26.4.12

Muutoksen alku





Kotini muuntautuminen mustavalkoiseksi on alkanut :) Kuten aiemmin ollaan yhteistuumin todettu, tyynynpäälliset on ehkä se helpoin tapa muuttaa sisustuksen ilmettä ja värimaailmaa. Niistä siis alkoi tämäkin muutos :) Tässä muutoshässäkässä tuli myös pestyä ihan koko sohva, sillä heitin siihen viikonloppuna palautusjuomani salin jälkeen :D Olin juuri hetkeä aiemmin ajatellut kevätsiivousta silmällä pitäen, etten mitenkäänpäin jaksaisi alkaa repimään irtopäällisiä irti, pestä niitä kahdessa eri erässä, koska kaikki osat ei mahdu kerralla pesukoneeseen ja sitten vielä silittää nuo valtavat päällishirviöt. Noh, universumi päätti puolestani ja sen  mielestä kevätsiivous tuli nähtävästi tehdä perusteellisesti ;) Nyt välttelen vuorostaan ikkunoiden pesua mikä sekin pitäisi saada suoritetuksi.. Kai niillekin tapahtuu pian jotain sellaista, etten voi enää pesuoperaatiota lykätä ;) Joko te olette olleet reippaita ja saaneet kevätsiivouksen tehtyä? :)

27 kommenttia:

  1. Oi miten kauniilta näyttää! :) Ja tuo tapetti on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaunis kiitos, Rosa! ♥ Tapetti on kyllä edelleen munkin mieleen :))

      Poista
  2. Olin lomallani reipas ja pesin ikkunat. Nyt meillä kehtaa päivällä nostaa sälekaihtimet ylös ja saa niin kivasti valoa asuntoon. Suosittelen ikkunoiden pesua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh sä olet tosiaan ollut reipas!! Pakko kyllä saada se pesu aikaiseksi mahdollisimman pian ;)

      Poista
  3. Aivan ihanan näköistä! Kyllä vaan valkoinen on niin raikas! Kivat nuo ruokapöydän tuolit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti ♥ :) Nuo ruokapöydän tuolit on ollut ehdottomasti kannattava hankinta! :))

      Poista
  4. Hyvä maku sulla, todella upean näköistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ Suuri kiitos, Garmen ♥ :))) Ja kiitos sinulle ihanasta kommentistasi, kaunotar :))

      Poista
  5. Niin, ja mun blogista löytyisi sulle tunnustus! :)

    VastaaPoista
  6. Voi ääk! Täällä ei kyllä olla oltu noin ahkeria, vaikka ikkunanpesu tulisi enemmän kuin tarpeeseen.. Arvelin lykätä itse sen suosiolla alkusyksyyn, kun uuden kodin pihatyöt on vielä edessä. Ja sekös vasta kismittäis, jos joutuis pesee ikkunat uudestaan ;)
    Ps. Musta-valkoisuus on jees!

    -pulu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ikkunoiden pesu on kyllä sellainen urakka, ettei sitä kovin montaa kertaa vuodessa jaksa alkaa suorittamaan ;) Mun on nyt pakko pinnistää, kun tuo armoton auringonpaiste on alkanut paljastamaan missä kunnossa ne on... :D

      Poista
  7. Voi miten ihana asunto sinulla ja musta-valkoisuus toimii aina. :)
    -Heisu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos sanoistasi, Heisu ♥ Mustavalkoisuus on tosiaan aikas toimiva juttu :))

      Poista
  8. Aina ihastelen miten kaunista sulla on, oli sitten mustavalkoista tai pinkkiä tai mitä vaan :)
    Hih, mä oon tämmönen hassu, joka kapinoi kaikkea ennalta määrättyä kohtaan siis jos puhutaan vaikka joulusiivouksesta tai kevätsiivouksesta, jotka niin sanotusti pitäis tehdä tai kuuluu useiden kotitalouksien to-do-listalle.. Mää en jaksa semmottii ;) Siivoon silloin kuin hyvältä tuntuu. Hih, sulla kävi ohrasesti sohvan kanssa, ehkä ikkunaan käy kohta joku lokki kakkimassa ;)) Toivotaan ettei kuitenkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awww Cherry -murunen, kiiiiitos ♥ Sun kommenteista tulee aina niin hyvä mieli :)))
      Hihii no oothan sä hassu ja ihana, mut tuo on kyllä just oikea tapa toimia! Siivous ja kaikki muutkin asiat pitäis tehdä sitten kun itsestä siltä tuntuu eikä silloin kun "kuuluisi" ;)
      Hahahaa toivotaan ettei mun ikkunoille nyt käy mitään! :D Tai sitten käy niin, että heti kun oon ne pessyt niin SITTEN joku lintu tulee jättämään ikkunoihin jälkensä ;))

      Poista
  9. Oi, tosi kauniilta näyttää! :)Kyllä noilla tyynynpäällisillä saa jo ihmeitä aikaan! Mun kevätsiivous menee toukokuulle. On niin paljon töitä ja ohjelmaa, että olen sitten suunnitellut toukokuun joka viikonlopulle jotain: ikkunat (ja niitä on monta, parvekkeen lasejakin jo 10kpl), pesuhuone & sauna, lattiat & pölyt ym. Hommaa riittää eikä kaikkea voi samana päivänä tehdä, mutta sitten on ihanaa kun kaikki on valmista! :)

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Kristiina! ♥ :) Totta, tyynynpäälliset tekee kyllä ihmeen paljon :)) Oooh, sullahan on ihailtavan tarkka siivoussuunnitelma! :) Ja niinpä, tuon urakan jälkeen tunne on varmasti mitä ihanin :)))

      Poista
  10. Sulla on kyllä aivan ihana koti! Oon kuukauden päästä muuttamassa ja aion uudistaa sisustukseni totaalisesti ja oonkin saanut sun blogista niin paljon inspiraatioo! Mistä oot ostanu ton sohvan? Se on tosi kivan näköinen ja passelin kokoinen. Ja jos hinnan muistaisit vielä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia paljon :))) Ihan mahtava kuulla, että olet löytänyt täältä inspiraatiota uuteen kotiisi - ihan parasta palautetta tuollainen ♥ :)
      Sohvan tarina on sellainen, että se on ostettu jo kymmenisen vuotta sitten tummansinisenä Askosta. Noin viisi vuotta sitten teetätin siihen nuo valkoiset päälliset :) Sohva on kyllä palvellut äärimmäisen hyvin :)))

      Poista
  11. Tykkään! ;) Ihanan näköistä, alkoi itseäkin himottaa uudestaan sisustaminen, ja tuo musta vaan on (niin tyhmältä kun se kuulostaakin) niin raikas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiva kuulla! :)) Siis kyllä, musta on tosiaan raikas - erityisesti valkoiseen yhdistettynä! Ja se saa valkoisenkin näyttämään entistä raikkaammalta :)))

      Poista
  12. Kauniilta näyttää! :) Täällä hieman samanlainen operaatio, tai no valkoista ja luonnonsävyjä, vähän väriä sinne tänne (turkoosi, lila. :)

    Aurinkoista viikonloppua!

    x Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos ♥ :) Ah luonnonsävyjen kanssa sopii kyllä niin mainiosti erityisesti tuo turkoosi! Se jotenkin raikastaa ilmettä entisestään :))

      Aurinkoa myös Sinun viikonloppuusi, Satu! :)

      Poista
  13. Sulla on ihanan valoisa ja kaunis koti! Mitään sen ihmeempää kevätsiivousta ei ole meillä luvassa, mutta ikkunat pitäisi kyllä jaksaa taas pestä talven jäljiltä.. puuh, se on se kaikista työläin ja tylsin homma. Mutta sitten kun se on tehty, niin kyllä se sitten palkitseekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos kovasti! :)))
      Joo totta, ikkunoiden pesu on kyllä rasittavimmasta päästä, mutta mä luulen että mun pitää hoitaa se vielä ennen vappua, että vieraat näkee ikkunasta ulos ;)) Ja se homma kyllä palkitsee; ikkunoiden kirkkautta kelpaa ihastella urakan jälkeen :)

      Poista
  14. Kauniin valoisa ja rauhallinen koti sinulla. :) Ihanasti olet saanut tuotua mustaa väriä sisustukseesi ilman, että se näyttäisi liian kovalta. :))

    - Tiiu

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design