25.4.12

Hiusjuttuja ja vappuhuulia

1. Cutrin Repairism Dryend Elixir -latvaeliksiiri 7,75 € (12,90) - 2. Paul Mitchell Fast Drying Sculpting Spray -työskentely- ja viimeistelysuihke 15,60 € (26,00) - 3. Paul Mitchell Super Strong Liquid Treatment -hoitosuihke 22,80 € (38,00) - 4. Lumene Natural Code Smile Booster -huulipuna 5,90 € (7,90)

Olette varmaan huomanneet, että Sokoksilla on taas hellitty hiuksia :) Jopa 40 prosentin etuudet ovat voimassa sunnuntaihin 29.4. asti, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää jos shamppoo- ja hoitoainepurnukoitten pohja jo häämöttää ;) Tässä kollaasissa on omat lempparini tarjoustuotteista.

Lisäksi tiistaihin 1.5. asti saa 15 prosentin alennuksen huulipunista koodilla VAPPUHUULET. Jes, tämä tuli omalla kohdallani äärimmäisen sopivaan aikaan, sillä juuri tänään pyörittelin Sokoksella tuota Lumenen Natural Code -huulipunaa, ja nyt sen sitten klikkailin kotia kohti alennuksien kera :) Sävyksi valitsin numeron 3 Nude Beige. Tämä on näyttänyt niin nätiltä Lintun huulilla, että kiva päästä testamaan tuotetta itsekin - ja saada samalla ne vappuhuulet ;))



Postaus sisältää mainoslinkin.

11 kommenttia:

  1. Jee, nudehuulet on mun silmään tällä hetkellä parhaimman näköset, tai sitte vastakohtana aina välillä iskee ihan punaset huulet. :) Kuvia sitte millanen on huulilla? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nudet on nyt munkin lemppari, enkä malta oottaa että pääsen niitä itselleni testaamaan :D Ihan varmasti laitan tänne kuvia lopputuloksesta ;))

      Poista
  2. Mikä objektiivi sulla on? :) Ja millä asetuksilla kuvaat, esimerkiksi tuon treenipostauksen kasvokuvan? Tosi kaunis kuva, hankin juuri uuden järkkärin niin mietin vaan että miten sillä saa niin seesteisiä kuvia sisätiloissa. :D

    - S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa S! Mulla on tässä kamerassa ihan tuo perusobjektiivi eli EF-S 18-55 mm. Ja nuo asetukset...siinä mulla ei ole mitään ihmeempää kikkaa! Salamaa en käytä oikeastaan koskaan, ja tarkennustilana mulla on "elävä tila". Seesteisyyteen vaikuttaa tosi paljon valaistus, ja tuokin mainitsemasi kasvokuva on otettu lähellä ikkunaa :) Kannattaa vaan kuvata tosi paljon, ja sitä kautta saa hyvää tuntumaa kuvaamiseen ja siihen millaisia lopputuloksia milläkin tyylillä tulee :))

      Poista
    2. Niin, ja hienosäätöä kuviin saa tietysti erilaisilla kuvankäsittelyohjelmilla! Itse käytän tarpeen mukaan PhotoScapea ja Picasaa. Molemmat saa ladattu netistä ilmaiseksi :)

      Poista
    3. Okei, kiitos paljon! :) Täytyypä tutustua kameran ominaisuuksiin oikein ajan kanssa. :>

      - S

      Poista
  3. Mulla on Paul Mitchelin shamppoo ja hoitoaine. Ihan parhaita! mä oon saanu sillä hiukseni taas eloon ja prempaan kuntoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paul Mitchellillä on erinomaisia tuotteita! Pitäiskin taas jossain kohtaa vaihtaa omat shamppoot ja hoitoaineet siihen :))

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Kiitos vinkistä! Oisin muuten ihan unohtanut nämä hiustenhellimis viikot! Joten kävinpä äsken hakemassa omat suosikit pois hyvällä alella :)
    -pulu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä - kiva jos tästä postauksesta oli sulle hyötyä :))) Nämä Sokoksen alet on kyllä hurjan hyviä, ja ehdottomasti hyödyntämisen arvoisia!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design