7.5.12

New Yorker





Kuvat New Yorker.




Törmäsin tänään uutiseen, jonka mukaan Suomeen on syksyllä rantautumassa uusi saksalainen muotiketju. New Yorker on suunnattu pääasiallisesti nuorisolle, ja se on kyllä mallistosta aika nopeasti havaittavissa :) Ensimmäisenä uutuuksiin pääsevät käsiksi hyvinkääläiset, sillä ketju avaa aluksi liikkensä paikalliseen kauppakeskukseen, Willaan. Vaikka itse en kohderyhmään kuulukaan, niin muutamia juttuja näkisin aika helpostikin päälläni: esimerkiksi ensimmäisen kuvan trenssityylinen takki olisi kiva vaikkakin jossakin hillitymmässä värityksessä, toisesta kuvasta nappaisin bleiserin, shortsit sekä peep toe -korkokengät, ja myös ballerinat ja söpö clutch näyttävät omaan makuuni sopivilta :) Mitäs te tuumaatte? Uppoaako valikoima? :)

16 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä! Ja kyllä sieltä nuorisovaatteiden seasta aina jotain makupaloja löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ihan hyvältä vaikuttaa mustakin, ja joitakin juttuja varmasti tulee liikkeestä hankittua, kunhan se saapuu tänne vähän lähemmäksi :))

      Poista
  2. Hei jes!!! tuota on odotettukin! onkohan tietoa, minne avataan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii ;)) Jeps, tuossa tekstissä mainitsinkin eli Hyvinkää saa ensimmäisenä oman liikkeensä lokakuun paikkeilla! :)

      Poista
  3. Itse Saksassa ollessa olen käynyt New Yorkerissa ostoksilla. Ihanin löytö minkä olen tehnyt kyseisestä kaupasta on i love Haiti paita, mistä osa tuotosta meni Haitin uhrien hyväksi. :) Olisi kiva juttu jos New Yorker tulisi suomeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, tuohan on ihan mahtavaa! Mikäs sen parempaa kuin saada jotain hyvää aikaseksi samalla kun ilahduttaa itseään uudella vaatekappaleella :)) Ja siis New Yorker siis tulee Hyvinkäälle lokakuussa, toivotaan että pian myös muualle Suomeen ;)

      Poista
  4. Kyllähän se uppoaa. Aina tulee reissussa käytyä New Yorkerissa shoppailtua. Tallinnassakin on aina sen vuoksi mentävä kauas Rocca al Maren kauppakeskukseen. New Yorkerista kun voi shoppailla lähes sovittamatta ja haalia vaatteita mukaan miettimättä juurikaan hintaa, kaikki siellä on niin edullista. Kertakäyttöistä ehkä, mutta niin on monet muutkin.
    Jos se Hyvinkäälle aukeaa, niin ei varmaankaan mene kauaa, että myös isompiin kaupunkeihin.

    Niin ja uusi lukija ilmoittautuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Susku,
      kiva kuulla, että oot tehnyt löytöjä tästä ketjusta! Mulle merkki on aivan uusi, mutta kieltämättä siitä tuli mieleen H&M ja GT tyyppinen ketju, josta edullisia vaatteita voi nimenomaan hankkia sen kummemmin sovittelemattakaan :)) Toivotaan, että muuallakin Suomessa päästään pian nauttimaan New Yorkerin tarjonnasta!

      Ja hei, ihanaa ♥ Tosi kiva kun oot tänne löytänyt :)) Olet lämpöisesti tervetullut mukaan :)

      Poista
  5. Nyt kyllä uppoaa ja lujaa!! Olispa tullut jo kesäksi Suomeen, niin olis voinu ostella kesävaatteita, näyttävät nimittäin tosi kivoilta tuossa! Ja laukut myös, ah! :))

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii ;) Nojuu, kieltämättä nuo kesäjutut on aika houkuttelevia! Noh, ei auta kuin odotella syksyyn - toivotaan, että silloinkin tarjolla olisi kaikkea ihanaa :))

      Poista
  6. Prahassa tarttui kans meille molemmille hyvä läjä vaatteita New Yorkerista. :)

    VastaaPoista
  7. Tosi hyvältä näyttää useempikin juttu! etenkin toi clutch näyttää superkivalle. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, uskoisin että täältä tulee tehtyä muutamia löytöjä sitten kun myymälä saadaan tänne meillekin ;)) Clutch on kyllä munkin suosikkini! :)

      Poista
  8. Oioi, uppoaa kyllä! Toisen kuvan bleiseri ja mekko ovat ihania ja kolmannen ja viimeisen kuvan sandaalit voisin kotiuttaa vaikka heti! :))

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii ketjulla on siis selvästi kysyntää ;)) On kyllä ihana saada jotain uutta tänne Suomeen, ja tällaiset edulliset ketjut on ehdottoman tervetulleita :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design