23.5.12

Eilisen saldo



Lyhyesti ja ytimekkäästi eilisen saldo: purkkeja ja puteleita sekä näyttävä statement -kaulakoru Lindexiltä. Lindexille muuten pisteet siitä, että nettisivuilta näkee seuraavaksi valikoimiin saapuvat tuotteet ja haluessaan omista lemppareista saa sähköpostiin ilmoituksen, kun ne ovat saapuneet myymälään ja nettikauppaan. Näin tein tämänkin kaunokaisen kohdalla ja eilen kipaisin omani hakemassa ennen kuin uutukaiset olivat edes hyllyyn asti ehtineet ;) Hirrrveen kätevää!

14 kommenttia:

  1. onpa ihana koru, pitääpäs käydä katsomassa sitä itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, Aune! Tämä on aikas ihana :))

      Poista
  2. Onko tuo L'Oreal sun mielestä toimiva itseruskettava? On tehnyt mieli jo kauan kokeilla kun hinta-laatusuhde vaikuttaisi hyvältä. Lindexin palvelu kuulostaa hyvältä, very advanced. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On erittäin toimiva! Paras kuivasumute mitä olen käyttänyt ja voin suositella lämpimästi :)) Ja sanos muuta, hyvä Lindex!! ;)

      Poista
  3. Tuo kaulakoru on aivan mielettömän kaunis! Ihana <3 Hih, sama silmämeikin poistoaine täälläkin käytössä, vielä en ole hinta-laatusuhteeltaan parempaa löytänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tuosta korusta kovasti :))
      Hihii juurikin näin, parempaa en ole minäkään löytänyt ja tämä on ollut käytössä monta vuotta ;)))

      Poista
  4. Todella kaunis koru, pitää heti tänään kipaista omassa Lindexissä katsomassa, löytyyko sieltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä hakemassa omasi! Uskoisin että löytyy, koska on tosiaan ihan uusi tuote :)))

      Poista
  5. Tykkään myös noista Castine Creme Gloss hiusväreistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää on hyvä merkki! Luottotuote tyvikasvun värjäyksessä :))

      Poista
  6. Kylläpä on kaunis koru! :) Itsekin olen tosi innoissani Lindexistä, kun siellä on nykyään tosi kivojakin vaatteita ja koruja! Nettisivuja on tosiaan kätevä katsella kun näkee ne tulevat uutuudet. :)

    Mites tuo Yotuel, onko toimiva ja voitko sitä suositella? Miten sitä siis käytetään ja onko jotain haittavaikutuksia? Olisi kiva saada nuo himpskatin kulmahampaatkin valkoisiksi... ;)

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lindex on kyllä petrannut ihan hirmuisesti viime aikoina ja valikoimista löytyy entistä enemmän tosi ihania vaatekappaleita :))

      Hmm Yotuel on mulla nyt ensi kertaa testissä ja vasta pari päivää olen sitä nyt käyttänyt.. Haittavaikutuksia en ole huomannut, ja tässä on jotain ainetta mikä suojaa myös hyvin ikeniä. Ei vihlo, ei vaahtoa.. Varsin mieluinen tuote ainakin näin alkuun :) Voin kertoa sitten myöhemmin sainko aikaiseksi vaalenemisefektiä hampaissa ;)

      Poista
  7. Minä tilasin nettikaupasta tuon samaisen korun ja sen pitäisi tulla tupsahtaa postiin ihan pian. Olen ostellut aika paljon koruja tässä viime aikoina, ja nyt täytyy kyllä jo pistää lompakko kiinni ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, tulet varmasti ihastumaan tähän koruun, kun omasi saat ♥ Hih no mutta nyt kun sulla on koruvarastot päivitetty, voitkin siirtyä johonkin muuhun kategoriaan ;)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design