19.4.12

Päivän (tosi rento) asu

Paita H&M - Farkut Pieces - Kengät Converse

Hei taas! Tämä päivä on pitänyt sisällään tällaista varsin rentoa vaatetusta ja tenttikirjan "hauki on kala" -tyyppistä pänttäämistä. Miksi, oi miksi kaikki asiat pitää aina kirjoittaa niin mahdottoman monimutkaisesti noihin kirjoihin? Aivan liian pitkiä lauseita aivan liian hankalilla sanoilla, ja jokaisen lauseen puolessa välissä huomaan, ettei mulla ole harmainta haisuakaan siitä mistä tässä nyt hölistään. Sanokaa nyt, etten ole ainut joka on näin ulapalla tenttikirjallisuuden kanssa?! ;)

Loppuun vielä paljastus siitä miten käy päivän asua kuvaavalle bloggaajalle, jolla on huono tasapaino ;D

Kivaa torstai-iltaa!
Huomenna se alkaa taas...viikonloppu :)

11 kommenttia:

  1. Et todellakaan ole yksin ulapalla, mulla on ihan sama juttu! Tosin ei tenttikirjojen kanssa, vaan välillä ihan normi elämässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiih ihana Ansku! ♥ :D Siis kyllä, ulapalla ollaan kyllä täälläkin osoitteessa muutenkin kuin tenttikirjojen suhteen ;))) Muta tylsäähän se olisi, jos koko ajan olis ihan kartalla vai mitä? ;)

      Poista
  2. Kuulostaa niin tutulta!! Siis, että kun pitää ensin ymmärtää lauseita, jotta voi ylipäätään oppia sen asian mistä puhutaan.. hohhoijaa, oon tuntenut itseni tyhmäksi ihan pari kertaa tentteihin lukiessani. Sit vielä kun se kaikki tehdään vaikka englanniksi niin homma on triplasti sekavampaa tämmöselle kielinerolle ;) Mä kyllä uskon, että sulla on paremmat hoksottimet!! :)

    Ja tykkään sun asusta tosi paljon, vaikka onkin rento, mutta ehkä se on just se juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan!! Kuinka hidasta lukeminen ja oppiminen onkaan kun kaikki täytyy tehdä ja ilmaista niin monimutkaisesti! Ja ei, mulla ei takuulla ole paremmat hoksottimet kuin sulla - täysin päinvastoin :)))

      Voi kiitos murmeli ♥ Välillä on kiva rentoilla, ja eilen oli juurikin sellainen olo ;))

      Poista
  3. komppaan kans ettet ole yksin tenttikirjojesi kanssa, täällä ovat muutkin sormi suussa :D Ihanan rento asu tosiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, loistavaa että meitä on muitakin!! ;D
      Kaunis kiitos sanoistasi, Aune :)))

      Poista
  4. Mulla on onneksi nuo tentit jo takanapäin, mutta tenttikirjallisuus oli kyllä välillä täyttä hepreaa. :o

    Tsemppiä tentteihin Sinulle ja muillekin joilla niitä vielä on! :))

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua onnellista, Tiiu! ;) En kyllä jaksaisi enää yhtää lukea tentteihin, mutta pari on vielä edessäpäin...plaah ;) Kiitos paljon tsempeistä, niitä tosiaan tarvitaan!!

      Poista
  5. onneksi omat opiskelut pääsääntöisesti on ohi,ainakin toistaiseksi. Tosin liiketalouden amk-tutkinto kiinnostaa, ja yhtä kurssia suoritankin nyt avoimessa netin kautta.. ehkä vielä joskus istun koulun penkillä, mutta nyt mielelläni keskityn töihin. (: ja tosi keväiseltä näyttää asu! valkoiset concerset on vaan niin ihanat. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liiketalous on kyllä sopivan laaja-alainen :) Mä en vieläkään tiedä mikä musta tulee isona, joten tuo on oikein sopiva, kun työmahdollisuuksia on niin monia :)))

      Kiitos paljon, Tiia-Maria! Conssit on kyllä ihan parhaat ♥ Sellaiset pitäisi saada pari lisää eri mallissa ja värissä ;)))

      Poista
  6. Voi kiitos, Krista! :))) Totta, se on kyllä klassinen ja toimiva yhtälö ;)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design