9.3.12

Tapetilla

Kuvat Designers Guild.

Olen ollut tosi tyytyväinen olohuoneen tapetteihini, jotka onkin monessa kotikuvassa vilahtaneet. Monen vuoden jälkeenkään ne eivät kyllästytä ja ovat edelleen ajan hengen mukaiset. Makuuhuoneen ilme sen sijaan tökkii pahemman kerran ja kovasti kaipailisin sinne uudistusta. Niinpä aloin selailemaan Designers Guildin valikoimaa, sillä sieltä on peräisin tämänhetkisetkin tapetit ja mallisto viehättää edelleen omaa silmääni. Jotain noiden kuvien mallien mukaista haluaisin; hillittyä, seesteistä, ajatonta. Ensimmäinen vaihtoehto on muuten kovasti olohuoneeni tapetin tyylinen :) Löytyykö näistä vaihtoehdoista teille ehdotonta suosikkia? :)

10 kommenttia:

 1. Kaikki ovat kyllä omalla tavallaan kauniita! Tuo ensimmäinen on tuollainen ihanan neutraali, ja sit tuo kolmas on taas pirteä! Ne ovat suosikkejani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Muut on tosiaan enemmän netraaleja, mutta jokin tuossa pinkkikukkaisessakin viehättää :) Värien kanssa alkaa vaan aina mietityttämään, että mahtaako niihin kyllästyä kovin äkkiä...

   Poista
 2. Voi mä olen just ihastellut niitä kuvissa vilahdelleita makkarin tapetteja♥ Todella kauniit, mistä ne ylipäätään on hankittu? =)
  Rentouttavaa viikonlopun alkua!

  - M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih alkuun kyllä minäkin niihin ihastuin, mutta en tiedä miksi nyt en enää jaksaisi yhtää katsella niitä ;))
   Nuo makuuhuoneen tapetit on myös Designers Guildin mallistoa (ilmaisin asian tosi epäselvästi tuossa tekstissä :/ ) ja hankin ne eräästä pienestä sisustusmyymälästä joka myy kyseistä merkkiä :))

   Ihanaa viikonloppua myös Sinulle! :)

   Poista
 3. Tuo ensimmäinen vaale on kyllä todella nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :) Ja sellainen mihin tuskin kovinkaan nopeasti kyllästyisi :))

   Poista
 4. Nro 2 kolahtaa täällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietkö tältä istumalta jos tapetti pitäisi valita, niin ottaisin kyllä kanssa juurikin tuon kakkosvaihtoehdon! :)) Kiva kuvio ja hyvät sävyt :)

   Poista
 5. Mä tykkään hillityistä väreistä. Ei se ole kivaa jos heti kyllästyy tapettiinsa :) ensimmäinen tapetti on todella kaunis! Ihan sun näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nimenomaan! Alunperin harkitsin makkariin TURKOOSIA tapettia, mutta onneksi tulin järkiini ennen lopullista päätöstä ;))
   Eka on kyllä ihana, ja sopivan hillitty :) Pitäisi vielä nähdä nää kaikki livenä, että osaisi päättää ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design