16.11.11

Jotain rajaa


Mulle rajausten teossa haasteellisinta on aina ollut se ulkokulman teko. Haluaisin rajauksen olevan sellainen kissamaisesti silmänurkasta viistosti ylöspäin kaartuva kaunis linja, mutta ei se vaan ole tahtonut ottaa onnistuakseen. Nyt törmäsin tähän Lauren Conradin videoon, jossa koko homma saadaan näyttämään niin kovin helpolta. Testatahan tämä pitää :)

5 kommenttia:

 1. Miten voi osata piirtää rajauksen noin hyvin vapaalla kädellä? Mun pitää pitää aina kiinni luomesta jotta saan piirrettyä sen :D tosin käytän siihen ihan kajaalia enkä eyelineria :)

  VastaaPoista
 2. iii: Ja mä kun en sitten taas mitään järkevää aikaiseksi, jos pidän luomesta kiinni! :D Nämä on kai tottumiskysymyksiä ja riippuu paljolti siitä millä tekniikalla on alunperin alkanut rajauksia tekemään :) Mutta ei se multa ikinä noin sutjakkaasti mene kuin Laurenilta tuossa videolla ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan pakko joku päivä kokeilla tuota tekniikkaa :D

  VastaaPoista
 4. sellanen vinkki, että rajaus on hyvää kiinnittää mustalla luomivärillä, eli kapealla viistopää siveltimellä käy rajauksen läpi. ja tuota jälkeä olis myös hyvä hiukan pehmentää, ettei ole niin tussimainen viiva :)

  VastaaPoista
 5. iii: Ehdottomasti!! :)

  maikku: Hei kiitti!! Tämä olikin hyvä vinkki :))) Pitää vaan hommata se sellainen sivellin, kun ei vielä omista varastoista löydy!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design