15.1.12

Sunnuntai



Tällaisissa tunnelmissa olen viettänyt tätä sunnuntaipäivää. The Hills, mokkapaloja ja kylmää maitoa namnam :) Eilen vietettiin viini- ja juustoiltaa pienellä kaveriporukalla ja myöhemmin lähdettiin vielä pyörähtämään keskustassa. Kivaa oli! :) Pian pitäisi valmistautua lähtemään äidin synttärikakkukahville - aikamoinen herkuttelupäivä tästä on näköjään muodostumassa ;) Muistakaahan ihan vain nauttia olostanne tänään, huomenna koittaa taas arki!

10 kommenttia:

  1. Tänään on siivottu muutama tunti ja pyykkäilty :P Nyt voi sittten vähän rentoutua lemppariblogien ääressä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sä olet ollut reipas!! :) Mitenköhän mäkin saisin noin paljon itsestäni irti... Jotenkin tämä sohvalla löhöily houkuttelee nyt huomattavasti enemmän ;) Rentouttavaa sunnuntain jatkoa, Tiia! :)))

      Poista
  2. Täydellinen sunnuntai <3 Ei se muuta tarviikkaan!

    Näyttää tosi hyviltä noi sun mokkapalat...saisko ohjetta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löhöily ja rentoilu on sopii kyllä täydellisesti sunnuntaihin ;)
      Tietkös, löysin tämän ohjeen jokin aika sitten ja tämä on kyllä niin täydellinen, että voisin huomenna laittaa postausta siitä! Minkään muun ohjeen mukaan en ole saanut pohjasta näin kuohkeaa :)

      Poista
  3. Kuulostaa tosi hyvältä ja tosiaan mokkapala näyttää herkulta! :) Täällä on viikonloppu menny aika rentoillen, joten tänään sitten on ollu pakko opiskella. Herkuteltiin eilen oikein perinteisillä pitsalla, sipseillä ja karkeilla pitkästä aikaa! Siksipä voisikin koittaa lähteä vielä lenkille tänään. Mukavaa sunnuntaita ja ennen kaikkea huomenna vääjäämättä koittavaa arkea! :)

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, hyviltä kuulosti teidänkin herkut :) Se on oikein, että välillä herkuttelee luvan kanssa ja kunnolla!
      Kiitos Kristiina, reipasta alkavaa arkea Sinullekin! :)))

      Poista
  4. Oi nam mokkapalat on niin hyviä! :) Mitä Hillsin kautta katsot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!! Mun ehdottomia lemppareita :)
      Tällä hetkellä mulla on menossa kolmas kausi. Kolmonen ja nelonen on mun mielestä parhaita, ja niitä jaksan katsoa kerta toisensa jälkeen :D

      Poista
  5. Sunnuntain herkuttelu kuulostaa kyllä niin tutulta.. Itsekin tänään vanhempien luona vieraillut ja vetänyt masun täydeltä äidin herkkuja. Kyllä nyt pitäisi kelvata aloittaa uusi viikko! :D

    http://donebym.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii sunnuntai onkin hyvä päivä herkutella, niin jaksaa tosiaan aloittaa uuden viikon hyvin ravittuna ;) No, huomenna takaisin ruotuun ja rutiinien pariin! Kivaa alkavaa viikkoa Sinulle :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design