23.11.11

Dear Santa

Burberry The Beat EdP - Lumene Beauty Base Valovoide - Ecotools Bambu luomivärisivellinsetti - Lancôme Teint Miracle meikkivoide - Lumene Vitamin C+ Ravitseva Tehohoito - TIGI Rockaholic Fun Times Flexible Hairspray - Jimmy Choo Body Lotion Vartalovoide - Jimmy Choo EdP -  Cutrin Bio+ Energen seerumi

Kävin itsekin kurkkimassa mitä kaikkea kivaa tarjoaakaan ja valitsin sieltä muutamia omia suosikkeja, joita voisin ehdottomasti lisätä kirjeeseeni joulupukille :) Vaikeaksihan se valinta menee, kun kauppa on pullollaan kaikkia ihanuuksia! ;) Joko te olette löytäneet omat suosikkinne, ja löytyykö meiltä jotain yhteisiä lemppareita? :)

Postaus sisältää mainoslinkin.

3 kommenttia:

  1. Keskimmäisen hain tänään, kun olin pari kuukautta ilman. Se on ihana ja auttaa vähän tähän kuivaan nassuun :) Voiko olla mahdollista, mutta taitaa olla, etten ole mitään muuta noista koskaan käyttänyt!

    VastaaPoista
  2. Mulla on toi Lumenen Vitamin C+ tehohoito. Se on todella hyvä :) Nyt vain odotellaan Sokokselta tilaamiani tuotteita, halvalla lähti vanhempi versio Lumenen Blueberry Curl ripsiväristä. Se on ihan ykkönen ;)

    VastaaPoista
  3. Cherry: Mulla on ollut käytössä tuosta kollaasista vain Burberryn tuoksua, mutta justiinsa tuosta mainitsemastasi tuotteesta olen kuullut niin paljon hyvää, että sen taidan laittaa tilaukseen :)

    iii: No sen Lumenen tehohoidon haluan minäkin itelleni!! Alkaa nenänpää kuivua siihen tahtiin, että jotain ekstrakosteutusta tarvitaan :) Aijai, pakettien saaminen (vaikka ihan itse tilaamienkin) on ihan parasta :)))

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design