hiilareita vain 2g/100g!!!) ja eilen tuota rahkaa. Rahka oli hyvää, mutta aika hiilaripitoista, noin 9g/100g. Maustetuissa jogurteissa on hiilareita 7g/100g. Hiilareita välttelevälle/valikoivalle hyvä tuote on, jos hiilareita on korkeintaan 5g/100g. Mut muuten kyllä tykkään tuotteista ja niiden ideasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, että tuoteselosteen mukaan hiilareita on maustetussa versiossa 9g/100g ja jogurtissa 7g/100g. Mutta sokeria molemmissa on vain 5g/100g, ja loput on maidossa luontaisesti olevia hiilareita. Niitä en ainakaan itse pidä mitenkään vaarallisina, koska maitoa juon muutenkin :)))

      Poista
  3. Näitä mainostetaan väärin, tuotteessahan on aika paljon sokeria (hiilareita). Kannattaa tutkia ravintosisällöt näistä tarkkaan, jos on normaalisti tottunut syömään maustamatonta maitorahkaa. Mulla ne jäävät kyllä hyllyyn..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan se niinkin että jos haluaa jaksaa treenata niin tarvii myös niitä sokereita eli hiilareita. Sitten protskuja lihaksille :)

      Poista
    2. Jep, totta että tuotteissa on sokeria. Jotenkin pidän sitä silti "terveellisempänä" ja "puhtaampana" vaihtoehtona kuin keinotekoisia makeutusaineita ;) Ja kuten tuossa edellisessä vastauksessa mainitsin, sokereita on maustetuissakin tuotteissa vain 5g/100g, joten ei mitenkään hirveän paljon :)) Ja juurikin näin, treenaillessa ainakin pieni määrä hiilareita on tarpeen! :)

      Poista
  4. Minua kans harmitti tuo lisätty sokeri, muuten ois ollut loistava juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu, mutta kuten edellisissä vastauksissa mainitsin, niin sokeria ei ihan kauheasti ole ja musta se tuntuu jotenkin paremmalta vaihtoehdolta kuin keinotekoiset makeutusaineet :)) Mutta nämähän on niitä makuasioita ;)))

      Poista
  5. Täällä ilmoittautuu toinen mainonnan uhri :)
    Aina pakko testata kaikkia uutuuksia mitä ruokakaupasta bongaa.
    Ihana muuten tämä blogisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii ihanaa että meitä on muitakin! ;)))) Sama homma - aina kun löytyy joku uusi juttu, niin pakkohan sitä on ainakin kerran maistaa ;D
      Voi että, kaunis kiitos Sinulle ihanista sanoistasi ♥ Tosi kiva, että olet löytänyt tänne blogiini :))

      Poista
  6. Satuin kaupan hyllyssä huomaamaan tuotesarjan jogurtteja ja otin kokeeksi mukaan vadelman makuisen ihan salinjälkeiseksi välipalaksi. Oli aika tuhdin makuista tuo jogurtti, mutta ihan hyvää :) Rahkaa ja juomaa en ole vielä nähnytkään...täytyy käydä hakemassa kokeiluun ainakin tuota rahkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, pitääpä itsekin maistaa tuota jogurttia! :)
      Musta tuo rahka oli hyvää, sekoitin siihen itse banaania ja voi NAM! Protskujuoma mulla oli eväänä töissä ja hyvin vei nälän niin että jaksoin töissä vielä tauon jälkeiset loput 2 tuntia :)))

      Poista
  7. Eheei, juuri kotiin kävellessäni noita purkkeja tuli monen vastaantulevan ihmisen hedelmäpussissa vastaan ja harkitsin itsekin kauppaan menoa noita hakemaan. Postailehan kun olet maistanut niin saa nähdä, josko mainonta saa minut sortumaan ;)
    Sinulle löytyy btw haaste blogistani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa mainontaan sortuneita on siis useampiakin! ;))
      Äh, kirjoitinpas taas turhan epäselvästi, mutta siis olin kyllä jo maistanut tuotteita postausta tehdessäni :/ Vaniljarahka maistui mun mielestä aika perinteiseltä, eikä makunsa puolesta eronnut mainittavasti muun merkkisistä vaniljarahkoista. Protskujuoma on ihanan suklainen, aika paksua, mutta se on musta ihan hyvä juttu, kun tuntuu siten vievän paremmin nälkääkin :))

      Poista
  8. En ole maistanut enkä itse asiassa kuullutkaan noista tuotteista. Täytyykin heti seuraavalla kauppareissulla muistaa noitakin ostaa. Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi! Itse tykästyin kovasti ja varmasti ostan toistekin :)) Ja eipä kestä kiittää ♥ :)))

      Poista
  9. Pian pitää maistaa! Ne vanhatkin ProFeelit oli mun mieleen, niin eihän näitä voi jättää väliin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii toivottavasti olet jo päässyt maistelemaan! Mä tykästyin ja oon jo ostanut lisääkin :)))
      Olipas kiva kun jätit kommentin, MouMou :)

      Poista
  10. Muakin kiinnostaa että miltä nuo maistuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkkaapas Nanna tuota vastausta, jonka kirjoitin Jossulle :))

      Poista
  11. Olen nähnyt mainoksia, mutta en vielä ostanut. Välipalana olen välillä syönyt Skyr-rahkaa (vaniljaa tai maustamatonta) mutta ne ovat niin kalliita. :( Täytyypä huomenna kauppareissulla tarkistaa nämä tuotteet - hiilareissa 2g/100g kuulostaa erittäin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa mäkin maistoin hetki sitten Skyrin vaniljan makuista rahkaa ja tämä Valion versio oli aika samanlainen :)) Suosittelen!!

      Poista
  12. En itse ole tätä maistanut, tosin tänään työkaverin evästä ihmettelin.

    Tosiaan on aika paljon sokeria oikein terveelliseksi välipalaksi, mutta eihän sen aina niin terveellistä tarvitse ollakaan :) Itse olen mieltynyt Ehrmannin rahka + turkkilainen jogurttisekoitukseen, mukaan marjoja maun mukaan ja on kyllä todella pehmeää ja kermaista maultaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla aikaisemmissa vastauksissa kirjoittelinkin, että vaikka tuoteselostuksessa lukee esim. maustetun rahkan kohdalla, että hiilareita on 9g/100g, niin sokereita niistä on kuitenkin vain 5g/100g. Loput on maidossa luontaisesti olevia hiilareita. Ei siis niin paha ;))
      Mulla menee Ehrmania ihan sellaisenaan marjojen kanssa, mutta pitääpäs kokeilla tuoa turkkilaisen jogurtinkin sekoitusta! :)

      Poista
  13. Näin myös facebookissa, kun joku kaveri tätä mainosti! Aloin vaan myös epäilemään noita sokereita.. Kerrohan tosiaan siitä mausta, kun oot kokeillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kopioin nyt vastaukseni tuolta aiempaa, kun muutkin kyselivat mausta ja sokerista :))

      Eli siitä mausta: Äh, kirjoitinpas taas turhan epäselvästi, mutta siis olin kyllä jo maistanut tuotteita postausta tehdessäni :/ Vaniljarahka maistui mun mielestä aika perinteiseltä, eikä makunsa puolesta eronnut mainittavasti muun merkkisistä vaniljarahkoista. Protskujuoma on ihanan suklainen, aika paksua, mutta se on musta ihan hyvä juttu, kun tuntuu siten vievän paremmin nälkääkin :))

      Ja sokerit: Jep, totta että tuotteissa on sokeria. Jotenkin pidän sitä silti "terveellisempänä" ja "puhtaampana" vaihtoehtona kuin keinotekoisia makeutusaineita ;) Tuoteselosteen mukaan hiilareita on maustetussa versiossa 9g/100g ja jogurtissa 7g/100g, mutta sokeria molemmissa on vain 5g/100g, ja loput on maidossa luontaisesti olevia hiilareita. Niitä en ainakaan itse pidä mitenkään vaarallisina, koska maitoa juon muutenkin ja treenaillessa pieni määrä hiilareita on ihan tarpeenkin :)))

      Poista
  14. Pitää varmaan kokeilla, vaikka veikkaan, että ei tule korvaamaan perinteistä maitorahkaa jääkaapissani. Mutta kiva kun on vaihtelua! Kaiken kaakaonmakuisen ystävänä etenkin juoma kiinnostaa!

    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samma här, tavallista maitorahkaa nuo tuskin korvaavat, mutta maustettuja versioita on ihan kiva syödä silloin tällöin :)) Mäkin olen kaakaon suurkuluttaja, joten tuo maku kyllä osui ja upposi ;) Kannattaa maistaa!

      Poista
  15. Hei mitä?! En mä oo vaan ees huomannu tällasia uutuuksia enkä mitään mainoksiakaan! Nääpä rupes heti kiinnostamaan... Terv. toinen mainonnan uhri :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa soriii, kun jouduit sortumaan mun mainontaan ;DD Mutta suosittelen lämpimästi, mä ainakin tykästyin näihin kovasti :)))

      Poista
  16. Tuota vaniljarahkaa maistoin eilen, ja on hyvää. Tuota ja ananasta, omnomnom. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih mun combo oli vaniljarahkaa ja banaania :D Mutta nyt on kyllä pakko testata tuota ananastakin ;))

      Poista
  17. Minäkin jouduin mainonnan uhriksi ja ostin eilen näistä sitä vadelmanmakuista proteiinijogurttia. Ihan hyvän makuista, ei nyt mitään parasta maistamaani mutta menettelee. :) Ja aion kokeilla muitakin, ravintosisältö kuitenkin näytti ihan hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä maut noissa mun maistamissa tuotteissa oli hyvin perinteisiä, ei siis mitään superherkullisia, mutta hyviä kuitenkin :)) Ravintosisältö on kyllä ratkaisevassa asemassa kun purkkeja kaupan hyllyltä valitsee ;)

      Poista
  18. Minäkin näistä kovasti innostuinkin ja maistoin jo! Tuon juoman suhteen (kaakao) täytyy sanoa että Gainomaxin maku on vaan parempi. Rahkasta olin kovasti myös innoissaan ja hyvää se olikin. En nimittäin noista skyreistä oikein perusta juuri sen keinotekoisen makeutusaineen vuoksi. Näissä on sokeria, mikä on mielestäni ihan jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en olekaan Gainomaxia maistanut, joten en osaa verrata, mutta nyt kun sitä kehuit niin pitänee varmasti maistaa ;)) Totta, keinotekoiset makeutusaineet eivät ole kovinkaan puoleensavetäviä, joten kyllä tuo ihan perinteinen sokeri pienissä määrin on parempi vaihtoehto! :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design