2.11.11

Ei huvita


Tänään ei huvita sitten niin mikään. Puhti on pois ja olokin vähän kehno. En jaksa, en viitsi, en halua. Onneksi aina ei ole pakko. Tänään annan itselleni luvan ottaa vähän rennommin ja siirrän velvollisuudet päivällä eteenpäin. Kyllä tuo tehtäväpinkka tuossa on varmaan huomennakin odottamassa :)

3 kommenttia:

 1. Näitä päiviä mahtuu aina joukkoon ja ihan oikein teit, kun annat vaan asioiden olla. Yleensä aina seuraava päivä onkin sitten entistä tehokkaampi. :) Toivottavasti telkusta tulis vaikka jotain kivaa tänään sinulle, mukavaa iltaa! <3

  - Kristiina

  VastaaPoista
 2. Ei aina tarvi suorittaa! Joskus ei vaan huvita :) Itsellenikin tulee usein sellasia ajatuksia, että plääh nyt vaan olen enkä kokoajan touhota eteenpäin. Varmaan ihan hyväkin niin, sitten jaksaa taas paljon paremmin <3 Ihanaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kristiina: Totta. Ei jokainen päivä voi olla hyvä päivä :) Aika tiiviisti telkkarin edessä tuli ilta vietettyä...jospa sitä huomenna olisi sitten tehokas ;)

  Cherry: Ihana kuulla, että muillakin on välillä näitä saamattomuus -päiviä!! :) Ehti tässä iltaa kohden jo kehittyä pieni turhautuminenkin, joten ehkäpä tosiaan huomenna jaksan paremmin :) Ihanaa loppuviikkoa sinnekin ♥

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design