6.3.12

Sandaalihaaveita

 Apepazza 129 € - A Pair 205 € - Coral Blue 119 € - Nome 105 €

Luettuani tyylikkään Paubellan blogista juttua kesän kauneimmista kenkäpareista, intouduin itsekin ihastelemaan Brandosin valikoimaa. Virhe, oikea emävirhe. Sieltähän löytyi vaikka mitä upeita sandaaleja, joista en muuten ole aiemmin oikein osannut välittää. Nyt kaikki on tietysti toisin ja haluaisin itselleni luonnollisesti nuo kaikkeista hintavimmat yksilöt. Vaikka oikean yläkulman A Pairit onkin ihan superhienot, niin kyllä reilu 200 euroa sandaaleista on hitusen liian suolainen hinta omalle pörssilleni. Onneksi haaveilu sentään on vielä ilmaista ;)



Postaus sisältää mainoslinkin.

12 kommenttia:

  1. On kyllä hurjan hintaisia sihen nähden että eihän noissa pohjan lisäksi paljoa kenkää olekaan :D Upeita kieltämättä, mutta itsellänikin tuon tyyppisille sandaaleille on kesällä niin vähän käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepäs se, kun näissä on niin vähän kenkää, ettei oikein pysty käsittämään mikä näissä mahtaa maksaa :D Mutta kyllä, hienoja ovat :))

      Poista
  2. Ylemmän rivin oikeanpuoleiset ja alemman rivin vasemmanpuoleiset sandaalit aiheuttavat kieltämättä sydämmen tykytyksiä! Niin upeat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit - sydämentykytyksiä tosiaan! ;)) Todella kauniita, mutta ehkäpä pitää odottaa, että jossain tulee vastaan astetta edukkaammat yksilöt :)

      Poista
    2. Viimevuonna Biancossa oli aikas mageita, muistelen että halvempiakin. Varmaan 70€ pintaan. Sekin kuulostaa paljolta, mutta toisaalta voi olla ettei koristeet tipahda sitten heti ekalla käyttökerralla :)

      Poista
    3. Okei, mahtavaa! Kiitti vinkistä, täytyykin siis pitää silmät auki ;))

      Poista
  3. Itse tilasin juuri eilen Brandokselta Blink Lyric-sandaalit, jotka näyttivät sieviltä koristekivineen ja hintakin oli inhimillinen. Katselin noita kollaasissasikin olevia ihanuuksia, mutta en oikein tykkää sandaaleista, joissa menee nauha varpaiden välistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt onkin hyvä aika tilailla kesäkenkiä, kun valikoima on parhaimmillaan ja kokoja riittää :)) Tuo on kyllä totta, että vaatii pientä totuttelemista kävellä kengillä, joissa jotakin menee varpaiden välistä ;) Mulla oli sellaiset sandaalit viime kesänä ja suht hyvin onnistuin niihin jo tottumaan :))

      Poista
  4. Itekin bongasin nuo sandaalit paubellan blogin kautta ja ovathan ne kyllä upeita! en vain maksaisi tyyliin pelkistä pohjista ja remmeistä monia satoja euroja. ulkomailta saa samanlaisia muutamalla eurolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta, että tuntuu hölmöltä maksaa pari sataa noin olemattomasta pienestä kenkäparista.. Mutta sitten toisaalta - maksaahan se ulkomaanmatkakin, että pääsee niitä halvempia popoja hakemaan ;)) Ja niissä halpaversioissa tietysti mietityttäisi laatu ja kestävyys :/
      Näissä hintavissa versioissa kun kuvittelisi laadun olevan (vähintään) hintansa arvoinen ;))

      Poista
  5. Noi alarivin oikeanpuoleiset!! Täyttä rakkautta, pakko mennä kurkkimaan josko niitä vielä olisi. =)) Ihanat <3

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo on kyllä upeat! Löytyy mustanakin, mutta omaa silmääni miellytti enemmän nuo nudet :)) Toivottavasti saat omasi ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design