24.1.12

Hint of mint

Kuvat Weheartit.
Mintunvihreä. Tämä väri on aina miellyttänyt silmääni, mutta enemmänkin sisustuksen puolella. Tällaisena värinössönä en tietenkään ole koskaan uskaltanut sitä kunnolla kotonani käyttää, mutta muiden kodeissa tykkään kyllä tätä väriä ihastella :) Nyt alkaisi kuitenkin näyttää siltä, että tämä pirtsakka sävy saattaisi olla kovaa vauhtia rynnimässä pinkin rinnalle tulevaksi lämpimäksi vuodenajaksi vaatteiden ja asusteiden puolelle :) Mitäs siellä ollaan mintusta mieltä? :)

22 kommenttia:

  1. Suloinen väri, mutta en osaisi omassa sisustuksessania ainakaan käyttää. Mieluummin ehkäpä juuri kynsilakkana tai pikkulaukkuna voisi nähdä tuota väriä päälläni :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo tosiaan rohkea väri! Pienissä asioissa tämä saattaisi tosiaan toimia parhaiten...ainakin alkuun - jospa sitten muuttuisi rohkeammaksi ;)

      Poista
  2. Tykkään! Ja aivan ihastuttavia kuvia olet löytänyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva!! :) Ja kiitos, Weheartit on kyllä ehtymätön kuvataivas ;)

      Poista
  3. Ihana mintunvihreä, mutta en osaisi käyttää missään. :( Millä laivalla teitte risteilyn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on kyllä sen verran näyttävä, että hetken sitä pitää sulatella ja totutella hiljakseen :) Me oltiin tyttöjen kanssa risteilemässä Silja Europalla!

      Poista
  4. Meiltä löytyy pari isoa Iittalan Kiveä, jotka ovat väriltään melkein minttua - olisikohan vedenvihreä ollut oikea väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, niillä saakin sopivasti ripauksen väriä sisustukseen :) Varmasti ovat kauniita!

      Poista
  5. oi miten hyvältä näyttääkään mintunvihreä korkkareissa, jakussa ja laukussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä :) Asusteiden kanssa sitä voisikin aloittaa tuon mintunvihreän hivuttamisen kevään ja kesän vaatekaappiin ;)

      Poista
  6. Voisin kokeilla kesällä kynsissä kyllä! Ehkä myös jossain korussakin kyseistä väriä voisi olla, mutta ainakaan meidän sisutukseen ei tuo väri passaa. Nyt mun mieleen jäi pyörimään kylläkin minttujäätelö ja minttusuklaa.. ;)

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisutuksen taidan minäkin passata tänä vuonna, kun olen nyt sitä pinkkiä jo hamstrannut :) Pienistä asioista pitää kyllä tuon mintunvihreän kanssa aloittaa - katsotaan sitten myöhemmin uskaltaisinko ostaa kokonaisia vaatekappaleita tuossa sävyssä ;)
      Hih nuo herkut näyttää tosiaan syötävän hyviltä!! :)))

      Poista
  7. Jäätelössä ehdottomasti,muuten ei sovi ainakaan omalle iholleni, ellei sitten ole kunnolla rusketusta pinnassa. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rusketuksen kanssa mintunvihreä on kyllä ihan omiaan! Mutta jos väriä ei ihoon tartu, pitää nauttia minttujädeä senkin edestä ;)

      Poista
  8. itse tykkään mintunvihreästä ruskettuneella iholla! toimii asusteissa ja korkkareissa hyvin :) miksei myös kynsissäkin!

    http://www.once-real.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan! Kynsissä tätä tulikin testattua viime kesänä, ja nyt voisi laajentaa vähän muihinkin juttuihin :) Ja se rusketus pitäisi tosiaan saada kanssa!! ;))

      Poista
  9. Thii, eilen juuri tunnustelin minttujätskin väristä t-paitaa h&m:llä ja aion takuuvarmasti ostaa jotain keväistä juuri tuossa sävyssä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi kiva, että näitä kevään ja kesän sävyjä alkaa löytyä kaupoista - pääsee itsekin kivasti kevättunnelmaan :)

      Poista
  10. löytyy jo farkuissa ja kynsilakassa, keväisempiä ilmoja odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, sulle ja sun superruskealle iholle tuo väri sopiikin tosi hyvin! :) Pari mintunvihreää kynsilakkaa tuli kanssa hankittua viime vuonna, ja nyt vois kyllä laajentaa vähän muihinkin juttuihin ;)

      Poista
  11. Mä oon ihastunut tuohon väriin kans, mut vaan Arabian KoKo-sarjan astioiden muodossa. ;) Ihanan raikkaan sävyinen, aamukaakao olisi mukava juoda sellaisesta. =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo!! Astioissa tämä väri toimii erittäin hyvin :)) Yksi mun lemppareista on Mateus -sarja, vaikka siinä sävy taitaa mennä enemmän turkoosin puolelle.. Pitää kyllä harkita, jos joskus yhdistäisi jotain tällaisia pirtsakoita värejä omaan vitivalkoiseen astiasarjaan :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design