19.12.11

Maanantai




Neuletakki Saint Tropez - Toppi GT - Farkkuleggingsit Vila

Ah, viikon pahin päivä selätetty! Päivä hurahti kokonaan töiden parissa, ja tunnit mateli siihen tavalliseen maanantaiseen tapaan. Sitä tunnetta on muuten aika vaikea peitota, kun pääsee kotiin viluisena, väsyneenä ja nälkäisenä, ja vaihtaa farkut verkkarihousuun sekä kaksiin villasukkiin, sytyttää kodin täyteen kynttilöitä ja käpertyy sohvalle maittavan iltapalan kanssa ♥ Mukavaa illanjatkoa :)

3 kommenttia:

  1. Kivan rento asu! :) Joo samaa mieltä sun kanssa. Se tunne on jotain aivan ihanaa kun pääsee kotiin raskaan työpäivän jälkeen ottamaan rennosti. Villasukat on nimittäin ihan ykköset tällä hetkellä ;) Tulisipa vielä lunta niin olisi ihanempaa!

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva asu! :) Ja tuo on niin tuttu tunne, kun pääsee kodin lämpöön kaikista velvollisuuksista. Mulle tuli kamala nälkä ku katoin taas sun eilistä iltapalaa ja mietin, että mitä herkkuja sulla on siellä tänään. Minä nimittäin olen jugurttilinjalla tämänpäiväisen viisurioperaation jälkeen - ynh. No, se tarkoittaa myös sitä, että töitä on vasta joulun jälkeen. :) Kunhan sais pian syödä jotain kunnollista niin kaikki hyvin! :)

    - Kristiina

    VastaaPoista
  3. iii: Kiitti! Villasukat on kovassa kulutuksessa täälläkin ;) Ne kyllä sujahtaa ekana jalkaan kun töistä kotiin pääsee!! Ja sanos muuta, lunta alkaa kaipaamaan jo ihan toden teolla...

    Kristiina: Kiitos! :) Hih mun herkut on mennyt vähän tuolla samalla linjalla mitä oli tuossa aiemmassakin postauksessa. Lisäksi oon nyt hurahtanut Valion mansikan makuiseen rahkavaahtoon, nams! :) Oivoi, toivottavasti saat nyt syötyä jouluna, ettei mene kaikkia hyvät ruoat ihan sivu suun! Pikaista toipumista ja hyvää joulua, Kristiina :)))

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design