2.4.12

Motivaatiota



Kuvat Weheartit.com.
Joko teillä on jääkaapin ovet ja ja kodin seinät vuorattuna erilaisilla motivaatiokuvilla? ;) Tällaiset kuvalliset muistutukset on musta paras mahdollinen tapa pitää omaa motivaatiota yllä vaikka ei tässä nyt ollakaan miksikään fitnessmalliksi tähtäämässä ;) Tulostinta kun en omista, toimii omana muitutuksenani tietokoneen taustakuva :) Itsellä tavoitteena on kaikin puolin parempi ja kiinteämpi olo, ja senkin tavoittamiseksi tarvitaan aika paljon töitä. Joten kuvan tekstiä lainatakseni: mitä kovemmin teet töitä, sitä paremmaksi tulet :)

Ja jottei nyt liian vakavaksi menisi, niin oman lempparikevennykseni voit käydä katsomassa täältä :D

17 kommenttia:

  1. Kivoja motivaatiokuvia kieltämättä :) Itselläni reilusti yli vuosi aikaa ennen kuin sain juurrutettua liikunnan ja etenkin kuntosalin elämänrytmiini, mutta nyt ei tarvitse enää motivaatiokuvia kun se on osa viikkorytmiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan mahtavaa, että saa kuntoilun luonnolliseksi osaksi elämää! :) Mä olen käynyt nyt kuntosalilla suurinpiirtein viitisen vuotta ja sitä ennen tuli harrastettua tanssia ala-asteen kolmannesta luokasta lähtien - liikunta on siis melko pitkään ollut jollain tavalla mukana elämässäni. Välillä mulle kuitenkin tulee ihan kertakaikkinen motivaatiokato ja jouduin oikein potkimaan itseni liikkeelle ;) Silloin nämä tällaiset kuvat ovat uskomattoman voimaannuttavia! :))

      Poista
  2. Hyvä Nanna! :)

    Repesin täysin tuolle Samille, ainakin tuli vatsatreeni nauramisen takia tehtyä tänään =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hyvähyvä! Käy se treenaaminen näinkin ;)) Sami on huikea!!

      Poista
  3. Ei vitsi Sami on niiin paras! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta viserrä! :)) Arvaas vaan odotanko innoissani toukokuuta, kun päästään katsomaan Samin keikkaa ihan livenä ;D

      Poista
  4. Joo, on inspiskuvia vähän siellä sun täällä, jääkaapin ovessa ja tietokoneen näytössä nyt ainakin. :) Antaa motivaatiota omaan treenailuun kun katsoo noita kuvia. :))

    Ja Sami on kyl paras! :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ihan totta! Niistä tosiaan saa motivaatiota, ja miettii pari kertaa mitä sieltä jääkaapista suuhunsa laittaa ;))

      Ja kyllä, Sami on ilmiömäinen! :D

      Poista
  5. Täälläkin suunnalla on siirrytty uudelle sivulle! Tavoittelen virkeämpää oloa, ja sellasta kokonaisvaltasta hyvinvointia. Mulle omin liikuntamuoto on lenkkeily, siitä on helppo alottaa ja juoksussa kehityksen huomaa nopeesti. Se on tärkeetä mulle, koska turhaudun aika äkkiä. Voisin haastaa sut herkkulakkoon! Vaikka vappuun asti näin alkuun? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuulostaapa tosi hyvältä! Nuo sun tavoitteet on parhaita mahdollsia - kokonaisvaltainen hyvinvointi on monen hyvän asian summa ja sellainen olotila kelpaisi ehdottomasti itsellenikin :))
      Hih siis mun piti oikein kunnolla harkita tuota sun haastetta, kun olen aika toivoton herkkusuu :D Mutta kyllä, otan ilomielin haasteesi vastaan! Lakkoillaan vaan sinne vappuun asti ja sitten voidaan palkita itsemme vappumunkeilla ja simalla ;)

      Poista
    2. Varasinkin kotiin jo makeita hedelmiä, pähkinöitä ja muuta terveellisempää hyvää, jos (ja kun) sitä makean hammasta alkaa kolottaa. :D ja jos vaan saa jatkettua tätä hyvin alkanutta lenkkeilyä, niin usein ei tee mieli "pilata" sitä hyvää, mitä urheilulla saa aikaan, herkuttelulla. (:

      Poista
  6. Mullakin tullut hirvee hinku salille ja juoksemaan kokoajn kun se kevätkin pikkuhiljaa tulee. Motivaatioo saan ihanasta ilmasta. Hyviä treenejä sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa! Ihan huppua, kun oma mieli ja keho oikein vaatii liikuntaa, ja ulkona juokseminen on parasta mahdollista kuntoilua :)) Kiitos, ja kovasti tsemppiä myös Sinun treeneihisi! :)

      Poista
  7. Täällä kanssa yksi kevätkuntoilun kannattaja :) Itsellekin tulee aina keväisin sellainen pakko päästä liikkumaan ja pakko ostaa kaapit täyteen pähkinöitä ja hedelmiä/vihanneksia olo :) Ihania inspiraatiokuvia olet löytänyt :)

    Ja kiitoksia ihanasta kevennyksestä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvähyvä! :) Nyt onkin hyvä täyttää kaapit kaikelle terveellisella, niin saa tuollaisten terveellisten herkkujen avulla pidettyä karkkihimoa loitolla ;))

      Kiva, kun tykkäsit :)) Sami saa kyllä aina hymyn huulille ;)

      Poista
  8. Heh, sopivasti syön tässä suklaata kun luen tätä postausta... voi minua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiiii :D Mä lähinnä hypin seinille täällä, kun ryhdyin tuohon herkkulakkoon ja huomasin, miten riippuvainen olenkaan makeasta :P Kaksi päivää takana, ja mä todella toivon, että tämä muuttuu edes vähän helpommaksi matkan varrella ;)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design