17.11.11

Elloksen hame


Eräs ihana lukija kyseli, vieläkö tätä näissä kuvissa näkyvää Elloksen hametta on valikoimissa. Ja kyllähän se sieltä löytyi - vieläpä puoleen hintaan! Mikäli joku muukin kiinnostui tästä hamosesta, niin löydät sen täältä :)

Postaus sisältää mainoslinkin.

6 kommenttia:

 1. Tuo on niin ihana! Vaikka ei mulle sopisikaan niin kokeilen nyt ainakin ja tilaukseen lähti!! Just mietin itse samaa, kun näin taas sun kauniin asun, että mistähän hame mahtaa. Kiitos vinkistä <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! =)

  - Tiiu

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti! Ponnari sopii sulle :)
  T. Tiina:)

  VastaaPoista
 4. Cherry: Hei loistavaa!! Voisin kyllä helposti uskoa, että hame sopii sulle kuin nakutettu! Ellei sitten ole vähän iso kun sä olet niin uskomattoman hoikka :))) Kiva, jos vinkistä oli apua! :)

  Tiiu: Ei kestä kiittää, Tiiu! :)))

  Tiina: Kiitos paljon!! Ponnari on kyllä ihan ehdoton luottokampaus - se on pelastanut monta hiuskriisipäivää ;)

  VastaaPoista
 5. Kävin kurkkailemassa hametta ja osaat varmaan sanoa koostakin jotain kun itseltäsi kyseinen löytyy. Itse olen lähinnä kokoa 36-38 ja mietinkin että onko tuo 34/36 todella piukka ja sitten vastaavasti 38/40 sellainen joka tipahtaa nilkkoihin? :)

  VastaaPoista
 6. Minty: Hmm no mun mielestä tuo ei ole mitenkään tiukka malli. Mä olen yleensä kokoa 34, ja mulle se on sillä tavalla sopiva, ettei ainakaan purista yhtään. Mitä jos tilaisit varmuuden vuoksi molemmat ja palautat sitten toisen, niin ei mene turhaa aikaa niihin vaihtoihin? ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design