26.3.12

Lisää vieraita, lisää herkkuja





Tänään sain taas nauttia ihanista vieraista - ja herkuista! :) Käytiin ekaksi pitkällä vaunulenkillä, mikä tekikin ihan hirveän hyvää! Aurinko ei tällä kertaa paistanut, mutta ilma oli ihanan raikasta ja ulkona liikkuminenhan virkistää aina mukavasti :) Sitten tultiin kahvittelemaan mun luokse. Olin aikaisemmin tehnyt jääkaappiin valmiiksi kolmioleipiä, ja vieraani toi tullessaan itsetekemäänsä mielettömän hyvää porkkanapiirakkaa. Onneksi me tämän ystäväni kanssa jaetaan sama maku leipomisen suhteen: sitä päällysjuttua pitää siis ehdottomasti tehdä aina tupla-annos ;) Nam! Lisäksi sain hurjan kauniin kimpun kukkia ♥ Kaunis kiitos näistä ja kivasta päivästä J ja A :))

16 kommenttia:

  1. Olisiko sinulla noihin kolmioleipiin sellaista ohjetta, jonka voisit jakaa meidän lukijoiden kanssa? :) Ja tuo porkkanakakku pitää pistää korvan taakse, en olekaaan itse syönyt sitä pitkään aikaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai voin kertoa! Ohje on äärimmäisen simppeli :) Eli kuutioin silmämääräisesti sopivan määrän kinkunsiivuja ja sekoitin ne Creme Bonjour Ruohosipuli -tuorejuuston joukkoon. Sitä sitten ihan reipas kerros paahtoleivälle, josta olin leikannut reunat pois. Vielä toinen paahtis siihen päälle ja koko komeus poikittain kahtia. Valmis :) Ja tämä on muuten tosi hyvä eväs esim. kesän piknik -retkiä varten :))

      Mullakin oli mennyt pitkä aika kun viimeksi herkuttelin porkkanakakulla, ja nyt se maistuikin ihan uskomattoman hyvälle! Onneksi tuolta kaapista löytyy sitä vielä muutama pala, niin saan jatkaa herkutteluja ;)))

      Poista
    2. Kiitoksia kovasti! Kivan simppeli ohje ja helposti muunneltavissa moneen makuun :)

      Poista
    3. Nam! Tosi kivan näköisiä ja helppoja tehdä! Kiitos "reseptistä" ;)

      Poista
    4. Jonna, eipä kestä :)) Juu, ohje on tosiaan iisi ja sitä on helppo lähteä muokkaamaan! :)

      CristiinaM: Kyllähän nuo aika hyviä on ;) Kannattaa kokeilla ja testailla vaikka eri tuorejuustolla! :))

      Poista
  2. Mäkin aioin kysellä ohjetta noihin kolmioleipiin, mutta sä olitkin jo kirjoitellut sen. Kiitos, vaikuttaa hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii ei kestä kiittää :)) Nyt vaan "kokkailemaan" ja maistamaan! ;)

      Poista
  3. Ihana kimppu. <3 mun vapaapäivä meni ihan olemattomiin. Makoilin vaan sohvalla enkä saanut mitään järkevää aikaseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kimppu on tosiaan kaunis ♥ Voi iii, noin ne munkin vapaapäivät aika ajoin menee :) Aina ei jaksa touhuta ja järjestää ohjelmaa. Välillä tuollaiset päivät on paikallaan, ja seuraavana päivänä onkin taas täynnä tarmoa :))

      Poista
  4. Hih täälläkin oltiin aikeissa kysyä ohjetta mutta kerroitkin sen jo. :) Tuohonhan voi soveltaa vaikkapa kanaa tai tonnikalaa kinkun tilalle, ja toki muita tuorejuustojakin! :))

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas kiva kun ootte innostuneita kokeilemaan uusia "reseptejä" :)) Tämä onkin niin helppo ja nopea, että kannattaa ilman muuta testata! Ja siis nimenomaan, kolmioleipiä voi tosi helposti muuttaa ja vieraita varten laittaa vaikka useampaakin versiota tarjolle :)))

      Poista
  5. Hmmm... Itsellä kanssa ohje mielessä, kuten monella muullakin täällä. :D Ei tommosia kuvia saisi lainkaan julkaista. Täällä nälissäni töissä kuolaan kuvia ja en ole vielä aamupalaakaan suuhuni saanut. :/
    Ihania kuvia taas kerran ja kukat on niiiin parhaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa anteeeks ;D Sun pitää testaa noita leipiä ja ottaa vaikka huomenna evääksi töihin :)
      Kiitos, ja kyllä - kukkia on aina ihana saada ♥ :))

      Poista
  6. Tulin vielä kertomaan, että blogissani on sinulle tunnustus! :)

    VastaaPoista
  7. Ääks, lisää herkkuja! Mä tuun kans kohta kylään :D Porkkanakakku on yks lemppareista, mutta varmaan vuosia, kun olen viimeks sitä syönyt. Ei hitsi, pitää tehdä kyllä joku päivä. Ei se voi olla vaikee niin tämmönen tumpelokin onnistuis. Ja tuplat päällystä ;)

    Kauniita kukkiakin sait <3

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design