16.2.12

Kiss and make up

Rohtuneiden huulten ensiapusetti:
Bepanthen voide - Oriflame Lipspa Therapy - Dermosil Primo Shimmering Lipgloss - Aco Soft Pink Lip Balm

Kuivuus ja kylmyys on totisesti tehnyt hallaa niin iholle kuin huulillekin, ja molemmat kaipaavat tavallista enemmän kosteutta. Huulipunaa en vieläkään osaa käyttää, joten lopputuloksen viimeistelen sipaisemalla hitusen kiiltoa :) Onko teillä jotain luottotuotteita huulille? :)

16 kommenttia:

  1. Yleensä käytän kiiltoja, mutta näin talvella on pakko käyttää huulirasvaa ja Blistex on ehdoton lempparini.

    Lepposaa iltaa sinne. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blistexiä pitäisi munkin saada muuten lisää! Se on kyllä huulirasvojen parhaimmistoa ja loistava apu tosi rohtuneille huulille :)

      Ihanaa loppuiltaa myös Sinulle ♥ :)

      Poista
  2. Mä olen myös löytänyt Acon tuotteet! Mulla on tosta samasta sarjasta se soft red ja se on juuri sopivan punainen mulle, koska olen myös arka pistämään kunnon huulipunaa :D

    -Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiset huulirasvat, joissa on pientä sävyä on kyllä mainio keksintö! Meidän huulipunakammoisten pelastus ;))

      Poista
  3. Tuo bepanthen on sellainen että sitä pitää löytyä aina kaapista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, todellinen hätäapu vaivaan jos toiseenkin! :)

      Poista
  4. Vasta viime viikolla löysin Carmexin kirsikka huulirasvan ja I'm in love! Tuote toimii ja huulet pysyy pehmeinä! Tuoksu on myös taivaallinen, jopa poikaystävän mielestä :)
    Aikaisemmin käytin TBS:n E-vitamiini huulirasvaa mutta suolaisesta hinnasta huolimatta en huomannut eroa tavallisiin huulirasvoihin. Tiedä sitten miten se suojaa auringolta, jota ei paljon ole näin pohjoisessa näkynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Carmex onkin ihan uusi tuttavuus mulle. Saako sitä ihan marketeista vai mistä? Voisin innostua kokeilemaan kehujesi perusteella :))
      Talvella suojakertoimet tosiaan tuntuu aika turhilta, mutta näin kevättä kohden mentäessä ja auringon näkyessä enemmän sekä heijastaessa hangesta, on kertoimia taas ihan hyvä olla ;)

      Poista
    2. Prismasta taisin löytää omani ja Carmexin sivuilla lukee, että hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista :) Toivottavasti ei ole pettymys kehujen jälkeen ;) Jos löydät tuubimuodossa niin suosittelen hankkimaan sen sillä muuten joutuu purkista "kaivamaan" :)

      Poista
    3. Okei, hei kiitti paljon näistä tiedoista! :))

      Poista
  5. Bepanthen ja Blistexiltä sekä tumman- että vaaleansininen on päässeet mun top-listalle :) Toki kullanvärinen Blistexkin toimii, mutta se tuuppaa välillä kökkäröitymään huulille jos ovat oikein korput :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummansininen Blistex on myös mun suosikki :) Voi että se on muuten todella raivostuttavaa kun jotkut tuotteet jäävät huulille kummallisiksi möykyiksi :/

      Poista
  6. Bepanthenia ei kyllä voita mikään :) Minkälainen tuote tuo Dermosilin tuubi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, ihan ykkösvoide :))
      Dermosil on huulikiiltoa :) Oon käyttänyt tuota merkkiä jo useamman vuoden ajan, ja tykkään kovasti kun se antaa huulille hyyvää kiiltoa ja pientä sävyä :)

      Poista
  7. Bepanthen on kyllä must have -tuote, jota on aina oltava kaapissa. :)

    Lisäksi mukana kulkee päivän laukusta riippuen joko Miramen Medilip-huulirasva tai Avenen huulirasva ja lisäksi joku seuraavista: IsaDoran väritön (kosteuttava) huulikiilto, Lumenen Natural Code huulikiilto (persikkainen sävy) tai Cliniquen C-vitamiini huulikiilto. =)

    Aika monta eri tuotetta, mutta kuten edellä mainitsin, eri laukuissa on eri tuotteet mukana. :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, sulla on tosiaan huulituotteita joka lähtöön! ;)) Noita silti kertyy helposti, kun huulikiilloissa on niin monta ihanaa sävyä ja kaikkia on kiva kokeilla :) Ja tuo on kyllä kätevää pitää joka laukussa valmiima oma huulijuttu! Itse hapuilen aamukiirreessäni milloin mistäkin laukun tai takintaskun pohjalta omaa arsenaaliani :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design