29.1.12

Outfit pictures gone wrong




Toppi H&M - Hame Ellos - Vyö H&M - Kengät Nelly

Eilisen illan asukuvauksesta ei tahtonut tulla mitään, kun kuvaaja kameran toisella puolella oli niin hulvaton tapaus, etten saanut pidettyä itseäni kasassa :D Meillä oli ihanan lapsuudenystäväni kanssa ihan huikea ilta: kuunneltiin ysärihittejä, juotiin kuohuviiniä ja höpötettiin niin ettei loppua tahtonut tulla :) Lopulta maltettiin kuitenkin siirtyä keskustan baariin kuluttamaan tanssikenkiämme. Nyt jalat onkin hellänä kaikesta siitä tanssimisesta ja vatsa kipeänä kippurassa nauramisesta :) Aivan mieletön ilta ♥ Mites teidän viikonloppu sujui? :)

40 kommenttia:

  1. Tosi suloisia kuvia :D Näytätpäs ihan hurjan ruskettuneelta :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitti :D Yläkropan rusketus on purkeista ja jalkoihin sain väriä sukkahousuilla ;)

      Poista
    2. mitä purkkirusketusta käytät kun on noin luonnollisen sävynen? :)

      Poista
    3. Käytän Doven Summer Glowta (normaalille ja tummalle iholle) sekä L'orealin Sublime Bronze kuivasumutetta :) Eniten käytän Dovea, mutta yksinasuvana en saa selkäpuolelle muuten väriä kuin suihkimalla tuota sumutetta ;) Se on tosi samansävyinen kuin Dovekin, joten silloin tällöin laitan sitä myös decolteelle :)

      Purnukoiden kuvat näkyy tässä postauksessa:
      http://sweetandlovelyblogi.blogspot.com/2011/12/valmistautumista.html

      Poista
  2. Hauskoja kuvia, ihanat kengät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kengät on uskomattoman mukavat vaikka niissä onkin huimat korot :)

      Poista
  3. oot niin kaunis! :)

    VastaaPoista
  4. Hih, nämä kuvathan on ihan parhaita. Ja eikös olekkin ihanaa kun lapsuusystävä on tallessa? <3 Tääläkin ihana viikonloppu takana, päivittelen siitä sitten blogissani tänään tai huomenna. Lepposaa sunnuntaita kaunokaiselle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos, naana :)) Lapsuudenystävät on kyllä niin arvokkaita ja tärkeitä!! Mukavaa alkanutta viikkoa vielä tätäkin kautta sinne ♥

      Poista
  5. Aivan upeita kuvia, sinä kaunotar! :) Kiva kuulla että viikonloppu on mennyt hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaunis kiitos Nanna!! :) Viikonloppu oli tosiaan onnistunut, ja nyt taas pakerretaan arjen parissa :) Kivaa viikkoa sulle!!

      Poista
  6. Kaunis, kaunis, kaunis!! :)) Täällä meni viikonloppu rauhallisemmin, ehkä ensi viikonloppuna pääsee taas tanssilattialle. :) Olet muuten hirmu ruskean näköinen!

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoskiitos Kristiina ♥ :) Kun on ollut ahkerana, on kiva lähteä hyvällä omallatunnolla tuulettumaan ;) Pidähän siis oikein hauskaa ensi viikonloppuna!!
      Hih purkeista saatu rusketus piristää kummasti näin talven keskellä ;)

      Poista
  7. Ja ai niin, onko tuo nyt se Elloksen hame vai joku mekko? :

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, tämä on juurikin se Elloksen uutukainen! :)

      Poista
  8. Parhaat asukuvathan on tilannekuvia ;) Se n ihan mahdotonta pitää pokkaa jos kameran takana on joku ja varsinki joku hyvä kaveri joka vaan pelleilee siellä :D Mutta hauskoja nää kuvat! :) Ja kaunis asukokonaisuus :)

    -M-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, silloin kun ei niin poseeraa, kuvista tulee usein kaikkeista parhaimpia :) Tämä lauantaina kameran takana häärinyt ystävä on kyllä aina niin hulvaton tapaus, että pokkaa on vaikea pitää muutenkin :D
      Kaunis kiitos ihanista sanoistasi :)))

      Poista
  9. Upeita kuvia ja kaunis Sinä! =) Itselläni on viikonloppu mennyt tenttiin lukiessa, mutta onneksi sen jälkeen ei näillä näkymin ole uusia ennen huhtikuuta, jee! :) Ensi viikonloppuna pääsen sitten minäkin tuulettumaan. =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Tiiu, kiitos paljon ♥ Huh, sähän saat sitten hengähtää kunnolla ennen seuraavaa luku-urakkaa! Superhauskaa tulevaa viikonloppua Sulle, pidähän oikein hauskaa!! :)))

      Poista
  10. Ihania kuvia;) Juurikin parhaimpia tulee kun pikkasen hupsuttelee!
    Sinulla näyttää olevan kaunis asunto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :))) Hih totta, lopputulos on hitusen rennompi kun ei niin jäykistele ja poseeraa ;)
      Ja kiitti, lisää kotikuvia pääset kurkistamaan "Koti" -tunnisteesta! :)

      Poista
  11. Uusi lukija ilmoittautuu! olen lueskellut blogiasi jo jonkun aikaa, mutta nyt vasta kommentoin. Tuo hame on kyllä niin nätti, että melkein pitää käydä kurkkimassa vieläkö olisi kokoja jäljellä, jos sellaisen omaan vaatekaappiinkin hankkisi :) -pulu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jipiii, ihanaa kun ilmoitit itsestäsi! :))) Uusiin lukijoihin on aina kiva "tutustua" :) Tosi kiva, että oot löytänyt tänne ja jätit nyt kommentinkin :)
      Käyhän toki kurkkaamassa, en voi kuin suositella tätä hametta! Tää on tosi kiva käytössäkin :))

      Poista
  12. Ihania kuvia! :) Ihan saattoi kuulla sun naurun, joka on muuten yksi parhaimmista nauruista mitä oon koskaan kuullut! :D

    - Suidepuide

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiih Suide kiiitti ♥ Hahaa mä kun oon niin koittanut saada kuriin mun röhönaurua :D Voitaispa pian nauraa yhdessä ♥ :))

      Poista
    2. Kyllä meidän täytyy pikapuoliin koittaa järkätä jotain! <3

      - S

      Poista
  13. Oot kyllä niin kaunis... ja hyvä bruna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunotar ♥ Ja bruna tarttis muuten taas vähän uutta kerrosta kun alkaa hiipuu eilisen kuorinnan jälkee ;D

      Poista
  14. Mitä purkkia satut muuten käyttämään? ;) Ei olis pahitteeksi itsellekään pieni väri pintaan, nimittäin olen niiiin autinkoriippuvainen, että! Näyttää niin luonnolliselta sinun ihon väri, että mielelläni testaisin samaa tuotetta! :))

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän Doven Summer Glowta (normaalille ja tummalle iholle) sekä L'orealin Sublime Bronze kuivasumutetta :) Eniten käytän Dovea, mutta yksinasuvana en saa selkäpuolelle muuten väriä kuin suihkimalla tuota sumutetta ;) Se on tosi samansävyinen kuin Dovekin, joten silloin tällöin laitan sitä myös decolteelle :)

      Purnukoiden kuvat näkyy tässä postauksessa:
      http://sweetandlovelyblogi.blogspot.com/2011/12/valmistautumista.html

      (Kopsasin tämän vastaukseni nyt suoraan tuolta ylempää, kun Essi sattui juuri kysymään samaa :))) Ja hei, tiiän niin tunteen!! Mä oon muuten ihan lakananvalkoinen talvisin jos en käytä mitään itseruskettavia, joten nämä on ollut täydellinen pelastus jo useana talvena ;))

      Poista
    2. Kiitos tiedoista! :) Minä kun en tajunnut tuolta aikasemmin etsiä samaista infoa. Enkä näköjään osannut vastata tälleen kätevästi sinun viestiinkään! :D No, maanantai.. ;) Mutta hei, laitatko ihan päivittäin tuota Dovea ja kuinka usein sitten kuorit? Muistaakseni joskus muutama vuosi sitten kokeilin kans tuota Dovea, mutta en pitänyt sen tuoksusta. Jospa ne on muuttaneet sitä, pitää käydä kaupoissa haistelemassa! :)

      - Kristiina

      Poista
    3. Ei tietenkään tarvitse alkaa etsimään tuollaista tietoo aikaisemmista jutuista!! Laitoin vain tuon linkin, niin näkee mistä purkeista on kyse, niin ei tartte niin tavata niitä pullojen kylkiä ;)
      Täähän onkin aika uus juttu että pääsee tälleen vastaileen suoraan näihin kommentteihin, en mäkään sitä heti tajunnu :))) Ihan kätevää kyllä, niin ei tartte koko viestiketjua lukea läpi, vaan löytää sen oman vastauksen samantien!
      Mä laitan Dovea varmaan 4-5 krt viikossa, eli muutaman välipäivän pidän sillon tällön. Ja kuorin kerran viikossa :)

      Poista
  15. Kiitos! :) Tänään opiskelut pitävät minut sisätiloissa, mutta huomenna lähden jälleen uhmaamaan pakkasta ja käväisen katsomassa purnukoita! Oikein kivaa päivää sinulle! :))

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä opiskeluihin ja pakkassäähän! :)))

      Poista
  16. Voi että kun oot kaunis :) Ihana toi rusketuskin!

    ♥: iwillholdmybreath.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, tässähän ihan punastuu noin kauniista sanoista :)) Kaunis kiitos sinulle, ja olipas kiva kun jätit kommentin! :)

      Poista
  17. Minkä nimiset nuo kengät mahtavat olla? Itsella hakusessa tuollaiset, niin jos vaikka Nellyltä sattuis vielä löytymään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengät on nimeltään Hilda :) Kurkkasin Nellyn sivuille, ja tällä hetkellä niitä näytti olevan vain vihreinä. Tässä sulle vielä suora linkki, jos vaikka tätä nudea väriä tulisi lisää! :)

      http://nelly.com/fi/keng%C3%A4t-naiset/keng%C3%A4t/juhlakeng%C3%A4t/nelly-shoes-427/hilda-427908-76/

      Poista
    2. Kiitos :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design