1.11.11

Raitoja ja nappeja





Paita H&M - Hame Ellos - Sukkahousut H&M

Nappasin eilen kaupunkikierroksellani mukaan tämän H&M:n raitapaidan. Nuo nappiyksityiskohdat toisella olalla ja molemmissa hihansuissa on joteskin kivat :) Värivaihtoehtoja oli monia hyviä, mutta päädyin nyt tähän tummaan. Raitapaidat miellyttää kyllä sen verran paljon, että katsotaan tuleeko hankittua vielä jossain toisessa sävyssä ;) Iloista tiistaita!!

8 kommenttia:

  1. Ihana asu! :) Ja kiva tuo raitapaita. Mukavaa tiistaita sinulle.

    VastaaPoista
  2. Ihana paita! Tarviipa käydä katsomassa löytyiskö kyseistä raitapaitaa meidän H&M:stä :)

    VastaaPoista
  3. Riina: Kiitti!! Paita on kyllä kiva, mäkin tykkään siitä :)

    Elisabete: Käy ihmeessä! Meillä tuota mun valitsemaa väriä oli vähiten jäljellä, muista löytyi vielä paljon kokoja :) Toivottavasti saat omasi!!

    VastaaPoista
  4. Hmm, mulla taitaa olla samanlainen, mutta valkoinen ja sinisillä radoilla! Ostin kylläkin sen alesta jo kesällä, mutta onkohan niitä tullut nyt lisää ja uusissa väreissä? Tosi kivan näköinen ja sopii sulle! :)

    - Kristiina

    VastaaPoista
  5. Ääks, ehkä pakko hankkia tuo paita :)

    VastaaPoista
  6. Kristiina: Voi hyvinkin olla! Jospa se vaikka oli niin kysytty, että ottivat takaisin valikoimiin :) Ja kiitos, paita on mullekin mieluinen :)))

    Cherry: No niin on!! Et varmasti kadu ;) Tämän päälle voisi varmasti talvipakkasilla heittää vielä neuletakin, niin saa taas vähän uutta ilmettä ;)

    VastaaPoista
  7. Heippa, uusi lukija ilmoittautuu! :)

    Multa löytyy myös tuo raitapaita ja on kyllä kiva! Ostin sen itseasiassa jo viime syksynä Wienin reissulta ja oli nyt mukava huomata, että se on tullut takaisin valikoimiin. Voisin nimittäin minäkin huolia sen jonkun muunkin värisenä kun nuo nappiyksityiskohdat ovat niin kivat :)

    Mukavaa maanantaita,
    -Petra

    VastaaPoista
  8. Petra: Hei ja kovasti paljon tervetuloa!! :) Onpa kiva, kun ilmoittauduit ja hyppäsit kyytiin :))) On kyllä jännä, että niin kovaa vauhtia uudistautuva H&M:kin ottaa jotain juttuja takaisin valikoimiinsa! Mutta hyvä sinänsä, niin sain minäkin oman kappaleeni tästä ihanasta paidasta ;) Leppoisaa loppuiltaa sinullekin!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design