21.11.11

Värikäs joulu?

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva
Meillä tuli erään ystävän kanssa tänään puheeksi värikkään joulun laittaminen. Ei siis sitä perinteistä punaista vaan turkoosia, pinkkiä ja violettia. Kaupoistahan löytyy aikamoinen valikoima tämän värimaailman koristeita, mutta ainakin mulla tämä vaatii vielä sulattelua joulun jos toisenkin. Olen kyllä värien suhteen niin nössö, että meinaan mennä tänäkin vuotena sillä perinteisellä valkoisen ja hopean yhdistelmällä, johon saatan uskaltaa ihan miniriikkisesti sekoittaa joulunpunaista ;) Mitä mieltä te olette? Iskeekö värikäs joulu? :)

6 kommenttia:

  1. Oi ihania joulujuttuja! Tuo vaaleansininen kuva on yllättävän kiva, en itse ihan heti olisi ajatellut yhdistää noin kirkasta sinistä jouluun. Tumma lila taas on aina ollut suosikkini, se on niin juhlava väri.

    Tänä vuonna tosin ajattelimme tehdä valkean joulun kullan ja hopean hohdolla sävytettynä! :)

    VastaaPoista
  2. Mä voisinki tän jälkeen sijoittaa mun valko-hopeiseen jouluun pari pinkkiä palloa. ;)

    - Tiiu

    VastaaPoista
  3. Ei oikee iske, mutta minähän en oikeestaa sisustakkaa kämppää ikinä jouluksi oikein yhtään. Kynttilöiden määrä kyllä lisääntyy. :)
    Ehkä sitten joskus jaksaa laittaa joulua kotiin, kun on omia lapsia.

    VastaaPoista
  4. Niinkuin joskus oon ehkä maininnutkin, niin pinkki on pop <3 Töissä saa sen verran ähkyä tuosta punaisesta väristä, että en oo uskaltanu sitä laittaa esille kuin tuikkujen muodossa ;) Turkoosi on aika kylmä väri, ei mulle sovi, mutta varmasti aivan superihana juurikin valkoisen ja hopean kanssa! On kyllä niin ankeita nämä maanantait ja mulla ainakin on kaikki menny tänään niin päin peetä, että olis niin tehny mieli vetää peitto korville ja nukkua huomiseen asti. Onneksi oli satanut lunta, nyt vähän sidukkaa (ei tästä muuten selviä...) ja saunaa. Ja onneksi tuli huippis ja täykkärit, niin jospa huominen olis himpun verran parempi! Ikävä sinua!

    -Minski

    VastaaPoista
  5. Petra Pauliina: Olet oikeessa, tumma lila todella on oikeinkin juhlava väri! Mä kyllä tykkään ihailla värejä muiden sisustuksissa ja kattauksissa, mutta en vaan saa laitettua niitä omiin juttuihini..ainakaan vielä ;)
    Oi teidän jouluväritys kuulostaa tosi ihanalta, rauhalliselta ja harmoniselta ♥ :)

    Tiiu: Pieni väripilkku sopii tuohon yhdistelmään oikein mainiosti!! :)

    Micaela: Niinpä, kyllähän joulu on ennen kaikkea lasten juhla, joten kyllä säkin sitten viimeistään tulet panostaneeksi ;)

    Minski: Ihana kuulla susta ♥ Maanantait on edelleen ihan hirveän rankkoja, ja mulla se rankkuus venyi tällä kertaa tiistainkin puolelle.. Jospa tämä tästä taas muuttuisi iloksi :) Voi että teille on tullut jo lunta!! Tulispa tännekin, kun on niin älyttömän mustaa ja valotonta. Iso ikävä sinuakin ♥

    VastaaPoista
  6. Meillä on kaikki koristeet värikkäitä eikä sitä perinteistä :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design