8.2.12

Miehen tyyli

Stylishman1

Stylishman2


Stylishman3


Vietän täällä edelleen toipilaspäivää, kun olo ei ollutkaan aamulla paras mahdollinen. Hitusen tylsistyneenä, naisten muodonmuutosohjelmia TV:stä seuratessani aloin pohtimaan minkätyylinen mies onkaan omaan mieleeni. Kokosin Polyvoren avulla muutaman kollaasin asuista, jotka minua miellyttäisivät miehen yllä :) Tykkään tuollaisista rennon tyylikkäistä, yksinkertaisista kokonaisuuksista.
Ja naiset, nyt käsi sydämelle: oletteko te (salaa tai avoimesti) pyrkineet vaikuttamaan oman miehenne tyyliin ja pukeutumiseen, ja muokanneet sitä enemmän oman makunne mukaiseksi? :)

17 kommenttia:

  1. Hehe, täytyy myöntää, että välillä on vähän tullut ehdoteltua poikaystävälle tietynlaisia vaatteita;D Se pukeutui kyllä kivasti jo kun tavattiin, mutta kyllä se nykyään pukeutuu vielä kivemmin, täytyy myöntää:D Tosin kyllä sieltä aina sitten tulee jyrkkä ei, jos joku mun ehdotus ei oo mieleen.. Et ei onneks ihan tossun alla;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kuulostaa oikein hyvältä järjestelyltä ;)) Miehen on tosiaan hyvä pitää kiinni omista periaatteistaan ja omasta linjastaan, jos se ei täysin kohtaa talon naisen näkemystä :) Hienovarainen ohjailu omaa silmää miellyttäville vaatehyllyille on erittäin sallittua ;))

      Poista
  2. Hihh, kyllähän sitä jotain on miehenkin vaatekaappiin "aivopessyt" :D Onneksi miehellä on suht hyvä tyyli, joten voin päästää vaateostoksille ihan yksinäänkin ;) Viimeisin vaikutus oli chinot, joita ensimmäisten oston jälkeen miehelle onkin ilmaantunut jo vaikka missä väreissä! Vaikka alkuun ei meinannut millään lämmitä ajatukselle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä helpotus, että mies voi shoppailla ihan itsekseenkin eikä tarvitse sydän syrjällään pelätä mitä sieltä ostoskassista mahtaakaan löytyä ;)) Chinot on tosiaan varmasti sellainen vaatekappale, joka vaatii pientä sulattelua ja väsytystaktiikkaa ;D En mäkään niistä alkuun pitänyt yhtään, mutta kas kummaa kun sellaiset löytyy omastakin vaatekaapista ;)

      Poista
  3. hihi, jaa olenko!!? Sehän on kun yö ja päivä kun vertaa tyyliä 6 vuotta sitten ja nyt :D Ei, en minä oo kyllä ainoa, joka siihen on vaikuttanut, koska myös ympäristö/ uusi kaupunki teki sen mun puolesta ;) Tosin nyt on vähän käynyt niin kuin pelkäsinkin, eli tänne "metsään" muutto takaa sen, että päältä löytyy 90 prosenttisesti tuulihousut tai jotain vastaavaa... hrrrrrr... Apua millonkohan mä taas näkisin mun raksun siististi pukeutuneena?;)) Eipä siinä, kun omatkin vaatteet on edelleen jossain teillä tuntemattomilla niin eipä paljon voi valittaa!

    Ihania kollaaseja kyllä! Hassu juttu, että vaikka noissa vaatteissa ei ole edes miestä sisällä niin voisin sanoa, että joo kelpaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa salakavalaa käännytystä ;)) Mutta juu, tuo on kyllä totta, että aika, ympäristä ja elämäntilannekin tekee varmasti tehtävänsä :)
      Hih no välillä on hyvä ottaa vähän rennommin - vaatteidenkin suhteen ;) Oon huomannut itsestäni saman, että nuo panostamiset kulkee sellaisissa sykleissä. Välillä tekee mieli laittautua ihan kybällä ja toisinaan ei vois vähempää kiinnostaa mitä vetimiä niskaansa vetää ;))

      Ja voi kyllä!! Tuon noihin vaatteisiin sonnustautuvan miehen minäkin kelpuuttaisin :D

      Poista
  4. Itsellä käynyt kyllä hyvä tuuri oman miekkosen kanssa, että ei ole tarvinnut oikeastaan mitenkään vaikuttaa. Jokaisella tietysti löytyy semmoisia vaatekappaleita komerossa, jotka ei pakosti miellytä toisen silmää. Molemmat olemme joutuneet luopumaan joidenkin vaatteiden käytöstä, kun toinen on sanonut, että toi nyt ei oikein sulle sovi.
    Yleensä jos yhdessä shoppailemme, niin löydän kyllä kaikkia kivoja vaatteita sovitettavaksi, jotka ovat molempien mielestä hyvännäköisiä. Mutta joo, uskallan todellakin päästää yksin shoppailemaan. Luojan kiitos... On meinaa kaveriporukassa aika paljon naisia joilla on ollut kova käännytystyö... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarvii sanoo et oman miehen tyyli on kyl parempi kuin minun :D :/

      Mutta ehdotuksiani paidoista + värivalinnoista on kyllä otettu huomioon : )

      Ja Taru voisin nähdä nuo vaatteet kyl teemunkin päällä : )

      ane

      Poista
    2. Micaela: Hih tuon tunnistan minäkin aikaisemmista suhteista, että jotain tiettyjä vaatekappaleita ei kertakaikkiaan pysty sulattamaan :D Ja puolin ja toisin nuo jutut menee, ja se on hyvä antaa miehenkin vaikuttaa (ainakin vähän) omaan vaatevarastoon ;))

      Ane: Pyh ja pah, molemmat te olette oikein tyylikkäitä :)) Ja joo, nämä setit voisi tosiaan natsata Teemullekin! :)

      Poista
    3. Piti kans sanoa, että Jukalle sopisi noista vaatekokonaisuuksista varmaankin kaikki oikein hyvin. :) Kivoja värikokonaisuuksia kaikenkaikkiaan! Ainoo ongelma on tuo likviditeetti. ;D

      Poista
  5. Ei ole tarvinnut "käännyttää", mutta tietysti jotain pieniä asioita on tullut ehdoteltua. Esimerkiksi juurikin värivaihtoehtoja (sen ainaisen mustan ja harmaan kaveriksi sinistä, ruskeaa, beigeä...) ja uusia aluevaltauksia, kuten Celinakin, niin chinoja ehdotin ja alkuun vähän nyrpisteli mutta on niitä nyt jo kolme paria kaapissa. ;)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, toihan on tosi ihanteellinen tilanne :) Perusjutut on ollut kunnossa ja tyyli on kaivannut vain pientä hienosäätöä ;) Ootte te tytöt vaan taitavia, kun saatte miehenne tykästymään chinoihin! Ne on oikeasti varmaan monelle miehelle ensinäkemältä ehdoton nounou ;)

      Poista
    2. Joo, meilläkin ensin katsoi kaupassa, että huh mitkä noi on, ja sanoipa sen vielä ääneenkin niin että sai myyjältä paheksuvan katseen, mutta kun sain ne sille sovituskoppiin mukaan niin pakkohan ne oli ostaa "kun oli niin rento olo niissä". :D ;)

      - Tiiu

      Poista
  6. mitenköhän mä saisin mun poikaystävän jalkaan chinot :DD muuten se on mun ehdotuksille ollut tosi myötämielinen ja voin rehellisesti sanoa parantaneeni sen tyyliä 100% :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi ihan huikeeta :D Mä veikkaan, että loppujen lopuksi aika harvalla pojalla on tarkkaa tyyliä, joten eiköhän me tytöt vaan tehdä hyvä työ kun hieman ohjaillaan niitä oikeaan suuntaan ;))
      Sun täytyy nyt ottaa radikaalimmat otteet noiden chinojen suhteen! Koita vaikka vaivihkaa saada miehesi edes sovittamaan niitä, josko hän sitten lämpeäisi..? ;))

      Poista
  7. Täysin avoimesti ja röyhkeästi olen kyllä vaihtanut jok' ikisen vaatekaappaleen mieheni vaatekaapissa. Kun tapasimme, hänellä oli käytössään reisitaskuhousut, liian suuret t-paidat ja Catmandoon joka sään kengät. Eipä ole enää... Nyt hänkin on huomannut miten paljon parempia Gantin t-paidat ovat verrattuna Prisman 3kpl 10e vastaaviin ja miten Hilfigerin kauluspaitoja ei tarvitse edes silittää pesun jälkeen. Dressmannit sun muut on myös unohdettu täysin :) ja mies on myös tyytyväisempi tämän muutoksen jälkeen eli aivopesusta ei ole kyse ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan loistavaa!! Ja lisäksi ihailtavaa rehellisyyttä :))) Jesss! Hmm tuossa tapauksessa melkoisen täydellinen vaatekaapin uudistus taitaa tosiaan olla ollut tarpeen ;) Miehillä on usein suuriakin ennakkoluuloja hintavampia merkkejä kohtaan eikä ne käsitä, että laadussa voi todella olla valtaisia eroja. Mahtavaa, että teillä homma toimi näin ja molemmat on tyytyväisiä :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design