10.3.12

Cubuksen ostos



Tällaisen kesähamosen löysin tosiaan Cubuksesta eilen :) Aiemmin Cubus on aiheuttanut kohdallani lähinnä hämmennystä, koska jostain syystä olen mieltänyt tuon liikkeen vähän nuoremmille suunnatuksi.. Samaan kategoriaan se kuitenkin taitaa hyvin pitkälti mennä H&M:n ja GT:n kanssa, joten mitään kardinaalivirhettä tuskin olen tehnyt ;) Tämän hameen bongasin ihan läpikulkumatkalla, ja kassalla koin vielä iloisen yllärin: ensi kertaa Cubuksessa ostoksilla ollessani sain tuotteesta 30 prosentin alen! Näin ollen mokomalle jäi hintaa enää hassut 13 euroa :) Mitäs sanotte - oliko tuon sijoituksen arvoinen investointi? :)

14 kommenttia:

  1. Ihana hame ♥ Toi vyötäröosa on tosi kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo vyötärö on ihan munkin lemppari :)) Jotain tuollaista oon jo hetken etsiskellyt, ja nyt kun osui sopivasti kohdalle niin samantien nappasin mukaani ;)

      Poista
  2. No kamoon, toihan on ihan napakymppi! Olisin varmaan ottanut ihan ilman alennuksiakin :) Just tuommosen vaalean hameen kaipaisin kaappiini, jossa on yläreunassa rypytystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höhöö :)) No onhan tuo kieltämättä aika onnistunut hankinta ;) Nyt Cherryseni kipinkapin Cubukseen!! Tuo rypytys on meinaan livenä vielä kivempi :))

      Poista
  3. Hönö kysymys, missä tuo Cubus on???
    Kiva hamonen, sopii sulle hyvin :) mullakin oli tänään beige hamonen kaupungilla. Kevät&hame :)
    t.Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole ollenkaan hölmö kysymys :) Cubus on tullut Suomeen vasta viime vuoden puolella, ja tällä hetkellä se löytyy yhdeksästä kaupungista eripuolilta Suomea. Liike on kyllä laajentamassa, ja sivujen mukaan taas kolmeen uuteen kaunpunkiin ollaan avaamassa Cubusta. Jos omasta kotikaupungistasi ei myymälää löydy, niin käypäs kurkkaamassa heidän nettisivuiltaan jos liike löytyisi jostain läheltä kuitenkin:)

      Hame on kyllä kiva, ja odotan kovasti hiukan lämpimämpiä ilmoja, että pääsen sitä käyttämään ;))

      Poista
  4. Ihana hame ja kysymys. Mistä tuo neuletakki on? näyttää kivalta kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos :)) Neuletakki on peräisin Zarasta. Vastaavia näytti kyllä olevan tällä hetkellä Gina Tricotissakin, jos Zarasta ei näitä löydy ;) Neuletakki on yksi lemppareistani ja tosi tiheässä käytössä!

      Poista
  5. Ihana hame. :)) Oliko muita värejä? :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli! Ainakin tummansininen, ja oliskohan se kolmas väri ollut pinkki..? Nyt en varmaksi muista, kun lopetin kuuntelemasta myyjää tämän värin kohdalla ;))

      Poista
  6. http://annika-diamonddiary.blogspot.com

    Aivan ihana blogi, kannattaa käydä tutustumassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, käynkin heti kurkkaamassa! :))

      Poista
  7. Oh, I love these look! You've got so lovely blog!
    xoxo

    www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design