15.4.12

Parin viikon kuntoilut


Noniin, tässäpä nyt sitä omaa kuntoilupäiväkirjaani tältä ja edelliseltä viikolta. Perjantaina juttelin pitkän tovin erään urheilijatuttavani kanssa ja sain ison kasan uusia hyviä ohjeita! Ihan huippua saada neuvoja sellaiselta, joka tietää tosi paljon tästä aiheesta ja voi oikeasti luottaa, että jutuissa on jotain perääkin ;) Oma kuntoiluohjelmani meni näiden ohjeiden perusteella hiukan uusiksi, ja tässä päiväkirjassa näkyy kuntoilua ennen uutta ohjelmaa. Mites teidän kuntoilut on mennyt? :)


Viikko 14
Ma:
Vp
Ti: Pyöräily 40 min, lenkkeily 30 min.
Ke: Pyöräily 40 min, lenkkeily 30 min.
To: Lenkkeily 40 min.
Pe: Pyöräily 30 min.
La: Lenkkeily 40 min, lihaskunto 20 min.
Su: Lenkkeily 45 min.

Viikko 15
Ma:
Lenkkeily 40 min.
Ti: Vp
Ke: BodyCombat 1 h.
To: Kävely 20 min, kuntosali 1 h.
Pe: Vp
La: Kuntosali 1 h 15 min.
Su: Aamulenkki 20 min, lihaskunto 20 min.

15 kommenttia:

  1. Oikein ahkerana oot ollu :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih taitaa mennä alkuintoilun piikkiin ;D Katsotaan miten ahkera jaksan olla jatkossa... ;)

      Poista
  2. Ootpas ollut reipas. =) Mun pitäis kans ottaa pyörä talviteloilta ja lähteä lenkille. Oon nyt enemmän tota juoksua harrastanut tässä viime aikoina ja kotona sitten kahvakuulatreeniä tehnyt mutta pyöräily houkuttelee myös nyt kun tietkin ovat jo sulat. :))

    Sit kun sais vielä ruokavalion vastaamaan treenejä. :D Vähän tuli taas herkuteltua viikonloppuna, mutta kai se hyväksytään kun oli syntymäpäivästä kyse? :P

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee toivotaan nyt, että reippaus jatkuisi pidempäänkin ;))
      Pyöräily on kyllä ihan mahtavaa kuntoilua! Mun pitäisi saada potkittua itseni vielä spinning-tunneille, niissä kun pääsee ihan kunnolla pyöräilyn makuun ;)

      No siis ilman muuta saa herkutella välillä, etenkin synttäreillä ;) Siis oliko nämä ihan sun oman synttärit??

      Poista
    2. Juu ihan omat synttärit oli. :) Mut ei oo kivaa kun vanhenee vaan joka vuosi. =( Noeivais, ihan kivaahan se on. :D

      - Tiiu

      Poista
    3. Voi että, paljon paljon onnea ihana Tiiu!! ♥ Ikä on vain numeroita, ja itse oon ainaki huomannut, että vuosi vuodelta sitä kummasti oppii elämästä ja itsestään aina vaan enemmän :))) Joten on ne synttärit vaan aika kiva juttu ;)

      Poista
    4. Kiitos paljon! :)♥

      Niin on, vanhemmiten sitä katsoo elämääkin ihan erilaisin silmin. :)

      - Tiiu

      Poista
  3. Sähän olet ollut reipas :) Näitä muiden listauksia on kiva seurailla. Itse olin eilen 1h salilla ja sitten 1,5h ratsastamassa. Hieman oli puhki illalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sullahan oli paljon kuntoilua yhdelle päivälle!! Itse en ole koskaan harrastanut, mutta voin uskoa, että se on ihan hurjan raskasta. Tosi kiva, jos näistä munkin listauksista saa hieman lisäpotkua omaan kuntoiluun :))))

      Poista
  4. Ahkeraa! Itse olen myös yrittänyt ryhdistäytyä ja ihan mukavasti on jumppailut alkaneet sujua. Vielä kun saisi nuo lenkkarit jalkaan niin hyvä olisi! ;) Jaa meillekin millaisia neuvoja sait? Itse olen miettinyt kannattaisiko lihaskuntoharjoituksia ja lenkkeilyä/pyöräilyä jotenkin rytmittää järkevämmin... nyt tulee kuntoiltua sen mukaan mitä milloinkin huvittaa.

    -Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa, Jenni! Lenkkarit vielä jalkaan ja menoksi :) Toivottavasti sait jotain irti tuosta postauksesta, jossa kerroin niistä saamistani ohjeista! :) Kaikki tietysti aina riippuu siitä, millaisia tavoitteita itsellä on. Mutta kysy toki, jos haluat vielä jotain tietää, niin voin konsultoina tätä urheilijatuttavaani ;))

      Poista
  5. Onneksi kesä alkaa pian olemaan täällä niin jaksaa kuntoilla ahkerammin ;) Onnea ja tsemppiä kuntoiluun :))

    -Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! Aamulenkillekin tulee lähdettyä paljon herkemmin, kun on valoisaa ja lämmintä :)) Kiitos kovasti, ja paljon tseppiä myös Sinulle, Maria!! :)))

      Poista
  6. Mäkin mietin olisko tämä se viikko kun kaivan pyörän talviteloilta ja alan pyöräillä töihin?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti, Elina! :) Mullakin nuo pyöräilyt on just koulumatkoilla kerrytettyä. Siinä tulee kuntoiltua ihan huomaamattaan, ja sitten kun lähtee vielä vähän viime tingassa, niin joutuu sotkemaan ihan tosissaan että ehtii ajoissa ;D

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design