1.11.11

Pentikin joulu








Marraskuun ekana päivänä voi varmaan jo vähän alkaa fiilistelemään ja haaveilemaan joulusta :) Hain eilen Pentikin myymälästä jouluesitteen ja olen nyt selaillut sitä alusta loppuun ja sitten taas lopusta alkuun. Paljon ihania asioita, koristeita, tekstiilejä ja herkkuja :) Kyllä tässä alkaa pikkuhiljaa tunnelmaan päästä ;)

6 kommenttia:

  1. Minäkin jo odottelen joulua :) Ikealta tuli myös jo joulukuvasto, joten kai sitä saa jo virallisesti alkaa suunnittelemaan joulukoristeita kotiin ;)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanan näköiseltä vaikuttaa Pentikin joulu! <3 Pitää käydä varmaan itsekin hakemassa kuvasto ja alkaa suunnitella. :) Kiitos vinkistä!

    - Kristiina

    VastaaPoista
  3. Mä tänään katselin ja hiplailin kaikkea ihanaa Pentikissä. Mukaan tarttui puinen aterinlaatikko. En tiedä miten se iski muhun mutta pakko vaan oli ostaa :) Pentikin astioissa ynm. on vain sitä jotakin.

    VastaaPoista
  4. E: Ehdottomasti! Suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin :) Mulla on aina vaikein osuus se värimaailman päättäminen.. Sen jälkeen on huomattavasti helpompi puikkelehtia valtaisassa joulukoristeiden maailmassa ;)

    Kristiina: Niinpä, Pentikin joulu osaa ihastuttaa kerta toisensa jälkeen ♥ Haepa ihmeessä oma kuvastosi, niin pääsen kunnolla suunnittelemaan :)

    iii: Hih tuttu tunne! :D Siellä iskee usein tunne, että vähän kaikkea olisi saatava ja harvoin pääsee lähtemään tyhjin käsin ;)

    VastaaPoista
  5. Apua mitä ihanuuksia!! Vaikka en oikein joulusta välitä niin tuollahan näkyi paljon kauniita juttuja kotia koristamaa. Vaikka vain ihan tulevan talven kunniaksi :)

    VastaaPoista
  6. Cherry: Vaikka et jouluihmisiä olekaan, niin täältä tosiaan löytyi monia asioita, mitkä ei niin selkeitä joulujuttuja :) Paljon ihania kynttilänjalkoja, tyynynpäällisiä, kransseja ja vaikka mitä :) Kivoja tunnelmanluojia ja varmasti näyttäisi kivalta teidänkin ihanassa kodissa :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design