11.5.12

Huomista odotellessa



Toppi H&M - Neuletakki Zara - Farkut GT - Takki, kaulahuivi ja ballerinat H&M

Hejsan allihopa! Pahoitteluni hetkellisestä hiljaiselosta ja siitä, etten ole vielä edellisten postausten kommentteihinne vastannut (vastaan niihin kyllä tämän päivän aikana!). Oli tosi kiva lueskella osin kriittisiäkin sanojanne tuosta Valion uutukaisesta - hienoa, että siellä ollaan valveutuneita eikä aivan kaikkea niellä purematta ;)

Tässä on ollut parin päivän ajan jos jonkinmoista ohjelmaa: tenttiin lukua, se itse tentti, Raumalla käyntiä, töitä, treenailua sekä Sami Hedbergiä. Oltiin keskiviikkona tyttöjen kanssa katsomassa tuota kerrassaan fantastista show'ta ja siinä käytännössä koko ohjelman ajan kaksinkerroin nauraessa tuli pakostikin tehtyä illan vatsalihastreeni ;D Ihan hulvattoman hauskaa ja jutut upposi muhun aivan täydellisesti! Kuvissa näkyvässä asussa hiipparoin menemään tuon kyseisen illan :)

Aijjai se on perjantai taas :)) Odotan jo sairaalloisen intopiukassa huomista iltaa, jolloin juhlimme superkivassa porukassa siskoni synttäreitä! Ihana saada koolle ystäviä, joiden kanssa ei ole tullut vietettyä aikaa ihan liian pitkään aikaan ♥ Siispä huomista odotellessa... Hauskaa viikonloppua, kaverit! :)

16 kommenttia:

  1. Stand-uppia on kyllä kiva käydä kattoon :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin parhainta viihdettä :D Kannattaa ehdottomasti mennä, jos vaan mahdollisuus osuu kohdalle! :)

      Poista
  2. Tuo Sami Hedbergin show olisi siistiä nähdä :) Uskon, että siellä saa nauraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hedberg on mun ehdoton suosikki, ja show oli just sellainen kuin odotinkin :)) Ja kyllä, nauraa tosiaan sai :DD

      Poista
  3. Uusi takkisi on aivan ihana, kokeilin eilen samaa takkia nimittäin Hm:llä. Ja sinne se jäikin vielä sitten, takki oli minusta hiukan paksua materiaalia joten siksi jäin tätä miettimään. Mitä sinulla oli takin alla, eikö tullut kuuma? Takki meinaan kummittelee nyt mielessä ja kovin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm, noh.. Onhan se aika paksu, mutta samalla riittävän paksu :D Täällä Suomessa illat on kuitenkin kesäisinkin tosi viileitä, joten en usko, että sillä turhan kuuma tulee takkikeleillä. Nyt mulla on ollut siellä alla toppi ja ohut neuletakki, eikä se ole ollut yhtään liikaa. Kannattaa siis ehdottomasti investoida, jos se on myymälöissäkin puoleenhintaan niin kuin nettikaupassa! :))

      Poista
    2. Puoleen hintaan? Normihintainen oli, jos toisin olis ollut niin sitten en olis miettinyt :D Skanssiin tämä takki oli nimittäin juurikin vasta tullut tai sitten ollut vaan "huonosti" esillä eikä ole silmään pistänyt aikaisemmin? :O pitääkin pistäytyy uudelleen Hm:ssä ja kysyä henkilökunnalta minkä kuukauden mallistosta se on ja miksi muualla se on jo puoleen hintaa. :)

      Poista
    3. Tietkös, mä luulen että se alennus oli vain tietyn aikaa, silloin kun oli se Midseason-ale vaimikäsennimioli.. Silloin mäkin klikkailin tuon takin nettikaupasta ostoskoriin, mutta en nyt osaa yhtään sanoa oliko samat alet myymälöissä.. Alkuun minäkin epäröin takin kanssa kun se oli normaalihintainen, mutta kun tuli aleen niin eipä siinä enää kauaa nokka tuhissut ;DD

      Poista
  4. Hih, oltiin siellä siskon kanssa ja oli kyllä pää kipeenä nauramisesta sen shown jäljiltä. :) Meiltä löytyy Samin ensimmäinen Kokovartalomies-dvd, pakko ostaa se toinenkin toukokuun lopulla ilmestyvä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, olitte tuolloin keskiviikkona myös? Onpas hauskaa :)))
      Mä oon katsonut Youtubesta noita ensimmäisen show'n juttuja ja niitäkin on moneen kertaan tullut naurettua :D Suosikit on ehkä kuntosali- ja parisuhde -kohdat :)

      Poista
  5. Ensimmäistä kertaa kommentoin, koska nyt oli ihan pakko! Näytät uskomattoman hyvältä. :)Söpöt vaatteet ja sun jalat näyttää siltä ettei salitreeni todellakaan ole mennyt hukkaan. Olen hieman jopa kateellinen...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, täällähän menee ihan sanattomaksi tuollaisista sanoista...kiitos, Anumaaria!!! ♥ Et tiedäkään miten hyvä mieli tästä kommentistasi tuli, ja sain taas aimoannoksen lisämotivaatiota ;) Siispä illalla salille treenaamaan lisää jalkoja, jos treenistä tosiaan alkaisi tuloksiakin näkymään ;D

      Poista
  6. Hih, Sami on ihan paras!!!!:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täydellisen samaa mieltä, Mona-ihanainen ♥ :)))

      Poista
  7. Moikka! Blogistani löytyisi tunnustus sinulle! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos, Elle-Marie! Käynpäs kurkkaamassa :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design