27.4.12

Kymmenen hyvää syytä
Olin aivan totaalisesti unohtanut, että mulla on tuollainen ihan superi kirja täynnä toinen toistaan herkullisempia smoothie -reseptejä! Voisin tehdä muutaman hyvältä vaikuttavan smoothien ja jakaa ohjeen sitten täällä teidän kanssanne - mitäs sanotte? :) Kirjasta löytyi myös kymmenen ihan järkeenkäypää kohtaa smoothieiden hyödyistä, jotka suomensin suhteellisen vapaalla käännöksellä ;)

Kymmenen hyvää syytä juoda itsetehtyjä smoothieita ja mehuja:

 1. Tuoreita, ensiluokkaisia hedelmiä käyttämällä saat niistä parhaat mahdolliset ravintoarvot.

 1. Smoothiet ovat helppo ja herkullinen tapa lisätä hedelmien ja vihannesten saantia – suora tie kohti terveellisempää ruokavaliota.

 1. Smoothieissa ei ole keinotekoisia makuja, värejä tai säilöntäaineita, joilla on tunnetusti haitallisia vaikutuksia.

 1. Hedelmät ja jotkut vihannekset, erityisesti porkkana ja punajuuri, ovat luonnostaan makeita, joten smoothiet ja mehut ovat helppo tapa vähentää sokerin saantia tekemättä kompromissia maun suhteen.

 1. Smoothieiden valmistus on äärimmäisen nopeaa, mutta siitä huolimatta niistä saa välittömästi kunnon annoksen energiaa ja ne sammuttavat janon.

 1. Smoothiet ovat maukas ja mielenkiintoinen vaihtoehto valmistuotteisiin, ne maksavat vähemmän, ovat yleensä terveellisempiä ja niitä voidaan muokata oman maun mukaisiksi.

 1. Voit juoda smoothien mihin aikaan päivästä tahansa aamiaisesta myöhäiseen iltapalaan. Lisäksi se on huomattavasti parempi, pitkäkestoisempi ja terveellisempi välipala esimerkiksi sipseihin, suklaaseen tai kekseihin verrattuna silloin kun energiatasosi on hiipumassa.

 1. Smoothiet ovat loistava tapa käyttää ylimääräiseksi jääneitä hedelmiä - edellyttäen, että ne ovat vielä käyttökelpoisia.

 1. Tiedät tarkalleen mitä aineksia on käytetty, joten smoothiessa ei ole ollenkaan epämiellyttäviä yllätyksiä eikä piilorasvaa tai –sokeria.

 1. Smoothiet maistuvat uskomattoman hyvältä!

2 kommenttia:

 1. Blogissani on sinulle tunnustus :)
  http://kaksitassua.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Taidan koittaa tehdä tuon huomenna ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design