24.4.12

Smoothie


Smoothiet on ihan paras keksintö. Tosi herkullisia, terveellisiä, helppoja eikä ole niin tarkkaa mitä blenderiin milloinkin heittää ;) Tänään tein oman herkkuni rahkasta, ananaspaloista, mansikoista, banaanista, Gefilus -mehusta ja maidosta. Hyvää tuli! Millainen on sun oma lempparismoothiesi? :)

18 kommenttia:

  1. Hei Olisko mahdollista että tekisit tänne vaikka pari omaa lemppari shmootie ohjetta :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, mikä jottei :) Teen siitä vaikkapa erillisin postauksen tässä joku päivä :)))

      Poista
  2. Smoothiet on kyllä tosi jees :) Ja jos niihin lisää vielä rahkaa, niin niistä saa oivan palautusjuoman treenin jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Mulla olikin tässä versiossa rahkaa mukana ja join smoothien välipalana :))

      Poista
  3. Oi nam, hyvältä näyttää. :)) Mäkin tein smoothieita tuossa yhdessä vaiheessa, mutta sitten se jäi kun kyllästyin siihen ainaiseen mansikka-mustikka-vadelmaan ja mansikka-banaaniin... :/ Persikkaa kehuvat paljon mutten ole vielä uskaltautunut kokeilemaan, pitäisi varmaan. :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih voimakkaisiin makuihin kyllästyy tietysti helpommin - etenkin banaani on sellainen, mikä peittää alleen helposti muita makuja. Laitan tänne vähän myöhemmin pari omaa lempparireseptiä, niin testaile sitten löytyiskö niistä mieluista makuyhdistelmää ;))

      Poista
  4. Maustamatonta soijamaitoa, pakastemansikoita ja -mustaherukoita, banaani ja vaniljaprotskujauhetta. Namnamnam!!! :)
    Pitääkin taas itsekin tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elina, onkohan tuossa protskujauheessa laktoosia tai saako sitä laktoosittomana tai vähälaktoosittomana? Muistelen, että olisin joskus kokeillut eikä vatsa tykännyt ollenkaan :/

      Poista
    2. Elina: Kuulostaapa tosi hyvältä! Tuossa on jo palautusjuoma-ainesta ;) Tämä menee ehdottomasti testaukseen! :)))

      Cherry: Tietkös ainakin mun vaniljaprotskujauheessa sanotaan, että sisältää maitoa :/ Voi kökön kökkö. Mutta kerrohan Elina, mitä sun purnukan tuoteseloste sanoo! :)))

      Poista
  5. Olen saanut aikaiseksi tehdä smoothien aamupalaksi jo reilun vuoden, jee! Siihen saa tosiaan laitettua kaiken mitä ei tulisi muuten syötyä. Itse laitan esim: maustamatonta jogurttia, avocadon, omenan, kiivin, kourallisen mustikoita, puna- ja mustaherukoita, palan tuoretta inkivääriä...vähän erikoista mutta terveellistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau!! Tosiaankin jee, sä olet ollut reipas :)) Mulla smoothieden teko menee aina päivän tai illan puolelle..
      Tuo onkin muuten ihan loistava kikka laittaa blenderiin kaikkia sellaisia terveellisiä juttuja, mitä ei ehkä sellaisenaan tulisi syötyä. Mua kiinnostaisi erityisesti avocado, mutta en yhtään tiedä tykkäänkö siitä :) Pitänee siis ostaa, ja jos ei miellytä niin sitten vaan surruttimeen :)))

      Poista
  6. Näyttää niin herkulle !! Smoothiet on aivan ihania just siks kun sinne voi heitellä kaikkea eikä itekään tiedä miltä se lopulta maistuu :D Nyt pitäisi käynnistellä vihersmoothienjuontikin taas uudelleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, herkkua on ja niin helppoa ja nopeeta! :))
      Vihersmoothie...mitäs kaikkea se pitää sisällään? :)

      Poista
  7. nami! mulle kelpaa kaikki oikeestaan, mut mustikkaa sisältävät on lemppareita! ja nyt rupes tekeen mieli aenoldsin fruitieta, voi että ne on hyviä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih mäkin oon toistaiseksi aika kaikkiruokainen smoothieden suhteen, mutta jostain syystä mansikka on mulle aika ehdoton :)) Hmm mä en tiedä oonko mahtanut koskaan maistaa Arnoldsin fruitieta...pitänee tehdä asiaan korjaus ;)

      Poista
    2. Juu suosittelen sitäkin lämmöllä, pitäis oikeestaatn kokeilla kotona niitäkin. (:

      Poista
  8. Itse tulee aamu aloitettua mustikka-ananas-jogurttismoothiella ja tietty ruisleipää kaverina :) Hyvin lähtee päivä käyntiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti lähtee päivä käyntiin tuollaisella aloituksella! Kuulostaa todella hyvältä :)) Mustikoita mun pitääkin kokeilla seuraavaksi :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design