14.12.11

Toivelistalla

Kuvat lainattu


1. Pentikin Anis -sarjan syviä lautasia. Kerään sarjaa, mutta syvät lautaset uupuvat tyystin kokoelmistani. 2. Iittalan Muumi -mukeja, erityisesti tuo Rakkaus -muki olisi ihana saada. 3. Iittalan kirkas Mariskooli 155 mm on ikuisuustoive. 4. Lexingtonin beige patakinnas ja siihen vielä kaveriksi saman sarjan 5. keittiöpyyhe. Nämä nyt vaan on sitä must have -osastoa :) 6. Lumenen Beaty Base Valovoidetta olen nyt hetken aikaa himoinnut ja se olisi varsin tervetullut uutuus meikkipussiini. 7. Lumenen Vitamin C + Ravitseva Tehohoito on niin monen hehkuttama tuote, joten pakkohan tätäkin olisi kokeilla. 8. The Body Shopin Wild Rose Hand Cream on toivelistalla, kun tällä hetkellä viimeisiään vetävä hamppuvoide tuntuu välillä turhankin rasvaiselta. 9. The Body Shopin Cocoa Butter suihkusaippuassa on ihana tuoksu ja purkkikin on yksinkertaisen kaunis - sitä arjen luksusta :)

4 kommenttia:

  1. Aika samanlaisen listan olisin tainnut itsekin tehdä jos olisin jotain tänä vuonna toivonut :)

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania juttuja löytyy listaltasi :)

    VastaaPoista
  3. Nanna: Hei kivaa! :) Kosmetiikkaa en olekaan tainnut aiemmin toivoa, ainoastaan hajuvesiä.. Hyödylliset ja tarpeelliset lahjat on kyllä niitä parhaita :)

    Tiia: Kiva kuulla :))) Saas nähdä toteutuuko toiveet... ;)

    VastaaPoista
  4. Aika samanlaisia toiveita kuin itselläni, astia-sarjana tosin Iittalan Taika mustavalkoisena ja tietysti perus Teema valkoisena, ja lisäksi vielä Lancômen tuoksu ja ripsiväri noiden Lumenen tuotteiden tilalle. ;)

    - Tiiu

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design