13.12.11

TiistaikuulumisiaIltaa! Osa teistä onkin kummastellut hiljaiseloani ja postausten vähenemistä. Hiljaisuus täällä blogissa on harmittanut minuakin, mutta jotenkin tunnit vuorokaudesta on tuntunut katoavan olemattomiin joulun lähestyessä... Lisäksi sairastuin eilen illalla ja olen tämän päivän viettänyt visusti peittojen alla lepäillen. Hetki sitten söin iltapalaksi vaniljajätskiä ja mansikoita - muuta ei oikein näyttänyt tekevän mieli. Onneksi äiti kävi tänään täyttämässä jääkaapin mehuilla ja "voimajuomilla", niin saan edes juotua riittävästi. Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että tämä kipuilu selätetään nopeasti ja pääsen takaisin hössöttämään joulusta :) Siihen on muuten enää kymmenen päivää!

6 kommenttia:

 1. Parantele rauhassa,kyllä täällä jaksetaan odottaa :)

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista sinne!:)

  VastaaPoista
 3. Jokaisella meillä kiireet ja aina ei edes jaksa tulla blogin puolelle. Onneksi näin tapahtuu harvoin, mutta joskus tulee sellanen yliannostus eikä jaksa tulla kirjotteleen postauksia :D

  Se huono siinä tietty on, jos postailee usein ja joka päivä, että sitten kun ei pääsekään koneen ääreen niin itselle tulee huono omatunto ja lukijat alkaa ihmetellä. Sitä tottuu liian hyvään ;)
  Sä oot kyllä postaillut niin valtavalla tahdilla välillä, että ota iisisti vaan :)

  Ei kyllä ollut kiva, että oot sairastunut :( Täälläkin oli pieni flunssa jo toista kertaa tänä syksynä, ihan omituista! Itselläni se taitaa kuitenkin johtua liikunnan puutteesta muun muassa.

  Ihana äiti sinulla <3 Paranemisia!

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista! <3 Postailet, kun kerkeät! :)

  - Kristiina

  VastaaPoista
 5. Parane pian! =)

  - Tiiu

  ps. Mä käyn täällä joka päivä katsomassa josko olisi tullut uutta postausta, sulla on vaan niin ihana blogi! =)

  VastaaPoista
 6. AnnikA: Kiitos! Nyt pitänee koputtaa puuta, mutta näillä näkymin tauti taisi olla varsin pikaista sorttia ja olo on ollut tänään huomattavasti parempi :) Huomenna pääseenkin taas töiden pariin!

  Nanna: Kaunis kiitos! :) ♥

  Cherry: Totta joka sana. Taisin vähän kaivaa itselleni kuoppaa, kun tuossa syksyllä niin innostuin postailemaan ;) No, kaipa tämä menee vähän aaltomaisesti - joskus on enemmän draivia kirjoitella ja joskus taas mennään hissun kissun :) Hiljaisina aikoina tulee vaan ikävä teitä ihania siellä ruudun toisella puolella, että eihän sitä malta täältä kokonaan pysyä poissa ;)
  Ja Cherry, on ne äidit vaan ihmeellisiä ♥ Mitä ihmettä ja kummaa me tehtäisi ilman heitä? :)
  Täällä muuten voidaan jo paremmin! Toivottavasti sunkin sitkeä flunssanpoikanen ymmärtää kadota kokonaan!

  Kristiina: Kiitos ♥ :)))

  Tiiu: Kiitos, Tiiu! ♥ Voi että, niin ihana kuulla, että jaksat pysyä mukana vaikka tahti välillä vähän hiipuukin. Ihan kertakaikkisen mahtavaa :)))

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design