8.11.11

Wonderful winter
Kuvat We heart it.
Ei sen tulevan talven ehkä tarvi sittenkään olla niin ahdistava... Ainakin näiden kuvien perusteella se näyttää itse asiassa aika kivalta :) Tunnelmallista tiistaita!!

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! <3 Ei minustakaan talvessa sinänsä mitään vikaa ole, kauneinta ja parhainta aikaa talvessa on se tammi-maaliskuu, kun päivä alkaa jo pidentyä ja on kaunista. Mutta se talven tulo, pimeys, loska... ei houkuttele. Nyt on kuitenkin ollut kovin mukava syksy kun on ollut niin kuivaa ja suht lämmintä, että on pärjännyt hyvin nilkkureilla ja hameilla - maailman mukavimmassa asussa. :)

  - Kristiina

  VastaaPoista
 2. Oi miten kauniita tunnelmakuvia! Minäkin jo odottelen kuulaita talvipäiviä - kyllähän se lumi kuitenkin kuuluu talveen :)

  VastaaPoista
 3. Kristiina: Mä en oikein ole talvi-ihminen. Tai oikeastaan vaan jouluun asti talvi on ihan kivaa, mutta sitten alan jo odottamaan kesää ja sen nyt tietää, että siinä vaiheessa odotuksesta tulee toooosi pitkä ;D Pitäisi keksiä joku mukava talviharrastus, niin aika menisi varmaan nopeammin.. :)

  Petra Pauliina: Lumi tekisi kyllä paljon tällä hetkellä! :) Nyt alkaa olla jo niin pimeää, että illat on täysin pikimustia eikä päivisinkään tahdo enää valoa riittää..

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design