9.2.12

Neuletakki






Neuletakki H&M - Toppi H&M - Farkkuleggingsit GT

Jo jokunen aika sitten H&M:lta hankkimani mustavalkoinen neuletakki päätyi tänään ihkaensimmäistä kertaa päälle. Ihan mukavahan tuo oli käytössä vaikka alkuun epäilinkin virheostosta. Mietin, että mahtaako takki sittenkin olla jopa turhan klassinen ja siisti, mutta eiköhän tuo minunkin tyyliini taivu ;) Löytyykö teiltä tätä neuletakkia jossain värityksessä? :)

Ps. Mites tuo hiusten tyvikasvu? Aika hehkee alkaa olla, vai mitäs sanotte? ;) Tarttis varmaan tehdä jotain.

12 kommenttia:

  1. Olen meinannut ostaa tuon villatakin, täytyy varmaan sovittaa, niin hyvältä se näyttää sinun päälläsi! ei todellakaan virheostos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Käyhän ihmeessä sovittamassa :)) Materiaali on ihanan pehmoista, ja kyllä tällaiselle takille varmasti käyttöä löytyy :)

      Poista
  2. Tuo on niin ihana, mietin kanssa samaa neuletakkia ja nyt täytyy kyllä ehkä jo tilata. Niin kivalta näyttää päälläsi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos ihana :)) Suosittelen, tää on kyllä aikas kiva ;)

      Poista
  3. Voi jestas! Sun päällä kyllä kaikki näyttää niin hyvältä! Harmi, ettei tuo sopinut mulle sit malliltaan kuitenkaan. On se tyylikäs <3
    Aurinkoa viikkoosi kaunokainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua ihanaista ♥ :)) Sinä se osaat aina piristää kauniilla sanoillasi ♥ :) Höh kun se ei sitten sopinutkaan sulle :/ No mutta nyt ehkä voit sitten sijoittaa ne rahat johonkin vielä ihanampaan juttuun ;)) Aurinkoista ja lämpöistä viikonloppua, Cherrysein ♥

      Poista
  4. Mä oon tota katsellut muttei ole vielä lähtenyt sovituskoppiin asti. Mutta taitaa seuraavan kerran lähteä kun näyttää ainakin sun päällä niin ihanalta & klassiselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voin kyllä suositella ainakin sovittamista ;)) Tykästyin kyllä samaisen neuletakin muihinkin sävyihin - valkoinen ja beige näytti tosi houkuttelevilta ainakin kaupassa :)

      Poista
  5. Hyvältä näyttää Taru :)
    Ja toi tyvikasvu ei ol mittää, näkisit mun kuontalon; värjätty viimeks reilu kuukausi ennen lähtöä reissuun, ja reissussa oon ollut 145 päivää...Aurinkokin on hassusti tehnyt omia raitojaan, tarttis vissii tehrä jotain ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Marjo :))
      Hahaa nojoo kieltämättä mun tyvi ei ihan noin kauaa ole ollu ilman väriä mut miten sun hiuksista ei huomaa mitään ainakaan kuvien perusteella?? :O Ehkä ne aurinkoraidat on sittenkin se pelastava tekijä ;))

      Poista
  6. Oon kans kattonu noita neuletakkeja ja toi näyttää aivan upeelta sun päällä :)

    http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :)) Mäkin itse asiassa hipelöin tänään H&M:llä muita värivaihtoehtoja, ja vähän houkuttelisi hankkia samainen neuletakki vielä jossain toisessakin värissä.. ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design