31.1.12

Perfect macchiato

Olen tykästynyt täysin Iconin We care -luomiväreihin. Hinta-laatu -suhde kohtaa täydellisesti ja omaan makuuni näissä on pigmettiä juuri sopivasti. Viime viikolla täydensin kokoelmaani sävyllä 18 perfect macchiato, ja hyvältä vaikuttaa tämäkin :) Onko teillä joku luomivärimerkki, jota suositte? :)

22 kommenttia:

  1. Nätti sävy :) Itse olen aivan hurahtanut Urban Decayn Naked-luomiväripalettiin, ja juurikaan muita luomivärejä ei tule enää edes käytettyä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mä oonkin tainnut lukea tuosta Nakedista jostain blogeista, ja moni muukin on sitä kehunut! Mistäköhän sitä saa ostaa/tilata? :)

      Poista
    2. http://www.lookfantastic.com/urban-decay-naked-palette-multi/10368656.html <- tuolta mm. :)

      Poista
    3. Oujes, kiitos tästä! Taitaapa päätyä ostoslistalle ;)

      Poista
    4. Olepa hyvä vaan. :)

      Poista
  2. Kaunis väri. :) Mustan luomivärin käyttäjänä vannotan Inglotin nimeen. Siinä on pigmenttiä vaikka muille jakaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta pitäis kyllä lisätä omiinki varastoihin, ja harjotella ihan tosissaan sitä smokey eye -meikkiä :) Olikos se niin, että Inglotia saa tilattua vain netistä?

      Poista
    2. Kattelin, että nettikauppa on aika surkeenolonen. Itse ostin joskus Turusta, kun sitä oli siellä myynnissä yhdessä standissa. Raisiosta sitä ainakin taitaa saada Myllystä. Et jos joku kaveri sielläpäi poikkee tai itte lähet reissuu. Harmittaa itteäkin, kun ei oo niitä tuotteita tässä saatavilla. :P Siltä merkiltä joku valkoinen/vaalea vois olla aika must, kun tuntuu että omia valkosia saa aina lykätä luomiin kilon, et edes vähän näkyis...

      Poista
    3. Unohdappa toi kommentti surkeenolosesta nettikaupasta. Näytettävästi käyttäjä oli vaan surkeenolonen. ;)

      Poista
    4. Hahaa :D Täytyypä siis käydä kurkkimassa nettikaupassa, kun Turkuun tai Raisioon ei varmaan ihan heti ole asiaa :))

      Poista
    5. Vantaalla Jumbossa on Inglotin myymälä, myös Helsingin Kluuvissa ja Itäkeskuksessa ainakin. Yksi on vissiin Raumalla (pääpaikka), yhden sijainnista en tiedä mutta viisi niitä yhteensä on. :)

      - Tiiu

      Poista
    6. Okei, mahtavaa! Kiitos Tiiu infosta :)) Olishan se kiva päästä ostoksille kunnon myymälään niin pääsisi testaamaan värivaihtoehtoja :) Pitääpä poiketa ostoksille, kun on asiaa tuonne suuntaan!

      Poista
    7. Eipä kestä. =)

      - Tiiu

      Poista
  3. Jes, pitkästä aikaa löysin just sellasen blogin, jota haluan lukea! Sun blogi on ihanan naisellinen ja täynnä kiinnostavia juttuja :)

    ♥ Anna
    livetolove-anna.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mikä ihana kommentti ♥ Kiitos Anna, ja kivaa että löysit tänne :))) Olet lämpimästi tervetullut mukaan kyytiin :)

      Poista
  4. Onpa kyllä sievän väristä :) Tuo sopisi ihanasti arkikäyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on kyllä kiva ja juurikin sopivan hillitty arkikäyttöön :))

      Poista
  5. Itse olen huomannut L'Orealin luomivärien olevan todella hyviä käytössä :) hinta on kohdillaan ja pigmenttiä irtoaa hyvin. Myös Clarinsin Nudes palettiini olen todella tyytyväinen. Iconin tuotteita en olekaan ainuttakaan kokeillut, ehkä annan niille nyt mahdollisuuden! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita mainitsemiasi merkkejä en olekaan tainnut testata luomivärien muodossa! Suosittelen kyllä testaamaan näitä Iconin tuotteita, luomivärivalikoima on kohtuullisen kattava ja hintakin vain 5-6 euroa :)

      Poista
  6. Itse tykkään Lancômen ja Cliniquen luomiväreistä. =) Ekoissa on tarpeeksi pigmenttiä iltamenoihin ja jälkimmäiset taas on erittäin hyvä vaihtoehto (ainakin minun) herkälle iholleni arkikäyttöön. =)

    Hintaakin löytyy (valitettavasti), mutta pitäähän sitä johonkin satsata. ;)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu, noilla tosiaan on jonkun verran hintaa, mutta olet oikeassa - johonkin pitää satsata, ja luomiväri on yksi hyvä kohde, koska erot on pigmentin ja pysyvyyden suhteen voi olla valtavia! :) Lancômen lisäisin oikein mielelläni omaan meikkipussiini ;))

      Poista
    2. Onneksi Lancômen paletti kestää melko kauan, kun ei noita iltamenoja sentään ihan koko aikaa ole. :)

      Cliniqueta sitten kuluukin vähän enemmän, mutta se on lähes ainoa luomiväri jota pystyn pitämään koko päivän, yleensä kun luomivärit alkavat kutittamaan päivän mittaan. =(

      - Tiiu

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design