11.2.12

Siistiä

Kuvat Pinterest.
Tiedättekö sen tunteen, kun koti on ollut täydellisen kaaoksen vallassa jo useamman päivän ajan, ja sitten saa tehtyä totaalisen suursiivouksen? :) Ihan parasta! Yleensä täällä on aika siistiä, mutta tällä viikolla olen päässyt lipsumaan pahemman kerran. Tuolille kertyneeseen vaatekasaan oli helppo heittää uusi kerros käytettyjä vaatteita päälle, keittiön tiskivuori oli niin valtaisa, että sen tuhoamiseen piti kerätä voimia ja aikaa, eikä villakoiratkaan olleet aivan hallinnassa. Nyt astianpesu- ja pyykkikone laulavat täysillä kierroksilla ja koti alkaa taas näyttää kodilta :) Mukavaa lauantaipäivää sinnekin! :)

12 kommenttia:

  1. Se on yksi parhaista fiiliksistä kun koti on siivottu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ihan huippua :)) Siivoilu on kyllä yksi palkitsevimmista hommista, kun käden jäljen näkee samantien ;)

      Poista
  2. Eikä! Olin juuri antanut itselleni luvan lykätä tätä kaaoksen siivoamista ja tulin tietokoneelle niin eiköhän ensimmäisenä napsahda tällainen teksti nenän eteen! Ei muuta kuin mars siivoamaan (voiko sen tiskauksen edes siirtää myöhemmäksi!) ;) Kiitokset siis tästä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihii, eipä kestä ;) No mutta eikös ollut kiva jatkaa viikonlopun viettoa, kun tuokin velvollisuus oli hoidettu pois jaloista ja sai nautiskella olostaan siistissä kodissa :)))

      Poista
  3. Tiedän todellakin tuon tunteen, se on aivan mieletön! Joskus on oikein kivakin päästää koti aivan sekaisin, niin lopputulos siivouksen jälkeen on sitten vielä palkitsevampi! :) Sitten on pakko mieheltä kysyä koko ajan, että "eikö olekin siistiä? Kato nyt, eikö olekin??" mutta silti tuntuu, että ei sitä lopputulosta osaa kukaan muu arvostaa samalla lailla kuin itse.. ;)

    Oikein kivaa lauantaita! Täällä sitä vietetään vähän dagen efter-meiningeissä. :)

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todentotta! Siivouksesta saa suuremman tyydytyksen, kun on oikeasti sotkua mitä siivota ;)) Niin, eipä sitä tosiaan taida muut niin huomata kuinka hyvää jälkeä on itse tehnyt siivoillessaan :D Pienet kehut toiselta on silti aina paikallaan ;)
      Voi että te ootte käyneet ulkoilemassa viikonloppuna! Toivottavasti oli hauskaa :)) Mulla oli vaihteeksi ihan rauhallinen viikonvaihde - kotona hengailua, eilen kävin siskon kanssa leffassa ja tänään vietin aikaa vanhemmillani. Aika kivaa vaihtelua tällainenkin välillä :))

      Poista
  4. Mua ilostutti tosiaan eilen kotiin väsyneenä tultua, että miekkonen oli siivonnut <3

    Ja hei, luulin jo olevani sun lukija, mutta en ollutkaan! Nyt asia korjattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, aivan älyttömän ihana ylläri ♥ Just tuollaiset pienet eleet arjen keskellä on usein niitä merkittävimpiä :))
      Oih, onpa kiva kun liityit lukijaksi :))) Itse seuraan kaikkia blogeja "vanhanaikaisella" kirjanmerkkiperiaatteella, kun en oikein hallitse muuta tapaa :/

      Poista
  5. Siivous on terapeuttista! Varsinkin jos on vähän "ylimääräistä" siivottavaa.
    Palkitsevaa kun näkee heti kättensä jäljen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terapeuttista ja palkitsevaa nimenomaan! Teki kyllä hyvää kaikinpuolin, ja vielä tänäänkin olen tepastellut ympäri huushollia ihastellen miten kivalta näyttää kun on siistiä ;))

      Poista
  6. Siivous on kyllä todella rentouttavaa ja palkitsevaa; kun on siivonnut voi hyvällä omallatunnolla vetäytyä sohvan nurkkaan renotutumaan. ;)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä!! Tuntuu, että saa hyvällä omallatunnolla ottaa rennosti, kun on ensin uurastanut siivouksen saralla ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design