12.1.12

Nano ja Matkuri

Kuvat Marimekko.

Kipaisin tänään pikaisella visiitillä Marimekkoa myyvässä liikkeessä, ja osuin kohdakkain näiden nahkaisten uutuuksien kanssa. Aloin heti himoitsemaan erityisesti tuota ensimmäisen kuvan Nano -laukkua, ja jälkimmäinen Matkuri olisi ihan omiaan viikonloppulaukuksi! Pyh ja pah kun täytyy tällaisia houkutuksia tupsahtaa pahaa-aavistamattoman, köyhän opiskelijarukan tielle... ;)
Ps. Näitä saa myös mustana!

11 kommenttia:

  1. Tuo matkuri vaikuttaa mielenkiintoiselta :P Itse en niin kangaslaukuista välitä, joita Marimekon valikoimassa on paljon, mutta nuo nahkaiset laukut kyllä menee :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat nimet on ainakin laukuilla :D

    VastaaPoista
  3. Wau, ompa kiva, että Marimekolta saa nykyään nahkaisiakin laukkuja!! Mulla on aina käytössä se perus Marimerkon sivulaukku, mikä sen nimi nyt onkaan, mutta ne kuluu mulla väistämättä puhki viimeistään kahdessa vuodessa. Todella ärsyttävää! Käytän sellaista siis lähes päivittäin. Tuollainen voisikin kestää vähän pidempään, mutta voin kuvitella, että on aika hintavia laukkuja? Kiitos silti vinkistä, voisin käydä haaveilemassa liikkeessä asti. :)

    - Kristiina

    VastaaPoista
  4. Ostimme äidilleni tuon Matkurin, juurikin yllä olevassa värissä. Nahka on ihanan pehmeää ja ajan saatossa luulisi vain ulkonäön paranevan. Jospa sitä saisi joskus lainata :)

    VastaaPoista
  5. Tiia: Niinpä! Tämä nahkainen olisi kyllä varmasti kannattava ja kestävä hankinta :)

    Nanna: Niin muuten on :D Tosi södet :)

    Kristiina: Kiva ylläri mustakin :) Höh onpas tylsää kun ne kankaiset kuluu noin nopeeta :/ Nahkainen olisi varmasti kestävämpi! Mutta juu, aika hintaviahan nämä kaverit on... Nano oli noin 120 euroa ja Matkuri lähenteli 300 euroa. Mutta saahan näistä silti haaveilla ♥ ;)

    Elli: Voi onnekasta äitiäsi!! Aivan ihana lahja :))) Hih laukulle löytyy varmasti monta ihastelijaa ja lainaajaehdokasta ;)

    VastaaPoista
  6. Mä oon aina tykännyt marimekosta. Kestäviä todellakin! Ostin juuri pari kuukautta sitten itselleni mini peruskassin mustana. Tykkään siitä niin älyttömästi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marimekko on kyllä ihana klassikko ja laatumerkki :) Vitsit se minikassi on niin söpö, että oon monesti sitä itsellenikin havitellut! Kesäksi voisi olla kiva hankkia se valkoisena :)

      Poista
  7. Tuollaisen Nanon voisin kyllä minäkin kotiuttaa, tosi söpö. =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama! Ihan hirmuisen söpö, ja paranee vaan livenä :)

      Poista
  8. Sain viime vuonna lahjaksi juurikin ruskean Nanon. Olen ollut tyytyväinen, se on passeli esim.kaupungille.
    Mieli tekisi vielä se klassikko Ratia nahkaisena:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, aivan täydellisen lahjan olet saanut! :) Juurikin kaupunkireissuille kaavailisin tuota itsekin, ja kesällä sille löytyy varmasti paljon käyttöä :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design