13.2.12

One lovely blog award


Tunnustuksen saajan on

* kerrottava linkin kera keneltä tunnustuksen / haasteen sai
* paljastettava seitsemän faktaa itsestään
* laitettava tunnustus eteenpäin 15 blogiin


Sain tämän blogihistoriani ihka ensimmäisen tunnustuksen Naanalta. Kaunis kiitos Sinulle siitä :)
Sitten niitä faktoja pöytään:

1. Olen ihan ehdoton iltaihminen. Käynnistyn aamuisin todella hitaasti, ja aikaisina aamuina kuljen kuin sumussa ensimmäiset tunnit. Iltaa kohden piristyn ja saatan vielä puolenyön aikaan touhottaa kodin sisustusta täysin uuteen uskoon.

2. Lähikaupassani on kolme sisäänkäyntiä, ja usein kierrän sille kauimmaiselle ihan vain siksi, että niistä kahdesta on typerä mennä sisälle. Niissä on jotenkin lannistava fiilis
(...koska kaupassahan fiiliksen on oltava kohdillaan! :D)

3. Tulen tosi iloiseksi elintarvikkeiden parasta ennen -päivämääristä. Siis näin talvella, kun ollaan menossa kevättä kohti. Esimerkiksi tänään, kun ostin uuden voirasian ja sen päiväys oli huhtikuussa. Huhtikuu ei siis voi olla enää kovin kaukana ja sittenhän on jo melkein kesä. Jipiii! :)

4. Ärsyynnyn suunnattomasti Taffelin hölläillään -mainoksesta. Kanava vaihtuu heti, kun se pärähtää ruutuun.

5. Olen kokkiohjelma -addikti. Muhun uppoaa Arvostele mun illallinen missä maassa tahansa, Kokkisota, Sikke - ruokaa rakkaudella, Nigella, Jamie Oliver, Top Chef, MasterChef... Kaikki näyttää niin helpolta ja herkulliselta, mutta itse olen surkea kokki.

6. En juo kahvia enkä kovin mielelläni teetäkään. Kylässä ollessani ottaisin kaikista mieluiten maitoa, mutta kun se olisi vähän noloa, niin usein otan lasten pöydästä mehua tai limpparia :)

7. Olen tehnyt elämäni aikana vain kolme etelänmatkaa ja niistäkin kaksi Kanariansaarille. Hah. Haluaisin niin kovasti paljon matkustaa, mutta en osaa säästää sitä varten.

Laitan tunnustuksen eteenpäin:

Alexalle - ALEXA DAGMAR
Julialle - Julia
Oonalle - Ondessa
CristiinaM:lle - CristiinaM

Näitä ei nyt tullut viittätoista, mutta tunnustus on taitanut kiertää monessa seuraamassani blogissa aikaisemmin, joten haastoin nyt vain muutaman :)

8 kommenttia:

  1. Oi kiitos kiitos paljon tunnustuksesta! <3 Ja hyvää ystävänpäivää! Täytyykin heti tänään postata tuosta tunnustuksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä ♥ :) Kiitos kaunis, ihanaa Ystävänpäivää Sinullekin! :))

      Poista
  2. Hei tuo maidon juominen kylässä oli symppis! Itse juon kahvia lähinnä aamuisin, joten koitan hipsiä kahvikutsuilla myös huomaamattomasti kohti lasten mehukannua;) Kiva blogi, olen suht tuore lukija. Sulla on kaunis koti ja erittäin kauniin väriset hiukset! Itse asteittain koitan ihan tummanruskean-mustan sävyisestä hivuttautua kohti lämpimämpää väriä... Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja tervetuloa! :))
      Hihii kiva, että meitä lasten mehupöydässä kävijöitä on muitakin ;) Voi kaunis kiitos ihanista sanoistasi! Itsekin lähdin hiusteni kanssa mustasta vaalentamaan, ja yllättävän kivuttomasti ja nopeasti se loppujen lopuksi meni. Tsemppiä omaan värjäysprojektiisi ja mukavaa Ystävänpäivää :)

      Poista
  3. moi, mie sait nuo mainokset näkyville? Mun hakemukset hyväksyttiin mutta en tiiä miten saan ne näkyville mun blogiin. Tuliko ne sulla automaattisesti? Tradedoublerin sivuilla ei löydy apua tähän :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitatkos mulle vaikkapa sähköpostia niin koitan olla avuksi sitä kautta :) Osoitteen löydät tuolta sivupalkista ylhäältä!

      Poista
  4. Hahah, toi lähikauppajuttu :D No mut hei, eihän sille mitään mahda ;)))
    Päivämääristä tuli mieleen se, kun olin täyttämässä 30v ja jossain leipäpaketeissa alkoi näkymään 13.2, se oli jotenkin iiiiiiiks!!! Mutta sitten taas viime kesänä sisko oli kuulemma aivan innoissaan, kun meidän hääpäivä 6.8 löytyi jostain tyyliin kermapurkista. Oli kuulemma hihkunut kotosalla jännityksestä :D

    VastaaPoista
  5. Joo!! Tota samaa teen myös itse :D Oman synttäripäivän lähetessä sitä alkaa tiirailemaan päiväyksiä sillä silmällä, josko oma synttäripäivä löytyisi sieltä ;)) Kyllä sitä välillä tekee tosi kummallisia juttuja ;D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design