8.5.12

Makutestissä


Huomenta! Olen taas testaillut paria tuotetta :) En käsitä mitä tapahtui, mutta kyllästyin turhan nopeasti tähän aikaisemmin maistamaani Novellen makuun :/ Nyt olenkin sitten lipittänyt tuota Vihreää omenaa, jonka kaiken hyvän lisäksi pitäisi vielä palauttaa rasituksesta :)
Toinen hyväksi havaittu juttu onkin sitten tuo Leaderin (suomalainen tuote!) proteiinipatukka. Kesken erästä kaupunkireissuani karmaiseva nälkä pääsi yllättämään täysin odottamattomasti, ja siskoni suosituksesta ostin ensihätään tällaisen suklaakuorrutteisen banaani-toffeepatukan. Toimii! Ei ollut mitenkään liian makea (mutta vie makeannälän, jos sellainen iskee;)) ja piti nälkää loitolla sen ajan, että pääsin kotiin ruoanvalmistukseen :) Onkos nämä teille tuttuja juttuja? :)

14 kommenttia:

  1. Proteiinipatukat toimii! Itsekin huitelin viime kesän syöden niitä lounaalla! Ja loistavia välipaloja käsilaukussa, jos vaikka kesken shoppailun yllättää nälkä.
    Leaderin patukoita en varmaankaan ole maistanut, joten pitääpä testata myös ne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on tosiaan hirmukäteviä! Pitäiskin laittaa itsekin laukkuun jemmaan aika yksi patukka, jos nälkä pääsee yllättämään toistekin ;))
      Leaderit on tosi hyviä ja makuvaihtoehtojakin löytyy! Kannattaa maistaa :)

      Poista
  2. Mä tykkään Novelle plus sinkistä joka on aprikoosin ja jasmiinin makuinen :). Proteiinipatukat täyttää enemmän kuin suklaapatukat ja ovat terveellisempiä. Hintaluokka on tosin toinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo aprikoosi ja jasmiini oli juuri se maku johon kyllästyin turhan nopeasti :/ Nyt menee sitten tuota Vihreää omppua :)
      Totta, protskupatukat on melko hintavia, mutta mielummin silti syön sellaisen kuin pelkkää suklaata olevan kaloripommin ;)))

      Poista
  3. Onko tuossa patukassa kuinka paljon proteiinia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä patukassa on proteiinia 25 grammaa ja hiilareita 15 grammaa, joista sokeria 1 gramma :)

      Poista
  4. Itse en ole oikein päässyt sisään noihin Novelleihin, joku sivumaku on sellainen joka tökkii. Tuo vihreä omena tosin kuulostaa jo houkuttelevammalta kuin ne sitruunaiset maut.

    Kiva uusi blogituttavuus tämä blogisi <3
    Laapa
    laapalaura.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm no voih..juotko sitten kuitenkin jotain maustamatonta vissyä? :) Nuo on siinä mielessä hyviä juotavia, että niistä saa takaisin treenailussa menetettyjä suoloja!

      Voi kaunis kiitos ihanista sanoistasi, Laapa ♥ Onpas kiva kun oot löytänyt tänne, ja pitää ehdottomasti tulla kurkkaamaan myös omaa blogiasi :)))

      Poista
  5. Mä oon syönyt nälän yllättäessä Nutrilett-patukoita, ei muuten ole nälkä vähään aikaan sen jälkeen, niin täyttäviä ovat kyllä. :)) Voisin kyllä noitakin kokeilla, eri makua tosin, kun en tuosta banaanista niinkään välitä... :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei pitääpäs testata myös noita Nutriletin patukoita! Näistä Leaderin patukoista löytyi ainakin minttusuklaa, josko se houkuttelisi enemmän ;))

      Poista
  6. mä en myöskään oikein tykkää näistä makeammista novelleista. Perusvissyt maustettuna tai ilman ovat minun makuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäisi varmaan maistella enemmän eri merkkejä ja makuja kun en ole ajatellut että niissä olisi suuria eroja maun suhteen!

      Poista
  7. Kannattaa käydä fitnesstukku.fi sivuilla tilaamassa Starnutritionin Goodlife patukoita... mikään muu patukka ei vedä vertoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kiitos kovasti vinkistä! Pitääpäs ehdottomasti käydä sivuilla kurkkimassa :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design